reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
alez gaga tajemnicza:sorry2:

agata no i co to za badania o ktorych pisalas, strasznie mnie to zaintrygowalo:blink:

Joanna - Maria jeździła w tym drugim foteliku zanim osiągnęła wagę 9 kg bo ten pierwszy był zdecydowanie za mały :tak::tak:. Tak to musiałabym czekać jeszcze sporo bo Maria to z tych chudszych dzieci.
W sumie to Ania też przesiadła się do tego fotelika zanim osiągnęła 9 kg, bo jak skończyła rok to miała 7,8 kg ale już się nie mieściła do nosidełka. Natalka ma jeszcze niecałe 3 mce do roku więc albo poczekamy do roku albo do 9 kg, albo wcześniej zrobimy wymianę.

No właśnie Gaga co za kocioł?:confused:

alez gaga tajemnicza:sorry2:

agata no i co to za badania o ktorych pisalas, strasznie mnie to zaintrygowalo:blink:

To muszę się D. zapytać, on uparcie twierdzi że są badania stwierdzające czy facet może mieć chłopaka/dziewczynkę. Zapytam sie to może zdradzi jakieś szczegóły :sorry2:

No niestety nic dobrego u mnie się nie dzieje :blink: chyba czas iść do jakiegos psychola, bo przeczekanie nie podziałało :zawstydzona/y:

kuźwa wirowanie plemniczków czad :-) a jak plemniczek dziewczynkowy będzie szybszy niz chłopczykowy to co?? Chyba że odwirują i Agata zapodaja ci tylko chłopczykowe :-D

Hej
Pochwale się Wam dziś zostałam ciocią, moja kuzynka urodziła córeczkę.
Byłam tez na USG mały ma 1790 g i wszystko w najlepszym porządku siedzi już główką w dół i czeka....

reklama
O!Żużaczek nie znikł do końca!

Ja właśnie mam trzeci dzień diety Mailen. Oby do jutra rana! I zjem sobie: jogurcik, ananasa, pomidorka z mozarellą...

Gaga, trzymaj się!

Anecik, jeszcze tylko 2 miesiące! Dzidzia rośnie, fajnie! Kopie mocno??

Moje dziecko zjadło dzisiaj na śniadanie?: 2 talerze zacierki, 2 miseczki płatków Nesquick z mlekiem i wołała o jeszcze, ale jej nie dałam. Weszła do przedszkola (jakoś szybciej dzisiaj poszłyśmy, bo normalnie to po śniadaniu) i rzuciła się na kanpki!!

Do góry