reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
:-):tak:a u nas piękna słoneczna, trochę wietrzna pogoda. Dziś już w końcu krótkie spodenki i koszulki ubraliśmy...:-pJutro ma być jeszcze cieplej.
A ja zaraz spadam na plener, korzystać z pięknego zachodzącego słoneczka.

Goga ale ja na parawdę nie wiem, gdzie będziemy nad tym morzem. :baffled::-)Będę wiedzieć w piątek jak zajedziemy. Może wrzuć mi swój numer tel na pw a ja Ci wtedy esemeska wyślę z wiadomością.:-):tak::-)

hej !!!

dziewczyny a moze Wy wiecie gdzie szukac jakiś inspiracji na kuchnie???podobaja mi sie te nowoczesne kuchnie, ale szukam jakis pomyslow jak dobrze rozplanowac szafki...glazure i terakote juz mamy, gorzej z majstrem ktory nam to położy:confused:

ja szuakąłam po necie po producentach bo z reguły tam są fajne propozycje ! a z rozwiązań to gościu co nam robiłbardzo duzo mi doradził i wybił niektóre pomysły z głowy i teraz widze ze miał racje !!!

Agatka ciesz sie wypadem ! A moja tez złośnica i jak dostaje furii to jak na nią wrzeszcze to jeszcze bardziej to potęguje najbardziej działa jak spokojne mówie do niej i jej powiem " mamie jest bardzo przykro że tak sie zachwowujesz, nie podba mi sie to " " chciałabyś żeby mama tak ... " itd i ona wtedy po przemyśleniu uspakaja sie !! Raz mi taką histerie odwaliłą to jak kucłam koło niej i na spokojnie zaczełam do niej do po chwili przeszło i grunt to szybko zmienić temat a nie drążyć.... no ale każdy złośnik inny !

Gaga - a gdzie sa te knajpy? no bo ile można na stołówkowym jedzeniu jechać :-p

A dzieciaki w deszczu - tu jest grupa ok 20 dzieciaków, panie mają cały program ale ile można siedzieć w sali, dzisiaj konieczna była przerwa bo każde robiło co innego - ale dzieciaki się nie nudziły, same się sobą zajmowały tyle, że nie chciały robić tego co panie im proponowały:blink:. Będzie dobrze :tak::tak::tak: Bierz farby, ciastolinę, książki, jakąś muzę - ile uda wam się zabrać o ile nie będzie możliwości kupienia tam gdzie jedziecie.

Ale jestem zła, D. polazł chyba gdzieś do knajpy bo nawet nie raczył zadzwonić do mnie - żeby mnie nie martwic/denerwować/inna opcja co powoduje, że dopiero teraz jestem na niego wściekła. Cholera jasna :angry::angry::angry::angry::angry::angry:
I już słyszę ten tekst, że przecież mam w końcu czas dla siebie i odpoczywam :angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Kuźwa dlaczego zawsze mój czas wolny zawsze związany jest z Marią a jego w przedziwny sposób nie :angry::angry::angry::angry:

żużaczku - tyle, że ja tu sama jestem, D. jest w w-wie, jak się uda będzie miał jutro wolne, a jak nie to nie :no:

Zła jestem bo nie zadzwonił, a do tego hormony znowu daja o sobie znać więc wiele mi nie potrzeba.

D. zajmuje sie Marią, na swój sposób ale zajmuje, ma świetny kontakt z Marią. Nie ma czasu żeby zabrać ją w tygodniu, żebym i ja mogła wyjść wieczorem - do 17 koleżanki pracują a po 20 nie chcą się spotykać bo następnego dnia do pracy. I tak kółko się zamyka :baffled:

Kuźwa dlaczego zawsze mój czas wolny zawsze związany jest z Marią a jego w przedziwny sposób nie :angry::angry::angry::angry:

hhehehehehe to u mnie to samo !!! ale to wina tego ze ja toksyczna matka jestem i jakoś sama od siebie nie umiem zadziałać i sama tak układam sobie dzień żeby z Liwią być jak najdłużej :baffled: !!! A potem tez narzekam :-D ehh te baby :-D

Mailen co do kuchni to ja jeszcze polecam kosze cargo super sprawa !!!! Ja mam duzy i mały !!! duzy super a mały mam tylko dlatego że miejsce takie małe było i trzeba było cos tam wsadzić !!!

a wy myslićie kto sie u nas zajmuje Olkiem....Sław go wezmie na spacer i nie potrafi go niczym zainteresowac bo po 5 minutach Olo woła do mamay - a Sław twierdzi ze go rozpieszczam bo nie chce byc z nim.....akurat....szkoda słow....

ostatnio mój mąż stwierdził ze widac ze jestem w ciązy bo zbrzydłam na twarzy .... fajny komplement....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zamiasy byc spokojna w ciązy to sie tylko wnerwiam... uroki życia

reklama
ostatnio mój mąż stwierdził ze widac ze jestem w ciązy bo zbrzydłam na twarzy .... fajny komplement....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zamiasy byc spokojna w ciązy to sie tylko wnerwiam... uroki życia

to Ci sie trafił komplemenciarz !!!

a cos musi byc bo ja ostatnio to stwierdziłąm po sobie że zbrzydło mi sie :baffled:
mój mężowy milczy na ten temat :-D ale stwierdził że bulinek sie zrobiłam po buzi :-Da co tam bede sobie załować !

Do góry