reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

agata a co to za badania?

a tos mnie zaciekawila:-D

Hanka byla dwa razy w przedszkolu i teraz sie skarzy ze ja gardlo boli:dry:

ja z kolei wczoraj bylam na aerobiku i teraz ledwo laze:sorry2:

reklama
a ja odwrotnie, jakbym teraz wiedziała że dziewczynka mi się trafi to może bym się zdecydowała:-);-):-D

tfu tfu tfu Olek już 3 tydzień chodzi do przedszkola i na razie OK, moze po pół roku wreszcie się zaklimatyzował...i najgorsze za nami :confused: obym sie nie pochwaliła i żeby nas znowu zaraz cos nie dopadło....:dry:

co do przedszkola to ja jeszcze ten tydzień przetrzymam Tomka w domu a od poniedziałku znów pójdzie..... znów pewnie bez histerii się nie obejdzie.
Jutro ide na USG a w środę mam wizytę u gina...

Dodałam sobie nowy suwaczek. Przeprowadzka 18 marca :-):-)

Maria też tfu, tfu zdrowa, nie licząc ciągłego kataru a więc i kaszlu bo wszystko jej spływa :sorry2:

Dzięki dziewczyny za odp w sprawie fotelików. Ania jeździ jeszcze w tym do 18 kg ale planuję przeprowadzkę wkrótce bo niedługo Natalka nie pomieści się w nosidełku a do 9 kg ma gdzieś 0,7 kg.
Wczoraj po kościele Darek poszedł (właściwie to poszliśmy, bo to kwiaciarnia przy kościele) kupić babom kwiatki na dzień babki i zapomnieł o córci. Jakże się Ania obraziła na tatusia. Więc dadi musiał z powrotem iść w kolejkę i kupić małej kobitce kwiatki.
Ania ma taki etap, że się zaraz obraża, ehhh...

nie ma kolejek, w zasadzie trzeba czekac 5 dni, ale ja chciałam jeszcze kilka godzin przed samym egzaminem dokupić a mój instruktor miał tylko terminy na poczatku kwietnia :-) teraz i tak mam za duży kocioł w pracy i życiu:sorry2:

reklama
Gaga - a co sie dzieje? mam nadzieję, że coś dobrego :sorry2:

Joanna - Maria jeździła w tym drugim foteliku zanim osiągnęła wagę 9 kg bo ten pierwszy był zdecydowanie za mały :tak::tak:. Tak to musiałabym czekać jeszcze sporo bo Maria to z tych chudszych dzieci.

Do góry