reklama
agata806
Fan(ka)
Zuzaczku u nas to samo i ja juz od tygodni czekam na poprawe i mam tego serdecznie dosyc.Jakos nie moge sie z moim dzieckiem dogadac:-(.
Hihihi ja jakos nigdy nie mogłam
agata806
Fan(ka)
Chciałam dzisiaj kupić dziecku majteczki, żeby zaczeła w nich ganiać po domu i była tylko jedna para Tu gdzie mieszkam nie ma sklepów z ubrankami dziecięcymi, w centrum też nie ma. Kurcze na moim starym zadupiu miałam 4 sklepy dziecięce w promilu 10 minut spacerkiem a tu
evelinka
Fanka BB :)
A Wy tu o bąkach
Kurcze,wysiadłam przy usypianiu małego i mężuś bez słowa podążył do jego pokoju.Miałam nadzieję,że po Nurofenie będzie spokojniejszy,a tu dodatkowej energii dostał.Jak na razie nadal żadnej poprawy,ale zobaczymy jutro.
Agata to zakup w necie,może i taniej zapłacisz
Super nowe avatary i suwaczki
Jakaś dzika jestem,bo po ostatniej nieprzespanej nocce powinnam być mega zmęczona,a mnie się jeszcze filmik z mężowym marzy.I pewnie na marzeniach się skończy,bo nim Dominik uśnie to on sam padnie...
Kurcze,wysiadłam przy usypianiu małego i mężuś bez słowa podążył do jego pokoju.Miałam nadzieję,że po Nurofenie będzie spokojniejszy,a tu dodatkowej energii dostał.Jak na razie nadal żadnej poprawy,ale zobaczymy jutro.
Agata to zakup w necie,może i taniej zapłacisz
Super nowe avatary i suwaczki
Jakaś dzika jestem,bo po ostatniej nieprzespanej nocce powinnam być mega zmęczona,a mnie się jeszcze filmik z mężowym marzy.I pewnie na marzeniach się skończy,bo nim Dominik uśnie to on sam padnie...
Ż
żużaczek
Gość
Tesciowa sobie szczękę uplastyczniała. Trafił prywatny dentysta na naiwną. Bajek naoppowiadał, kasy wyrwał co niemiara a tesciowa teraz lezy i ryczy z bólu (niby miało nie boleć). Mówilam jak komu mądremu, ze nie ma bezbolesnych zabiegów na kości. Rany..... KABARET
Chciałam dzisiaj kupić dziecku majteczki, żeby zaczeła w nich ganiać po domu i była tylko jedna para Tu gdzie mieszkam nie ma sklepów z ubrankami dziecięcymi, w centrum też nie ma. Kurcze na moim starym zadupiu miałam 4 sklepy dziecięce w promilu 10 minut spacerkiem a tu
No szkoda, że nie wiedziałam, że majtek szukasz . W niedzielę byłam w mothercare i za 25 zł kupiłam 5-pak ślicznych...
No to jeszcze allegro zostaje...
Tesciowa sobie szczękę uplastyczniała. Trafił prywatny dentysta na naiwną. Bajek naoppowiadał, kasy wyrwał co niemiara a tesciowa teraz lezy i ryczy z bólu (niby miało nie boleć). Mówilam jak komu mądremu, ze nie ma bezbolesnych zabiegów na kości. Rany..... KABARET
Biedna naiwna :-(;-)...Moja mama w zeszłym roku poczyniła sobie implanty. Teraz jest happy, ale pamiętam jak płakała z bólu...
skaba1
sierpień'05 marzec'08
hejka:-):-) mam troszkę nowych wieści, ale najpierw poodpisuje, bo ciągle w tyle zostaję...
oj to chyba tak większość osóba ma... ja też po kawę siegnęłam, bo po podłodze pełzałam..
agata my mamy ściśle opracowany plan... wyjeżdżamy około 20-tej i Bartek śpi całą drogę - jedziemy około 6 godzin.. zresztą ja też w drodze śpię, a rano zabieram Bartka, a mężuś odsypia - to tyle z teorii - w praktyce na Mazurach on dostaje nadzwyczajnych lotów i zazwyczaj leci oblecieć bliskie sercu kąty już o świcie..
tym razem mieliśmy troszkę przebojów, bo wyjeżdżaliśmy znacznie póżniej i na miejscu byliśmy około 4 rano... Bartek w drodze się wyspał i ani myślał o lulaniu.. na szczęście szwagierka wykazała inicjatywę, a przy tym ogromny heroizm i poszła z nim o 5 rano do samochodu (tzn. do wraka, który mają na placu)... efekty nie były jednak ciekawe... dopiero potem przyszedł spać... efekty nie były jednak ciekawe - na drugi dzień też obudził się o 5, usnął około 6 i SIŁĄ obudziliśmy go o 9 (nie wspomnę, że msza, na której chrzcili małą zaczynała się o 8.30
pozazdrościć, pozazdrościć....
Bartek wybrał dość ciekawą metodę - kładzie się na plecach na środku podłogi i zaplata ręce na piersiach.. leży w ciszy... porównując do głośnego protestu to nawet dośc łaskawa dla nas forma.. problem w tym, że on tak reaguje wszędzie: w sklepie.. w restauracji... i to zawsze kładzie się centralnie na środku:-)
CZEść KOBITKI
ja po raz kolejny mam zamiar iść spać w dzień jak małą uśpie, przez ostatni tydzień mam ciśnienie 100/60-70 i nawet kawa mało pomaga
oj to chyba tak większość osóba ma... ja też po kawę siegnęłam, bo po podłodze pełzałam..
Cześć baby
Skaba - 500 km w jedną stronę My jechaliśmy na Mazury 220 km - w pierwszą stronę prawie 4 godziny Okolice bardzo nam się podobały ale ja tyle w samochodzie nie wytrzymuję, nie wspominam o dziecku :sick:
agata my mamy ściśle opracowany plan... wyjeżdżamy około 20-tej i Bartek śpi całą drogę - jedziemy około 6 godzin.. zresztą ja też w drodze śpię, a rano zabieram Bartka, a mężuś odsypia - to tyle z teorii - w praktyce na Mazurach on dostaje nadzwyczajnych lotów i zazwyczaj leci oblecieć bliskie sercu kąty już o świcie..
tym razem mieliśmy troszkę przebojów, bo wyjeżdżaliśmy znacznie póżniej i na miejscu byliśmy około 4 rano... Bartek w drodze się wyspał i ani myślał o lulaniu.. na szczęście szwagierka wykazała inicjatywę, a przy tym ogromny heroizm i poszła z nim o 5 rano do samochodu (tzn. do wraka, który mają na placu)... efekty nie były jednak ciekawe... dopiero potem przyszedł spać... efekty nie były jednak ciekawe - na drugi dzień też obudził się o 5, usnął około 6 i SIŁĄ obudziliśmy go o 9 (nie wspomnę, że msza, na której chrzcili małą zaczynała się o 8.30
Dziecko mnie zaczyna martwic. Chyba niedlugo osiwieje z nia. Na obiad zjadla dzisiaj talerz grochowki i 3 albo 4 (stracilam rachube) nalesniki. I wolala: jeszcze. To niemozliwe, zeby byla glodna, chociaz ona nie gryzie tylko lyka. Co jej sie stalo? Jak dlugo to bedzie trwac?
pozazdrościć, pozazdrościć....
Tak w ogóle to Witek mnie doprowadza do rozpaczy. Ostatnio próbuje egzekwować swoje racje placzem z gatunku rozpaczliwych. oczywiscie nie reagujemy ale wk. to okropnie. Pewnie za jakiś czas się to skończy - jak i poprzednie wybryki, ale nie wiem jak to przetrzymam
Bartek wybrał dość ciekawą metodę - kładzie się na plecach na środku podłogi i zaplata ręce na piersiach.. leży w ciszy... porównując do głośnego protestu to nawet dośc łaskawa dla nas forma.. problem w tym, że on tak reaguje wszędzie: w sklepie.. w restauracji... i to zawsze kładzie się centralnie na środku:-)
Witam,
Już jesteśmy po wizycie u lekarza i jest to infekcja zatok przynosowych+prawopodobnie powiększony przy niej trzeci migdał,nazbierało się tam i nie chce to wyciekać.Zapisał mi leki na rozrzedzenie i mam nadzieję,że to szybko minie,a przynajmniej złagodzi objawy.Za tydzień kolejna wizyta kontrolna.
quote]
evelinko szybkiego powrotu do zdrowia!!!! bardzo szybkiego!!
żużaczku widzę, że do wieszaka na krawaty spora kolejka się ustawiła.. i nic dziwnego!!:-)
mój luby nie ma zbyt wielu okazji noszenia krawatów, ale ma ich mnóstwo, bo... żona ma zboczenie.. ja nawet na rekrutacji ludzi po krawatach zapamiętuje...
reklama
skaba1
sierpień'05 marzec'08
drogie panie... to jeszcze nic pewnego... i sprawdzonego... bo za wcześnie..
ale nie moge się oprzeć, żeby o tym nie donieść...
otóż... zainwestowaliśmy w zasoby ludzkie:-).. i chyba się udało.. oczywiście znowu niezgodnie z planem, bo miało być dopiero po urlopie.. no cóż:-)
ziarenko zasiane... J wniebowzięty.. i już mi się to podoba...
ale nie moge się oprzeć, żeby o tym nie donieść...
otóż... zainwestowaliśmy w zasoby ludzkie:-).. i chyba się udało.. oczywiście znowu niezgodnie z planem, bo miało być dopiero po urlopie.. no cóż:-)
ziarenko zasiane... J wniebowzięty.. i już mi się to podoba...