reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

:-) Raduś i ja..

Załączniki

• do nk.jpg
    do nk.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 45
reklama
anecik, Nareszcie! Raduś śliczny chłopiec, a Ty wyglądasz kwitnąco!

gaga, oj to Ci się narobiło! Dbaj o siebie, kobito!

Mailen, no właśnie nie wiem co się kupuje na komunię. CHyba się za bardzo nie postarałam, ale kupiłam iPoda średniej klasy a siostrze chrześniaka aparat cyfrowy.

Ledwo się spakowałam. Mam nadzieję, że nie każą mi wyrzucać czegoś z torby, bo mam 15,6 kg w jednej, a w drugiej zaledwie 8. Chociaż znając Ryanair... wszystko możliwe.
Trzymajcie kciuki, żebym jakoś dotarła na miejsce i z powrotem z dwójką dzieci (+1), wózkiem, walizką, torbą i torbą podręczną.

arabella Ty to jednak niemożliwa jesteś:-D:szok: ze tak zapytam to ile Ty masz rąk robokopie?:-) chylę czoła przed Toba i jeszcze myśli o 4 niemożliwa kobieta;-)zazdroszcze Ci zakupow w Primarku :tak:
gaga no faktycznie jak Cie zobaczylam jeszcze ostatnio na nk to juz calkowity suchelec....a tak niewinnie sie zaczelo, przebadaj sie koniecznie.
a dzis leje od rana a u nas na obiad mial byc grill, a w dodatku Olek 3 dzien ma goraczke...:cool::eek: idziemy dzis do lekarza, nie ma na co czekac, niby nic poza tym mu nie jest ale 3 dzien...

no anecik wreszcie nam się pokazujecie...super:tak: czekamy na wiecej
my dziś pół dnia po lekarzach i szpitalach....a teraz obiado/kolacyjny grill w garażu bo leje cały dzień:wściekła/y:

Heja

Nadaję już z Juraty :cool2:
Pogoda jak do tej pory ok, ale dzisiaj nei ma jak na razie słońca. Mam nadzieję, że to przejściowe bo jesteśmy z 4 dzieci w niewielkim domku :sorry: Mamy bezpośrednie wejście z domku na plażę nad zatoką :tak::tak:

Tylko smutno trochę akutar teraz ruszyło coś się u D. w pracy i nie będzie mógł przyjechać do nas na weekend :-(. Trochę boję się o Marysię jak to zniesie :-(

Mailen - jak Olek, wiadomo coś, przeszła gorączka?

ciszyyyyyyyyy c.d.:szok:
agata tak, u Olka tradycyjnie gardło....mimo że nie skarżył się że go boli...angina i augumentin, dodatkowo wymaz z gardła i czekamy na posiew...:angry: pewnie do póki nie zrobimy porządku z migdałkami to tak będzie dalej- co miesiac infekcje gardlowe i antybiotyk...dodatkowo ze tak dala homeopatyczne leki wzmacniajace zobaczymy...
a Wy wszystkie wyjechalyscie czy co....ze taka cisza????

jutro żegnam się z moimi dzieciakami, na sama mysl ryczę, dzis mnie żegnały koleżanki, miałyśmy zespół (a nawet dwa) no i ryczałam, oj ciężko jutro będzie, a jak dzis na zakończeniu klas 3 tańczyli poloneza i pomyslałam że moim za rok nie zobaczę to tak mi się smutno zrobiło :-(

reklama
arabella Ty to jednak niemożliwa jesteś:-D:szok: ze tak zapytam to ile Ty masz rąk robokopie?:-) chylę czoła przed Toba i jeszcze myśli o 4 niemożliwa kobieta;-)zazdroszcze Ci zakupow w Primarku :tak:

Spokojnie, mailen. Torby nadali mi na samolot, a na miejscu przejechaam z nimi tylko jakie 300 m. Podroz super! Moge latac. Juz sie umawiamy na przyszly rok!
A Primark dzisiaj zaliczylam :tak::tak:

Do góry