reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hejka !!!

Agatka wpoczywaj ! napisz na ile Ty tam sie wybrałaś ??

Słowiczku fajnie patrzeć jak sie talent Twój foto rozwija :-D

co do przedszkola to ja wczoraj kapcie na rzepy kupiłam Liwia sama wybrala do przedszkola które cche ! no a my musimy jeszcze piżamke kupić :baffled: jakoś dziwnie ze na leżakowanie piżame musza zakładać :confused: tym bardziej że w domu w jak drzemke robi to jej nie przebieram !
no i kolejny koszmar przedszkolny mi sie snił chyba zwariuję do wrzesnia :-D

reklama
a wracając do tej szczepionki to pytałam sie w aptece o nią i w jednej pow mi że koszt 339zł w drugiej 260 ( jak dla nas ) a w trzeciej 210 i to mają zawsze w ttakiej cenie :szok: ale przekrój :baffled:

Żużaczku co do tej polędwiczki to ona ma puścić taki sok i to ciasto od środka ma byc takie mokrawe czy poprostu za krótko piekłam ?? no i pieczesz z termoobiegiem czy bez ??

oj ja się strasznie tym Tomkowym debiutem w przedszkolu przejmuję na mur beton będę wyła jak bóbr, dlatego z jednej strony nie chcę go zaprowadzić a z drugiej strony chcę by mieć wszystko pod kontrolą. Wiem że trzeba jeszcze kupić pastę do zębów szczoteczkę kubeczek i mały ręczniczek...

agatko Rabko wogóle góralska nie jest :-) to jest głównie miejscowośc sanatoryjna dla dzieci, pamiętam że jest tam knajpo-dancing pod kasztanami :-D ale jest gdzie połazić po parkach

Ale ja o tym nie wiedziałam :-D, dobrze będzie :tak:

A ty co tak razisz swoim suwaczkiem, co? Ja przecież nie wstawię sobię już za XXX skończę 31 lat ;-)

hejka !!!

Agatka wpoczywaj ! napisz na ile Ty tam sie wybrałaś ??

Słowiczku fajnie patrzeć jak sie talent Twój foto rozwija :-D

co do przedszkola to ja wczoraj kapcie na rzepy kupiłam Liwia sama wybrala do przedszkola które cche ! no a my musimy jeszcze piżamke kupić :baffled: jakoś dziwnie ze na leżakowanie piżame musza zakładać :confused: tym bardziej że w domu w jak drzemke robi to jej nie przebieram !
no i kolejny koszmar przedszkolny mi sie snił chyba zwariuję do wrzesnia :-D

Ja tu będę 2 tygodnie :tak::tak::tak:
Mi z kolei na liście rzeczy do przedszkola umieścili śliniaki, tyle, że Maria nigdy takowych nie używała bo nie raczyła :baffled:

Dzieciaki w ośrodku mają dyskotekę, poszłam zapytałam sie czy nie mogliby chociaz drzwi zamykać bo człowiek na gazecie nie może się skupić to co dopiero dziecko usnąć. Stara baba ze mnie :-p

Wiecie nie umiem zupełnie poradzic sobie z humorami Marii, dzisiaj znowu ostawiła mi szopkę, chętnie bym ją zignorowała tyle, że chodnik wąski, mokra trawa i zero miejsca do wykrzyczenia. BOshe ale mnie to nerwów kosztowało :angry::angry::angry:, chciałam dać jej tak w dupsko, że aż mi głupio. Ni jak nei wiem czy ona to celowo mnie tak wpienia czy po prostu za każdym razem mnie sprawdza na ile może sobie pozowlić :confused:

Kurcze i Maria nie chce spać w dzień, po południu jest lekko nie zniesienia, żeby nie użyć mocniejszych slów. Z nianią chodzi spać ale ze mną nie :wściekła/y::wściekła/y: i co mi po tym, że o 21 zasypia bez problemów ja wolałabym, żeby spała jednak w dzień :sorry2:

O rany znowu długo tu nie zaglądałam...
Agata ale masz fajnie a z drugiej strony szkoda że nie można odpocząć na zapas...

Zupelnie nie mam czasu tu pisać, jakbym miała drugie dziecko to w ogóle czasu dla siebie niet chyba.Ostatnio byłam na szkoleniu i miałam wieczór dla siebie: zajebiście rewelacyjna maseczka na ryjek , malowanie paznokci, pelen relaks :-)

U nas ogólnie bez zmian, Julka nie choruje od czasów anginy, odpukać...
Byliśmy na weekend u rodziców, Julka się wyhasała , dorwała kotka małego i biedny ledwo dychał , tak go ściskała :-):-). Mój brat kupił 2 konie i kuca , więc Julka pojeździła też na kucu. Ale kuc , nazwany Magda, to złośliwa menda, jak poczuła ciężką osobę to od razu się leciało na 2 metry , albo lubiła podejść i kopnąć znienacka.

Widzę że temat przedszkola na tapecie...Cóż Jula chodzi do żłobka więc jest zaprawiona w bojach. Muszę się tam wybrać i dowiedzieć się co i jak .
Eh za dużo mam zaległości....nie pamiętam co tam jeszcze chciałam
milego wieczoru

gaga strona ok, ale nie mozna cos zrobic zeby te reklamy nie wyskakiwaly?

tym bardziej ze jakos zadbej nie udalo mi sie wylaczyc i przyslaniaja czesc tekstu:dry:

agata u mnie Hanka juz nie raz klapa dostala:sorry2:

na szczescie ten etap odpukac mamy powoli zasoba, juz coraz mniej napadow zlosci i histerii

lece do pracy

reklama
gaga strona ok, ale nie mozna cos zrobic zeby te reklamy nie wyskakiwaly?

tym bardziej ze jakos zadbej nie udalo mi sie wylaczyc i przyslaniaja czesc tekstu:dry:

agata u mnie Hanka juz nie raz klapa dostala:sorry2:
No fajna stronka , Gaga zdolna jesteś .....
U mnie Julka niestety też klapa zarobiła....:zawstydzona/y:

Do góry