reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Anecik się nie pokazuje, to moze w szpitalu jest :sorry2:

Boshe karmienie Ani to za każdym razem test moich nerwów, nic jej nie pasi :baffled:

Justyna - a z tym szczepieniem myslisz o Liwii czy Lence?
Ja zaszczepiłam ale Maria jak chorowała tak chorowała dalej :eek:

o Liwii myslałam ale lekarze podzieleni i sama nie wiem ! chyba sobie podaruje bo jakos mieszana mam uczucia ! zobacze za to od wrzesnia czy ten ribomunyl coś da !

Anecik ! :-)
no to zaniedługo wypatrywac kolejną zaciążoną :-D żeby zachowac ciągłość !

Wiolka a Ty jak tam sie masz ???

no Justyna ja stawiam na MAILEN...... bo coś się za bardzo ociąga...... GAGA następna do kolejki co zbyt długo za chuda nie była!!
a ja miałam w nocy aż 3 bolesne skurcze i ciesze się jak ten przysłowiowy murzyn blaszką, bo na bezrybiu i rak....
więc może w ciągu najbliższych dni coś się ruszy,

że coooo proszę? że niby ja następna w kolejce do zaciążonych ?????:-D:szok:
ja jestem na etapie odchudzania a nie zaciązania, bo jeszcze po 4 latach nie doszłam do siebie :confused::dry::sorry2:
nie dziekuje, postoję ;-)jeszcze mam czas, do menopauzy daleko :-D
a Ty tu nie prorokuj tylko skup się na rodzeniu! :-):tak:

reklama
a odczepcie się mi tam moje 47kg się podoba :-p
arabella niech sobie ciążuje jak chce, i odwali za nas ta robotę :-)
anecik tobie juz sie przez to nierodzenie rzuca na główkę, żadnej mi tu ciąży nie prorokować!!!!!!!!!

Do góry