reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
kinek najwcześnie to w poniedziałąk, ale mam nadzieję że mi do tego czsu przejdzie bo ja mam alergię na lekarzy :-)

Taaaaaaaa mój D. zadzwonił z pytaniem czy może iść na imprezę. Powiedziałam, że jestem zajęta i się rozłączyłam :sick:Moja odpowiedź nie miała znaczenia.:-(
Śpię po 6 godzin, może ktoś mnie zastrzelić :confused2:

marta pozdrawia ale nie może wejść na bb, napisała już do moderatora

a co was wsysło czy jak ??

Agata ja polecam asmag :-) a męża odstrzelić albo natłuc do głowy żeby zmądrzał

Majka znowu nas się cos przebudziła i coś czuję że sie skończy na spaniu z nami, kiedy ona zacznie pożądnie spać :sick: już zmęczona tym jestem

witam
ja juz z kawka sie melduje
leje zreszta chyba to juz nie dziwi:angry:
agata ja ciebie podziwiam ty i tak do swojego męzowego masz duzo cierpliwości.
polecam też magnez mi bardzo pomaga . :rofl2:
zniakm bo dzis sama a roboty :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:ale jest jeden plus od wtorku na urlopik:-D:-D:-D:-Dno i napewno sie pogoda wtedy zmini.

bibi???a jak tam u was ?????
margaritos tez zamilkła
o justynie nie wspomnę:angry:

reklama
hej hej
brrrr ale pogoda 14 stopni i leje :no: a my mieliśmy dziś na mazurki jechać:szok: ha ha Marcin już nawet wolne sobie wziął a ja to w sumie zawsze moge w ostatniej chwili, a że nie było sensu to siedze w pracy i wcale nie żałuje....kiedy ta pogoda się poprawi????takiego lipca to już chyba nie pamiętam :no:
Najchętniej by człowiek z pod kołdry nie wychodził....

a na co ten magnez pomaga??? na lepsze samopoczucie i dozę optymizmu???:-);-)

Do góry