reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Cholerka no ja wizytę mam w poniedziałek dopiero, rany oby wszystko bylo ok.
A swoją drogą Ania jakaś ostatnio marudnawa się zrobiła, tylko na ręce by chciała :crazy:

Gaga - nawet nie wiesz ile bym dała, żeby Maria chodziła spać o 20, teraz jeszcze nie śpi, a w dzien nie spała :no:

Justyna - a z tym szczepieniem myslisz o Liwii czy Lence?
Ja zaszczepiłam ale Maria jak chorowała tak chorowała dalej :eek:

ejo

ja Hanke szczepilam i teraz Helene tez bede szczepic

normalnie od jakiegos czasu dziewczyny doprowadzaja mnie do szlu, takie sa nieznosne i to jedna druga nakreca

jak jestem tylko z jedna to normalnie zero problemow, a we dwie masakra:angry:

zaczynajac od sniadania, kiedy to nie ma szans zeby usiedzialy na miejscu i zjadly, tylko lataja, bawia sie, cuda na kiju:baffled:

i tak przez caly dzien, wieczna walka

macie jakies metody na utrzymanie dzieci przy stole?

hej
ja się melduję 2w1
Atol mój Tomek wczoraj odstawił jazdę w czasie powrotu z placu zabaw wył chyba z 15 minut bo chciał jeszcze zostać a byliśmy tam prawie 1,5 godz.

Witam się poniedziałkowo:-)

Damianek jeszcze śpi w dzień 2-3 godziny,a w nocy od 20.30 do 6 rano. Przesypia całe noce tak. że nie mam co narzekać:tak::-) Jak się zdarzy, że nie śpi w dzień to wieczorem jest nie do życia, płacze, marudzi jak niemowlę.
Na pneumokoki szczepiłam ale nie wiem czy przez to mniej chorował:confused: na pewno pomaga nam rybomunyl ale stosujemy go już przez ok 2 lata z przerwami na wakacje. Jak dla mnie rewewlacja, nawet jak zachoruję, to kończy się na podawaniu ibufenu a w ostateczności eurespalu. Antybiotyku od 2 lat nie miał.

Justyna przeżyć nie zazdroszczę, ale najbardziej zmroził mnie opis tego rtg. Damian też miał robiony ale miał już roczek i po prostu leżał na stole.

Atol - ja mam jedną do opanowania a i tak trudno ją utrzymać przy stole :dry: I u nas też jakiś kolejny kryzys wychowawczy :szok:

Wczoraj dałam Ani takie ciasteczko od 7 miesiąca i jak jej na chwilę wyjełam z ręki to się popłakała :-D Szkoda, że tak na brak obiadku nie reaguje :blink:

Majka dostała się do przedszkola !!!!!!!!! uffffffffffff przyjęli ja z listy rezerwowej

anecik rozpakuj sie juz może co??

reklama
Anecik a to mały uparciuszek z Twojego maleństwa. A torbę masz już domkniętą?

Gaga gratuluję przyjęcia do przedszkola :-)

Agata moja Nataly nie przepada za takimi ciachami, np biszkoptem się bawi - kruszy i robi big bałagan dookoła.

Ania jeszcze śpi w dzień, tak około 2-3 h. Jak nie śpi to po południu, pod wieczór jest nieznośna :angry:.

Do góry