reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
magnez generalnie regeneruje komórki i ustala równowagę psychiczną no i też coś z ukłądem nerwowym ma wspólnego, a teraz niestety jest coraz mniej magnezu w glebie (a on bierze udział w fotosyntezie) no i stąd niedobory, dodatkowo osoby które piją kawę są narażone na wypłukiwanie magnezu - polecam czekoladę która ma dużo magnezu :-) a jak ma któraś niedobór to często pojawiają się takie skórcze mięsni, mi np. drgał mięsiem na przedramieniu:tak: i byłam generalnie ciągle podminowana, do tego dochodziło szumienie w uszach i zawroty głowy, ale jak zaczęłam jeść asmag to jest git i kaffkę piję codziennie
ale się naprodukowałam ;-)

a tak wogóle to mi pół szczęki spuchło i strasznie boli, nie mogę nic jeść, jutro idę do zębologa :-( ałaaaaaaaa i ciekawe co on wymyśli :confused:

mailen ja biore magnez bo zawsze chodziłam niewyspana , taka ospała . bolały mnie mięsnie czesto drętwiały nogi albo rece. no i jakas taka nie do zycia byłam .teraz nie powiem czasem tez sie zdaży ale zdecydowanie lepiej jest . :rofl2::rofl2::rofl2:no i r. wrócił to troche wiecej ruchu;-);-);-)

kurde gaga nie chce cie straszyc ale jezeli to ósemka to nic nie poradzi zanim sie dobrze nie wykluje chyba ze rozetnie dziąsło i jakos wyciągnie. mi troche znieczulił , poczyscił no i jakis czas pomogło . niesty co jakis czas wraca. a dopiero mi wylaz kawałek .:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
a tak poza tym to dzień dobry bo sie z wrazenia zapomniałam przywitac;-)

Madzia wiesz co mnie też zawsze dawały w kość ósemki, ale nie tak, nie mogę normalnie buzi otworzyć, śmieję się że mam szczękościsk no i jak coś jem to mnie migdał boli, czy coś innego,

chyba się dziś z Majka położę spać bo tragedia, u mnie jak u was wieje, leje, w domu siedzimy

justynka i bibi rzeczywiście coś się nie odzywają, a nenar ????????? tą znowu wcięło

ja też kawę właśnie sobie zaserwowałam :tak:

Słowiczku, dzisiaj zlokalizowałam na mapie Kaźmierz ;-). Od dawna tam mieszkacie ?
Jak sie mieszka ta daleko od miasta ? Moja mam ciągle jest na mnie trochę zła, że wyprowadzamy się z Poznania :crazy:,ale kupienie domu w mieście to koszmarny wydatek...

reklama
Gaga mogę ja do kawki dosiąść :confused::-)
Coś kijowato z tym leczeniem Domiśka,nie bardzo mu przechodzi i się martwię.W nocy znowu się często budził i oddychać nie mógł.:-(
Mailen w ta porgodę to rzeczywiście nie warto nigdzie się ruszać,chyba,że nad jakieś ciepłe morze.Pół rodzinki wyjechało jak nie nad morze to w góry i dzwonią i narzekają.
Fajnie by było,jakby ten wiatr przestał hulać,to bysmy z małym na dwór wyszli,bo go ostatnimi dniami oszczędzam,żeby go nie doprawić...
Ja jeszcze magnezu nie kupowałam,piję dwie kawki dziennie i jakoś dycham.Może dzięki tej czekoladzie,co ją podjadać lubię:eek: Ale ogólnie najgorsze humory mam rano,jak trzeba wstawać.Typowa sowa jestem-w nocy odżywam :-D

Do góry