reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

agata glowa do gory, u mnie bylo to samo, odkad poszlam do pracy 1000 razy wiecej cierpliwosci mam:sorry2:

a ty jaki plan masz, kiedy do pracy?

reklama
Jestem w szoku, że Wasze dzieci jeszcze śpią w ciągu dnia.
Wiecie, że moje już się pięknie razem bawią! Ale fajne są!

ja rowniez witam przy sobotniej kawusi, uciekam do sprzatania i gotowania obiadu....;-)
dołączam się do szczesliwych mamusiek których dzieci śpią w dzien:-D wczoraj spal ze 3 godz podobno, worcilam z pracy a on jeszcze spał:confused: jedyny minus to taki ze potem wieczorem chodzi spac 22-22.30 :crazy:
mamy strój tygrysa, babcia mu wczoraj kupila (tylko taki tandetny i nie podobny do tygryska z kubusia puchatka) ale najwazniejsze ze Alehandro zadowolony, smiga w nim codziennie, a ten material taki kiepski ze boje sie ze do piatku nie wytrzyma:-D:baffled:

Moja jakby spała 3 godziny w dzień to bym szła spać o 24 :szok:, w przedszkolu śpi ok 1 godz. a i tak ma pawera żeby siedzieć do 22.

Atol - z pracą kiepsko z uwagi na opiekę nad Anią, jak znajdę dobrą opiekunkę to od września tylko boję, że tam gdzie będę mieszkać nikt nie będzie chciał przyjechać :dry:, do przystanku jest dobre 10 minut jak nie wiecej a autobus jeździ rzadko.:dry:
Zobaczymy - troche się boję bo jak zaczną wprowadzać oszczędności w administracji to przy zwolnieniach grupowych ochorna pracownika na wychowawczym nie obowiązuje. Raz mi sie udało ale teraz też mam stracha :sorry2:

hej !!!!

mój chłop ledwo zipie grypsko go powaliło !! a ja strasznie boje sie o Lenke !!!!

Liwia jak jest w domu to nie spi ale w przedszkolu czesto sie zdarza jej zdrzemnąć a potem daje czadu do późna i wyłazi tysiąc razy z sypialni z fochem że jej nudzi sie spać :baffled:

justyna duzo zdrowia dla was

moja Hanka juz nie spi w dzien, czasami sie wlasnie udaje w taki sposob jak pisalam, ale potem ma duze problemy z zasypianiem wieczorem, wiec generalnie rzadko stosuje sen w dzien, chyba ze sama jestem mega total padnieta:sorry2:

agata zycze znalezienia niani, moja kolezanka mieszka za Warszawa i ma pania ktora do niej przyjezdza, z tym ze tylko dwa razy w tygodniu, a dojazd bez samochodu jest tam koszmarny, jakimis autobusami podmiejskimi, oczywiscie moja kolezanka oplaca jej ten dojazd

ja jestem bardzo szczesliwa ze mam mozliwosc obycia sie bez niani, swego czasu szukalam i porazka:baffled:

mam nadzieje ze w tym roku dziewczyny dostana sie do przedszkola, zloze do 3 u mnie na ursynowie i do kilku w innych dzielnicach, po drodze do mojej pracy, moze sie uda

pozdrawiam

reklama
a ja mam dylemat czy puścić jutro Olka do przedszkola....siedzial caly tydzien w domu ale do dzis troszke sie smarkoli.....:confused::dry: ale szczerze to nawet nie bardzo mam co z nim jutro zrobic, musialabym brac urlop, ale nie ma goraczki ani nic tylko troche sie gila.......

Do góry