reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Termin wg moich obliczeń mam na 14 października.
Damiankowi jeszcze nie mówiliśmy, też chcę poczekać do USG. Napewno sie ucieszy bo ciągle gada o braciszku albo siostrzyczce.:-)
Tylko nie wiem jak będzie jak się maleństwo urodzi bo o kuzynka jest strasznie zazdrosny. Ostatnio to sie nawet popłakał i nie pozwolił mi dotykać Nikusia:baffled:
Ja na razie się czuje dobrze, mam już duże, ciążowe, bolesne piersi i duży(nie przez ciąże) bolący brzuch.;-)

Hej dziewczynki.
przepraszam że ja też tak zaniedbuje was....
I nie obiecuje ze sie poprawie bo u mnie z czasem krucho.
Na wiosne przychodzi fachura do górnej łazieneczki i mam troche latania i załatwiania,
a do tego nie moge sie na nic zdecydowac .jak mam armature wybrana to wanna mi nie pasi,albo płyteczki:-pU nas jak narazie o.k dzeciaki zdrowe a to najważniejsze.
Widze że moje zdrowe do nielicznych sie zaliczają.wiec zdrówka dla chorusianych.
Przede wszystkim gratuluje Wiola,i oby spokojnie ciaża przebiegała
Gaga ja bym ci dupsko skopała ze tak schudłaś:angry::angry:,ach ty piracie drogowy;-)
Dobra uciekam bo pranie mam nie powieszone.
dobrej nocki.

bibi kiedy to teraz jedyna rzecz która mnie cieszy, no i Maja oczywiście kochana dziewczyna, a tak w ogóle to jak zrobię to prawko to wiesz że ja mam do ciebie niedaleko :-) a w akacje to raczej na bank autko będziemy mieć, więc się wpraszam w jakis piękny dzionek na grilla :-D

Wiola gratulacje

no zuzaczek zobaczy zaciążona i ucieknie :-D

reklama
Do góry