reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Mailen, ciary idą jak się czyta takie rzeczy. Dużo zdrówka dla tej malutkiej.

Agata, trzymam kciuki za szukanie niani. Mi się nie udało i zostałam na trzy lata na wychowawczym, który skończył mi się na moją prośbę 1 września, jak Marek szedł do przedszkola. A zwolnieniami nie martw się na zapas. Wiem, że przy zwolnieniach grupowych na wychowawczym mogą zwolnić, ale może Ci się uda. Mnie nie zwolnili w takim momencie, choć wiedziałam, że jak będę chciała wrócić po urlopie, to tylko po wypowiedzenie. I tak było :-)

reklama
Malutka znajomej już podobno lepiej i mają nadzieje ze w piatek wyjda ze szpitala......u nas od jakiegos czasu juz nie ma bramek i Olek zasuwa po schodach jak szalony, ale jest w miare ostrożny...ale jak to z dziaciakami roznie bywa...
goga gratulacje dla gadającego wolka Maraska:-):tak:
ja mam ndzieje ze limit chorob tej zimy u nas juz wyczerpany, a jutro chyba sie rpzejde z Olkiem do laryngologa, niech jeszcze raz obejrzy te migdaly, i zaczal narzekac na ucho, i ciagle mowi co, slucham...i naprawde nie wiem czy sie wyglupia czy na prawde slabo slyszy na to ucho

hej !!!

ja wczoraj zabrałam dwie laski do naszej lekarki żeby je pooglądała i obsłuchała i odpukać ok !!! wole dmuchać na zimne !!! ale szczepić jeszcze nie szczepimy i nasza lekarka tez kazał mi sie wstrzymac aż uspokoi sie to grypsko !!

Liwia z racji tego ze mieszkamy w domu jednorodzinnym lata po schodach w kółko ale mamy jeśli mozna tak powiedzieć dosć bezpieczne bo kilka do góry idzie potem zakręt szeroki i znów do góry i szerokie są ! a u mojego taty to absolutnie nie pozwalam jej schodzic bo nie dosc ze stopnie węższe to jeszcze od samo dołu biegą prosto do góry i dość strome ! ja jako nastolatka nawet pare razy leciałąm jak długa na dół !

Zdrówka dla wszystkich. Justyna patrze na Twoje suwaczki i Liwcia ma już 2 miesiące!! jak ten czas leci...
ja coś ostatnio kiepsko się czuje skraca mi się szyjka mam kiepskie wyniki moczu biorę furagin i urosept i do tego witaminy bo muszę podnieść poziom żelaza.
Dziś zaplanowałam sobie gołabki na obiad....

witam weekendowo:-)

alez mialam ciezki tydzien, jedna nasza pracownica poszla na urlop, jeszcze w przyszlym tygodniu pon i wt i bedzie wiecej luzu

teraz chwila spokoju bo dziewczyny ogladaja mini mini

u nas odpukac wszyscy zdrowi, Hanka jakby troche nos przytkany, ale to chyba nie katar bo nic nie moze wysmarkac, zreszta zawsze ma tak dziwnie ze nie cieknie jej z nosa tylko wszystko w zatokach siedzi niestety:dry:

Hania po balu karnawalowym, zadowolona chyba, bo ciezko sie z nia dogadac w kwestii przedszkola

jak sie ja pytam co bylo to odpowiedzi sa takie

nie wiem albo

nie pamietam albo

nie moge mowic bo jestem zmeczona:sorry2:

pozdrawiam

no widze ze nasz watek w pelnym rozkwicie:dry:

ale wczoraj byla u nas piekna pogoda, bylam z dziewczynami w Lazienkach, super bylo

wiosna normalnie

szkoda ze znow ma isc ochlodzenie, nie moge sie doczekac juz ciepla i wiosny

:sorry2:hmmmm....kim jest moja przedmówczyni???:dry:
witamy nowa mamę, napisz nam coś o sobie i zagladaj czesto:-);-):-D

a tak serio to faktycznie gdzies nam gage wcieło :baffled:
u nas tez juz po balu, jeden byl w piatek a drugi wczoraj, charytatywny dla dzieci z przedszkola i z zewnatrz, Olek byl na nim z babcia bo ja bylam na spotkaniu z promotorem.Bardzo mu sie podobalo...podobno nie mozna go bylo wyciagnac do domu:-D

reklama
no wcięło mnie :-)
wychodzę, a raczej mam zamiar wyjść z dołka, na razie "dzięki" totalnej beznadziei straciłam 5kg, więc rozmiar 36 nie ma juz dla mnie przeszkód, no ale to jedyny plus tego wszystkiego

postaram się zaglądać i pisać, może jakos wy mi jakos humor poprawicie,
ale na bieżąco jestem bo regularnie czytam, z pisaniem gorzej

Do góry