reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
:-):tak:a u nas piękna słoneczna, trochę wietrzna pogoda. Dziś już w końcu krótkie spodenki i koszulki ubraliśmy...:-pJutro ma być jeszcze cieplej.
A ja zaraz spadam na plener, korzystać z pięknego zachodzącego słoneczka.

Goga ale ja na parawdę nie wiem, gdzie będziemy nad tym morzem. :baffled::-)Będę wiedzieć w piątek jak zajedziemy. Może wrzuć mi swój numer tel na pw a ja Ci wtedy esemeska wyślę z wiadomością.:-):tak::-)

hej !!!

dziewczyny a moze Wy wiecie gdzie szukac jakiś inspiracji na kuchnie???podobaja mi sie te nowoczesne kuchnie, ale szukam jakis pomyslow jak dobrze rozplanowac szafki...glazure i terakote juz mamy, gorzej z majstrem ktory nam to położy:confused:

ja szuakąłam po necie po producentach bo z reguły tam są fajne propozycje ! a z rozwiązań to gościu co nam robiłbardzo duzo mi doradził i wybił niektóre pomysły z głowy i teraz widze ze miał racje !!!

Agatka ciesz sie wypadem ! A moja tez złośnica i jak dostaje furii to jak na nią wrzeszcze to jeszcze bardziej to potęguje najbardziej działa jak spokojne mówie do niej i jej powiem " mamie jest bardzo przykro że tak sie zachwowujesz, nie podba mi sie to " " chciałabyś żeby mama tak ... " itd i ona wtedy po przemyśleniu uspakaja sie !! Raz mi taką histerie odwaliłą to jak kucłam koło niej i na spokojnie zaczełam do niej do po chwili przeszło i grunt to szybko zmienić temat a nie drążyć.... no ale każdy złośnik inny !

Gaga - a gdzie sa te knajpy? no bo ile można na stołówkowym jedzeniu jechać :-p

A dzieciaki w deszczu - tu jest grupa ok 20 dzieciaków, panie mają cały program ale ile można siedzieć w sali, dzisiaj konieczna była przerwa bo każde robiło co innego - ale dzieciaki się nie nudziły, same się sobą zajmowały tyle, że nie chciały robić tego co panie im proponowały:blink:. Będzie dobrze :tak::tak::tak: Bierz farby, ciastolinę, książki, jakąś muzę - ile uda wam się zabrać o ile nie będzie możliwości kupienia tam gdzie jedziecie.

Ale jestem zła, D. polazł chyba gdzieś do knajpy bo nawet nie raczył zadzwonić do mnie - żeby mnie nie martwic/denerwować/inna opcja co powoduje, że dopiero teraz jestem na niego wściekła. Cholera jasna :angry::angry::angry::angry::angry::angry:
I już słyszę ten tekst, że przecież mam w końcu czas dla siebie i odpoczywam :angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Kuźwa dlaczego zawsze mój czas wolny zawsze związany jest z Marią a jego w przedziwny sposób nie :angry::angry::angry::angry:

żużaczku - tyle, że ja tu sama jestem, D. jest w w-wie, jak się uda będzie miał jutro wolne, a jak nie to nie :no:

Zła jestem bo nie zadzwonił, a do tego hormony znowu daja o sobie znać więc wiele mi nie potrzeba.

D. zajmuje sie Marią, na swój sposób ale zajmuje, ma świetny kontakt z Marią. Nie ma czasu żeby zabrać ją w tygodniu, żebym i ja mogła wyjść wieczorem - do 17 koleżanki pracują a po 20 nie chcą się spotykać bo następnego dnia do pracy. I tak kółko się zamyka :baffled:

Kuźwa dlaczego zawsze mój czas wolny zawsze związany jest z Marią a jego w przedziwny sposób nie :angry::angry::angry::angry:

hhehehehehe to u mnie to samo !!! ale to wina tego ze ja toksyczna matka jestem i jakoś sama od siebie nie umiem zadziałać i sama tak układam sobie dzień żeby z Liwią być jak najdłużej :baffled: !!! A potem tez narzekam :-D ehh te baby :-D

Mailen co do kuchni to ja jeszcze polecam kosze cargo super sprawa !!!! Ja mam duzy i mały !!! duzy super a mały mam tylko dlatego że miejsce takie małe było i trzeba było cos tam wsadzić !!!

a wy myslićie kto sie u nas zajmuje Olkiem....Sław go wezmie na spacer i nie potrafi go niczym zainteresowac bo po 5 minutach Olo woła do mamay - a Sław twierdzi ze go rozpieszczam bo nie chce byc z nim.....akurat....szkoda słow....

ostatnio mój mąż stwierdził ze widac ze jestem w ciązy bo zbrzydłam na twarzy .... fajny komplement....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zamiasy byc spokojna w ciązy to sie tylko wnerwiam... uroki życia

reklama
ostatnio mój mąż stwierdził ze widac ze jestem w ciązy bo zbrzydłam na twarzy .... fajny komplement....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zamiasy byc spokojna w ciązy to sie tylko wnerwiam... uroki życia

to Ci sie trafił komplemenciarz !!!

a cos musi byc bo ja ostatnio to stwierdziłąm po sobie że zbrzydło mi sie :baffled:
mój mężowy milczy na ten temat :-D ale stwierdził że bulinek sie zrobiłam po buzi :-Da co tam bede sobie załować !

Do góry