reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

oooo własnie ja w kolejce przed sobą puszczam arabelle :tak::-);-)
mi moje kg nie podobaja się....ale pracujemy nadal.....:cool2:

reklama
O ile mnie wzrok nie myli to arabelli juz się udało. Gratuluję:tak::-)

U mnie wszystko dobrze, nic nie boli, nie mdli dzidzia już się"wije" w brzuszku a ten rośnie jak szalony:szok:

rany arabella ale czad :-):-):-):-):-)
ty się do Krakowa przeprowadzaj bo tu niż demograficzny !!!!!!!!!!!

Gaga, Ty mnie nie namawiaj na przeprowadzkę tylko sama bierz się do roboty!

Mdli mnie potwornie. I nie tylko, niestety!

Ciekawe jak tam anecik? Hop hop!

Wow Arabella a to ci surprise :-) Gratuluję w takim razie :-)
To która jeszcze chętna na zaciążenie. Mamusie jedynaczek/ków wiecie jak fajnie jak wasz maluch ma rodzeństwo? Samemu tak jakoś smutno...
Agata Natalka już śmiga od około 2 tygodni a kilka kroków zaczęła stawiać jak miała ok.10 mcy. :-)
Anecik rodzisz? czekasz na burzę? a może pełnię?

reklama
a wiecie jak ten mój mały dziabong rozsmakował sie w zupkach i jarzynkach ! mam szanse że nie będzie z niej takiz paskudnik do jedzenia jak z Liwii !!!

a zrobiłam Liwii niespodzianke i poszłam z Lenką do przedszkola Liwie odebrać i jaki szok ! i zaraz latała i wszytkim koleżankom że to jest Lenka jej siostra i że jest jeszcze malutka i wszystkie sie zleciały koleżanki i oglądały a ta dumna jak paw starsza siostra !!!

Do góry