reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

gaga, może Ci 8 wychodzić :crazy:. Ja ze swoimi miałam straszne przeboje. Szczękościsk i antybiotyki...
no nie wykluczam, ale do tego mam wrażenie że mnie migdał boli
kinek kaffkę przesyłam i opojamy małe białe, ja własnie szukam karniszy na necie, ale nie mogę znaleźć takich dziecięcych :angry::wściekła/y:

reklama
domicela to gdzie tym razem jesteś??? Ale Ci fajnie...
Nie wiem czy mogę pochwalić, ale od trzech dni ( i nocy )Łuki nie używa gumowego pocieszyciela. Postanowiłam go oduczyć i jakoś idzie. Może młody już do tego dorósł... Wolałam najpierw to zrobić a potem zająć się pampkami, bo może potem z żalu posikiwać za dydusiem...a tak to będzie z głowy...
Ale nie mówię jeszcze hop, że ten problem z głowy...
Słowiczku nie daleko, tylko 130 km od Poznania, jadę do mojego domu rodzinnego, miasto znane z produkcji kibelków :-).
Ach jak ja wszystkich dziewczynom zazdroszczę sukcesów nocnikowych , moja jest nianauczalna , na plaży mi walnęła 3 kupy w strój:szok::wściekła/y: myślałam że oszaleję, a o sikaniu to w ogóle nie wspominam...:angry:
Właśnie wróciłam z M1 z Julą się nic nie da , tylko się darła : na noniach i na noniach.:wściekła/y:
Gaga mnie 8 wychodziły jakieś 9,10 lat i też miałam przeboje jakieś sączki, itd.moze masz za małą szczękę i się rozpychają....
Kinek a Ty też jesteś z Poznania? a teraz jeszcze skąd dokładniej?? Gratuluję zakupu domku.:tak:

Hej,
Gaga współczucia z tą szczęką.
Skaba no,super wiadomości :-) Z gratulacjami jeszcze nie wybiegam,ale życzę,żebyś miała rację :tak:
Nocka w miarę normalna,czyli sto razy lepsza od ostatniej.Domiś nadal oddycha buźką,ale już mu tak nie charczy.Katarku jeszcze nie widać,ale lekarz twierdził,że "poleci".
Mailen to Ty dajesz takie bardziej alergiczne leki widzę.Ja dostałam bardziej przeciwzapalne.Najgorsze wkropywanie biodacyny do noska,normalnie w dwie osoby musimy,bo się tak mały wyrywa,że sama nie daję rady :no::sick:
A ja kawę mam zrobioną i za oknem to co i u Was,czyli przeplatanka pochmurno-deszczowa.

Domicela, obecnie jeszcze os. Batorego, a za tydzień Rokietnica :tak:
Było coś fajnego w M1 ? W mothercare zaczęły się wyprzedaże...mają śliczne bluzeczki .

A ty gdzie mieszkasz ?

evelinka Zyrtek tylko taki bardziej alergiczny a reszta to przeciwzapalna. A ja muszę pochwalić Olka że co do lekarstw, syropów i psiukania do noska, jest bardzo dzielny, wie że trzeba więc nastawia dziobka i noska i nie ma żadnych problemów.

Co do smoczków to przynajmniej jedno oduczanie mam z głowy, bo Olek nigdy nie ssał smoka, zostaje jednak walka z nocnikiem, a tu zależy od humoru, raz zrobi, zawoła, każe bić sobie brawo a innym razem nie da się nawet posadzić

No to spacerkiem w odwiedziny :tak::-D

Słowiczku, a ty dokładnie, gdzie mieszkasz ? Już kiedyś pytałam, ale mi się zapomniało :errr:...
Moja Hanelka właśnie usnęła, a sąsiad z dołu z wiertarą szaleje :wściekła/y:...
Blokowe uroki :crazy:

kinek, słowiczku ale wam fajnie kurcze mieszkać tak blisko siebie
morda mi napier^*&$#$(*^%&(* jem petitki bo mogę do nich mordę otworzyć :angry::angry::angry: ale jestem zła i nie wiem czy do dentysty iść czy do ogólnego, bo boli mnie migdał i żuchwa i nie dokładnie ząb :confused2: żenada

Majka chodzi bez pieluchy i sika w majty trochę a reszta na nocnik, może się tak nauczy, majty się już skończyły więc lata w bawełnianych spodniach bez majtek :-p może wyskoczę wieczorkiem albo jutro po kolejne majciory

reklama
no pogoda super, wychodzimy słonko świeci 15min puźniej zlało nas na amen, mam dość tych zmian, no przecież tragedia
a wy gdzie się podziałyście??????

Do góry