reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Anecik czuję się bardzo dobrze mdłości nie mam ale z Damiankiem też nie miałam. Jedynym objawem od nie dawna są wzdęcia, brzuch jak balon i strasznie boli:baffled: To od siedzenia za biurkiem przez 8 godzin, ale na zwolnienie jeszcze nie chcę iść.
Mam cicha nadzieję, że tym razem będzie dziewczynka ale mój chłop chyba zalicza się do "chłoporobów" bo u niego w rodzinie zero dziewczynek:laugh2:

Wiola - gratulacje :tak::tak::tak:

Anecik - przeprowadzka w środę, teraz w niedzielę sprzątanie, we wtorek pakowanie i już. Bierzemy firme przeprowadzkową więc będzie szybko :tak::tak:

Tylko czy my sie pozbędziemy tego kurzu :dry:

Ciekawe czy Skaba juz się przeprowadziła :confused:

cześć kobitki
Agata rany juz przeprowadzka, napstrykaj fotek domku
no Skaba ciała dała i jakos ją wsysło
co do dietek hmmm ja mam jedna stała od 3 miesięcy, no może od dwóch bo 1 miesiąc nic nie jadłam w zasadzie, a teraz 2 pieczywka ryżowe z wędliną, serkiem jakąs pastą i kawałeczek mięsa z sałatką, albo sama sałatka np. z serkiem żółtym do tego dużo czerwonej herbaty, soki kubusia, woda, soki wielowarzywne, a jak zgłodnieje (raczej żadkość) to owocej najlepiej banan bo nie jest kwaśny i nie pobudza kwasów żołądkowych
No jestem przeszczęśliwa bo wchodzę we wszystkie ciuchy sprzed ciązy - wreszcie!!!!
zuzaczku do lekarza się wybieram :-) niestety sypię sie troszkę :crazy:

Gaga - a ja masz sie nie sypac jak nie jesz :dry: nie jesz sypiesz się, źle się czujesz, mało jesz i dalej się sypiesz. :-(

agata powiem ci że to moje "nie"jedzenie w brew pozorom pomogło mi na żołądek, nie boli :-), i sypańsko nie jest wynikiem niejedzenia niestety...
no ale jeden plus na razie nie tyję zobaczymy jak będzie

Cały dzień sprzątałam, Maria chora, Ania chyba niedojada i do tego ma chyba alergię i znowu pojawia sie krew :-(

Z weselszych infromacji - mam baaardzo dużo szafek w kuchni - wiem bo je sprzątałam a do wielu z nich potrzebuję drabiny :-D

zdjecia, zdjecia:-D

my dzis bardzo mily dzien mielismy, bylismy w zoo, fajny spacer, dziewczyny rozzrabialy straszliwie, ale juz spia:-D

najgorzej ze zaczela mi sie alergia, juz cos pylic zaczyna:-(

reklama
Do góry