reklama
gaga
uzależniona
magnez generalnie regeneruje komórki i ustala równowagę psychiczną no i też coś z ukłądem nerwowym ma wspólnego, a teraz niestety jest coraz mniej magnezu w glebie (a on bierze udział w fotosyntezie) no i stąd niedobory, dodatkowo osoby które piją kawę są narażone na wypłukiwanie magnezu - polecam czekoladę która ma dużo magnezu :-) a jak ma któraś niedobór to często pojawiają się takie skórcze mięsni, mi np. drgał mięsiem na przedramieniu i byłam generalnie ciągle podminowana, do tego dochodziło szumienie w uszach i zawroty głowy, ale jak zaczęłam jeść asmag to jest git i kaffkę piję codziennie
ale się naprodukowałam ;-)
ale się naprodukowałam ;-)
MADZIA
mama majuni i groszka
mailen ja biore magnez bo zawsze chodziłam niewyspana , taka ospała . bolały mnie mięsnie czesto drętwiały nogi albo rece. no i jakas taka nie do zycia byłam .teraz nie powiem czasem tez sie zdaży ale zdecydowanie lepiej jest . no i r. wrócił to troche wiecej ruchu;-);-);-)
MADZIA
mama majuni i groszka
kurde gaga nie chce cie straszyc ale jezeli to ósemka to nic nie poradzi zanim sie dobrze nie wykluje chyba ze rozetnie dziąsło i jakos wyciągnie. mi troche znieczulił , poczyscił no i jakis czas pomogło . niesty co jakis czas wraca. a dopiero mi wylaz kawałek .
a tak poza tym to dzień dobry bo sie z wrazenia zapomniałam przywitac;-)
a tak poza tym to dzień dobry bo sie z wrazenia zapomniałam przywitac;-)
gaga
uzależniona
Madzia wiesz co mnie też zawsze dawały w kość ósemki, ale nie tak, nie mogę normalnie buzi otworzyć, śmieję się że mam szczękościsk no i jak coś jem to mnie migdał boli, czy coś innego,
chyba się dziś z Majka położę spać bo tragedia, u mnie jak u was wieje, leje, w domu siedzimy
justynka i bibi rzeczywiście coś się nie odzywają, a nenar ????????? tą znowu wcięło
chyba się dziś z Majka położę spać bo tragedia, u mnie jak u was wieje, leje, w domu siedzimy
justynka i bibi rzeczywiście coś się nie odzywają, a nenar ????????? tą znowu wcięło
słowiczek
mama pisklaczków
ja też kawę właśnie sobie zaserwowałam
Słowiczku, dzisiaj zlokalizowałam na mapie Kaźmierz ;-). Od dawna tam mieszkacie ?
Jak sie mieszka ta daleko od miasta ? Moja mam ciągle jest na mnie trochę zła, że wyprowadzamy się z Poznania ,ale kupienie domu w mieście to koszmarny wydatek...
Słowiczku, dzisiaj zlokalizowałam na mapie Kaźmierz ;-). Od dawna tam mieszkacie ?
Jak sie mieszka ta daleko od miasta ? Moja mam ciągle jest na mnie trochę zła, że wyprowadzamy się z Poznania ,ale kupienie domu w mieście to koszmarny wydatek...
reklama
evelinka
Fanka BB :)
Gaga mogę ja do kawki dosiąść :-)
Coś kijowato z tym leczeniem Domiśka,nie bardzo mu przechodzi i się martwię.W nocy znowu się często budził i oddychać nie mógł.:-(
Mailen w ta porgodę to rzeczywiście nie warto nigdzie się ruszać,chyba,że nad jakieś ciepłe morze.Pół rodzinki wyjechało jak nie nad morze to w góry i dzwonią i narzekają.
Fajnie by było,jakby ten wiatr przestał hulać,to bysmy z małym na dwór wyszli,bo go ostatnimi dniami oszczędzam,żeby go nie doprawić...
Ja jeszcze magnezu nie kupowałam,piję dwie kawki dziennie i jakoś dycham.Może dzięki tej czekoladzie,co ją podjadać lubię Ale ogólnie najgorsze humory mam rano,jak trzeba wstawać.Typowa sowa jestem-w nocy odżywam
Coś kijowato z tym leczeniem Domiśka,nie bardzo mu przechodzi i się martwię.W nocy znowu się często budził i oddychać nie mógł.:-(
Mailen w ta porgodę to rzeczywiście nie warto nigdzie się ruszać,chyba,że nad jakieś ciepłe morze.Pół rodzinki wyjechało jak nie nad morze to w góry i dzwonią i narzekają.
Fajnie by było,jakby ten wiatr przestał hulać,to bysmy z małym na dwór wyszli,bo go ostatnimi dniami oszczędzam,żeby go nie doprawić...
Ja jeszcze magnezu nie kupowałam,piję dwie kawki dziennie i jakoś dycham.Może dzięki tej czekoladzie,co ją podjadać lubię Ale ogólnie najgorsze humory mam rano,jak trzeba wstawać.Typowa sowa jestem-w nocy odżywam