reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

oooo własnie ja w kolejce przed sobą puszczam arabelle :tak::-);-)
mi moje kg nie podobaja się....ale pracujemy nadal.....:cool2:

reklama
O ile mnie wzrok nie myli to arabelli juz się udało. Gratuluję:tak::-)

U mnie wszystko dobrze, nic nie boli, nie mdli dzidzia już się"wije" w brzuszku a ten rośnie jak szalony:szok:

rany arabella ale czad :-):-):-):-):-)
ty się do Krakowa przeprowadzaj bo tu niż demograficzny !!!!!!!!!!!

Gaga, Ty mnie nie namawiaj na przeprowadzkę tylko sama bierz się do roboty!

Mdli mnie potwornie. I nie tylko, niestety!

Ciekawe jak tam anecik? Hop hop!

Wow Arabella a to ci surprise :-) Gratuluję w takim razie :-)
To która jeszcze chętna na zaciążenie. Mamusie jedynaczek/ków wiecie jak fajnie jak wasz maluch ma rodzeństwo? Samemu tak jakoś smutno...
Agata Natalka już śmiga od około 2 tygodni a kilka kroków zaczęła stawiać jak miała ok.10 mcy. :-)
Anecik rodzisz? czekasz na burzę? a może pełnię?

reklama
a wiecie jak ten mój mały dziabong rozsmakował sie w zupkach i jarzynkach ! mam szanse że nie będzie z niej takiz paskudnik do jedzenia jak z Liwii !!!

a zrobiłam Liwii niespodzianke i poszłam z Lenką do przedszkola Liwie odebrać i jaki szok ! i zaraz latała i wszytkim koleżankom że to jest Lenka jej siostra i że jest jeszcze malutka i wszystkie sie zleciały koleżanki i oglądały a ta dumna jak paw starsza siostra !!!

Do góry