reklama
justyna
Fanka BB :)
a o mnie nikt nie pomyślał:-(
oooo skubana !!! gratulacje !!!!!!
ale może zuzaczek ??
no tak ta to pewnie kłóde na majtki zarzuciła jak tu znów ciążami sypią !!!
jo-anna-on
Pindory i godody
Wow Arabella a to ci surprise :-) Gratuluję w takim razie :-)
To która jeszcze chętna na zaciążenie. Mamusie jedynaczek/ków wiecie jak fajnie jak wasz maluch ma rodzeństwo? Samemu tak jakoś smutno...
Agata Natalka już śmiga od około 2 tygodni a kilka kroków zaczęła stawiać jak miała ok.10 mcy. :-)
Anecik rodzisz? czekasz na burzę? a może pełnię?
To która jeszcze chętna na zaciążenie. Mamusie jedynaczek/ków wiecie jak fajnie jak wasz maluch ma rodzeństwo? Samemu tak jakoś smutno...
Agata Natalka już śmiga od około 2 tygodni a kilka kroków zaczęła stawiać jak miała ok.10 mcy. :-)
Anecik rodzisz? czekasz na burzę? a może pełnię?
reklama
justyna
Fanka BB :)
a wiecie jak ten mój mały dziabong rozsmakował sie w zupkach i jarzynkach ! mam szanse że nie będzie z niej takiz paskudnik do jedzenia jak z Liwii !!!
a zrobiłam Liwii niespodzianke i poszłam z Lenką do przedszkola Liwie odebrać i jaki szok ! i zaraz latała i wszytkim koleżankom że to jest Lenka jej siostra i że jest jeszcze malutka i wszystkie sie zleciały koleżanki i oglądały a ta dumna jak paw starsza siostra !!!
a zrobiłam Liwii niespodzianke i poszłam z Lenką do przedszkola Liwie odebrać i jaki szok ! i zaraz latała i wszytkim koleżankom że to jest Lenka jej siostra i że jest jeszcze malutka i wszystkie sie zleciały koleżanki i oglądały a ta dumna jak paw starsza siostra !!!