reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
Hej Kobietki.

Gaga, milego wypoczynku.

Agata, kiedyś dotrze oby spokojnie.Jak w dlugi weekend majowy wracaliśmy z Zakopanego to w 3 godziny zrobiliśmy jakieś 60 km więc nie jest źle.

U was słońce a u nas leje już 7 dzień, mam dość.

hej !!!

kochane żegnam się jutro pobudka o 4 a troszkę trzeba tu ogarnąć
buziaki i do napisania

no to wracaj do nas wypoczęta !!!

U was słońce a u nas leje już 7 dzień, mam dość.

u nas tez do dupy pogoda !! :wściekła/y: a miało byc tak pięknie od czwartku a tu jak dziś gradem posypało to nie wiedziałam czy szyby całe !

a ja mam jakis dołujący dzień !!! buuuuu !!!!

reklama
Gaga już w wojażach a moja Ania wróciła z dziadkami z Mazur. Welcome to the real world. I już sobie próbuje rządzić nami. Za nami pierwsze krzyki, płacze, wymuszania. Najważniejsze, że dziecko zadowolone, pogodę miała udaną, wyszalała się z kuzynką, poprzebywała ze zwierzątkami. Atrakcji na wsi było co nie miara :tak:.

Do góry