reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Anecik czuję się bardzo dobrze mdłości nie mam ale z Damiankiem też nie miałam. Jedynym objawem od nie dawna są wzdęcia, brzuch jak balon i strasznie boli:baffled: To od siedzenia za biurkiem przez 8 godzin, ale na zwolnienie jeszcze nie chcę iść.
Mam cicha nadzieję, że tym razem będzie dziewczynka ale mój chłop chyba zalicza się do "chłoporobów" bo u niego w rodzinie zero dziewczynek:laugh2:

Wiola - gratulacje :tak::tak::tak:

Anecik - przeprowadzka w środę, teraz w niedzielę sprzątanie, we wtorek pakowanie i już. Bierzemy firme przeprowadzkową więc będzie szybko :tak::tak:

Tylko czy my sie pozbędziemy tego kurzu :dry:

Ciekawe czy Skaba juz się przeprowadziła :confused:

cześć kobitki
Agata rany juz przeprowadzka, napstrykaj fotek domku
no Skaba ciała dała i jakos ją wsysło
co do dietek hmmm ja mam jedna stała od 3 miesięcy, no może od dwóch bo 1 miesiąc nic nie jadłam w zasadzie, a teraz 2 pieczywka ryżowe z wędliną, serkiem jakąs pastą i kawałeczek mięsa z sałatką, albo sama sałatka np. z serkiem żółtym do tego dużo czerwonej herbaty, soki kubusia, woda, soki wielowarzywne, a jak zgłodnieje (raczej żadkość) to owocej najlepiej banan bo nie jest kwaśny i nie pobudza kwasów żołądkowych
No jestem przeszczęśliwa bo wchodzę we wszystkie ciuchy sprzed ciązy - wreszcie!!!!
zuzaczku do lekarza się wybieram :-) niestety sypię sie troszkę :crazy:

Gaga - a ja masz sie nie sypac jak nie jesz :dry: nie jesz sypiesz się, źle się czujesz, mało jesz i dalej się sypiesz. :-(

agata powiem ci że to moje "nie"jedzenie w brew pozorom pomogło mi na żołądek, nie boli :-), i sypańsko nie jest wynikiem niejedzenia niestety...
no ale jeden plus na razie nie tyję zobaczymy jak będzie

Cały dzień sprzątałam, Maria chora, Ania chyba niedojada i do tego ma chyba alergię i znowu pojawia sie krew :-(

Z weselszych infromacji - mam baaardzo dużo szafek w kuchni - wiem bo je sprzątałam a do wielu z nich potrzebuję drabiny :-D

zdjecia, zdjecia:-D

my dzis bardzo mily dzien mielismy, bylismy w zoo, fajny spacer, dziewczyny rozzrabialy straszliwie, ale juz spia:-D

najgorzej ze zaczela mi sie alergia, juz cos pylic zaczyna:-(

reklama
Do góry