reklama
agata806
Fan(ka)
agata czekamy na jakieś fotki z nowego domku
gaga co jest, coś się dzieje?
Zdjęcia kuchni są na wątku fotkowym
Reszta chałupy czeka na wykończenie i sprzątanie
jo-anna-on
Pindory i godody
W sumie to Ania też przesiadła się do tego fotelika zanim osiągnęła 9 kg, bo jak skończyła rok to miała 7,8 kg ale już się nie mieściła do nosidełka. Natalka ma jeszcze niecałe 3 mce do roku więc albo poczekamy do roku albo do 9 kg, albo wcześniej zrobimy wymianę.Joanna - Maria jeździła w tym drugim foteliku zanim osiągnęła wagę 9 kg bo ten pierwszy był zdecydowanie za mały . Tak to musiałabym czekać jeszcze sporo bo Maria to z tych chudszych dzieci.
No właśnie Gaga co za kocioł?
agata806
Fan(ka)
alez gaga tajemnicza
agata no i co to za badania o ktorych pisalas, strasznie mnie to zaintrygowalo
To muszę się D. zapytać, on uparcie twierdzi że są badania stwierdzające czy facet może mieć chłopaka/dziewczynkę. Zapytam sie to może zdradzi jakieś szczegóły
jo-anna-on
Pindory i godody
Może chodzi o wirowanie plemniczków? któreś są chyba lżejszeTo muszę się D. zapytać, on uparcie twierdzi że są badania stwierdzające czy facet może mieć chłopaka/dziewczynkę. Zapytam sie to może zdradzi jakieś szczegóły
gaga
uzależniona
No niestety nic dobrego u mnie się nie dzieje chyba czas iść do jakiegos psychola, bo przeczekanie nie podziałało
kuźwa wirowanie plemniczków czad :-) a jak plemniczek dziewczynkowy będzie szybszy niz chłopczykowy to co?? Chyba że odwirują i Agata zapodaja ci tylko chłopczykowe
kuźwa wirowanie plemniczków czad :-) a jak plemniczek dziewczynkowy będzie szybszy niz chłopczykowy to co?? Chyba że odwirują i Agata zapodaja ci tylko chłopczykowe
anecik
Majowe mamy'09
Hej
Pochwale się Wam dziś zostałam ciocią, moja kuzynka urodziła córeczkę.
Byłam tez na USG mały ma 1790 g i wszystko w najlepszym porządku siedzi już główką w dół i czeka....
Pochwale się Wam dziś zostałam ciocią, moja kuzynka urodziła córeczkę.
Byłam tez na USG mały ma 1790 g i wszystko w najlepszym porządku siedzi już główką w dół i czeka....
reklama
arabella
Mamy październikowe 2007
O!Żużaczek nie znikł do końca!
Ja właśnie mam trzeci dzień diety Mailen. Oby do jutra rana! I zjem sobie: jogurcik, ananasa, pomidorka z mozarellą...
Gaga, trzymaj się!
Anecik, jeszcze tylko 2 miesiące! Dzidzia rośnie, fajnie! Kopie mocno??
Moje dziecko zjadło dzisiaj na śniadanie?: 2 talerze zacierki, 2 miseczki płatków Nesquick z mlekiem i wołała o jeszcze, ale jej nie dałam. Weszła do przedszkola (jakoś szybciej dzisiaj poszłyśmy, bo normalnie to po śniadaniu) i rzuciła się na kanpki!!
Ja właśnie mam trzeci dzień diety Mailen. Oby do jutra rana! I zjem sobie: jogurcik, ananasa, pomidorka z mozarellą...
Gaga, trzymaj się!
Anecik, jeszcze tylko 2 miesiące! Dzidzia rośnie, fajnie! Kopie mocno??
Moje dziecko zjadło dzisiaj na śniadanie?: 2 talerze zacierki, 2 miseczki płatków Nesquick z mlekiem i wołała o jeszcze, ale jej nie dałam. Weszła do przedszkola (jakoś szybciej dzisiaj poszłyśmy, bo normalnie to po śniadaniu) i rzuciła się na kanpki!!