reklama
anecik
Majowe mamy'09
co do przedszkola to ja jeszcze ten tydzień przetrzymam Tomka w domu a od poniedziałku znów pójdzie..... znów pewnie bez histerii się nie obejdzie.
Jutro ide na USG a w środę mam wizytę u gina...
Jutro ide na USG a w środę mam wizytę u gina...
jo-anna-on
Pindory i godody
Gaga takie kolejki na egzamin?
jo-anna-on
Pindory i godody
Dzięki dziewczyny za odp w sprawie fotelików. Ania jeździ jeszcze w tym do 18 kg ale planuję przeprowadzkę wkrótce bo niedługo Natalka nie pomieści się w nosidełku a do 9 kg ma gdzieś 0,7 kg.
Wczoraj po kościele Darek poszedł (właściwie to poszliśmy, bo to kwiaciarnia przy kościele) kupić babom kwiatki na dzień babki i zapomnieł o córci. Jakże się Ania obraziła na tatusia. Więc dadi musiał z powrotem iść w kolejkę i kupić małej kobitce kwiatki.
Ania ma taki etap, że się zaraz obraża, ehhh...
Wczoraj po kościele Darek poszedł (właściwie to poszliśmy, bo to kwiaciarnia przy kościele) kupić babom kwiatki na dzień babki i zapomnieł o córci. Jakże się Ania obraziła na tatusia. Więc dadi musiał z powrotem iść w kolejkę i kupić małej kobitce kwiatki.
Ania ma taki etap, że się zaraz obraża, ehhh...
reklama
agata806
Fan(ka)
Gaga - a co sie dzieje? mam nadzieję, że coś dobrego
Joanna - Maria jeździła w tym drugim foteliku zanim osiągnęła wagę 9 kg bo ten pierwszy był zdecydowanie za mały . Tak to musiałabym czekać jeszcze sporo bo Maria to z tych chudszych dzieci.
Joanna - Maria jeździła w tym drugim foteliku zanim osiągnęła wagę 9 kg bo ten pierwszy był zdecydowanie za mały . Tak to musiałabym czekać jeszcze sporo bo Maria to z tych chudszych dzieci.