reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

agata a co to za badania?

a tos mnie zaciekawila:-D

Hanka byla dwa razy w przedszkolu i teraz sie skarzy ze ja gardlo boli:dry:

ja z kolei wczoraj bylam na aerobiku i teraz ledwo laze:sorry2:

reklama
a ja odwrotnie, jakbym teraz wiedziała że dziewczynka mi się trafi to może bym się zdecydowała:-);-):-D

tfu tfu tfu Olek już 3 tydzień chodzi do przedszkola i na razie OK, moze po pół roku wreszcie się zaklimatyzował...i najgorsze za nami :confused: obym sie nie pochwaliła i żeby nas znowu zaraz cos nie dopadło....:dry:

co do przedszkola to ja jeszcze ten tydzień przetrzymam Tomka w domu a od poniedziałku znów pójdzie..... znów pewnie bez histerii się nie obejdzie.
Jutro ide na USG a w środę mam wizytę u gina...

Dodałam sobie nowy suwaczek. Przeprowadzka 18 marca :-):-)

Maria też tfu, tfu zdrowa, nie licząc ciągłego kataru a więc i kaszlu bo wszystko jej spływa :sorry2:

Dzięki dziewczyny za odp w sprawie fotelików. Ania jeździ jeszcze w tym do 18 kg ale planuję przeprowadzkę wkrótce bo niedługo Natalka nie pomieści się w nosidełku a do 9 kg ma gdzieś 0,7 kg.
Wczoraj po kościele Darek poszedł (właściwie to poszliśmy, bo to kwiaciarnia przy kościele) kupić babom kwiatki na dzień babki i zapomnieł o córci. Jakże się Ania obraziła na tatusia. Więc dadi musiał z powrotem iść w kolejkę i kupić małej kobitce kwiatki.
Ania ma taki etap, że się zaraz obraża, ehhh...

nie ma kolejek, w zasadzie trzeba czekac 5 dni, ale ja chciałam jeszcze kilka godzin przed samym egzaminem dokupić a mój instruktor miał tylko terminy na poczatku kwietnia :-) teraz i tak mam za duży kocioł w pracy i życiu:sorry2:

reklama
Gaga - a co sie dzieje? mam nadzieję, że coś dobrego :sorry2:

Joanna - Maria jeździła w tym drugim foteliku zanim osiągnęła wagę 9 kg bo ten pierwszy był zdecydowanie za mały :tak::tak:. Tak to musiałabym czekać jeszcze sporo bo Maria to z tych chudszych dzieci.

Do góry