reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Skaba no to przyjmij takie malutkie gratulacje...:-)Wczoraj przyjechała moja siostra i jakby mi było mało pływania poszłyśmy jeszcze z moją kumpelą na basen.Fajnie było , mało ludzi i nareszcie nie słona woda;-).Dzisiaj pobuszujemy po sklepach bo wszędzie sale( ja mam ubaw z tego słowa w Polsce :tak:) a jutro wyjeżdżamy do domu.Także dużo w Poznaniu nie usiedziałam, czasu wystarczy na posprzątanie, wypranie i prasowanie.

skaba super :-) gratulacjony od nas

wiecie co coś mi w szczękę się stało :-( normalnie mogę otworzyć szeroko buzi i jak przełyam to mnie boli po lewej stronie, no i boli cały czas. Nie wiem czy 8 się wykluwa, czy to coś innego, w poniedziałek jak nie przejdzie ide do medyka, bo strasznie to denerwujące jest

hej hej
jak tam nocka minęła???? u nas OK ale mimo to od paru dni nie mogę się dobudzić i baaardzo ciężko mi się wstaje, czy to przez tą pogode???? ale lipiec :no::wściekła/y:

evelinka jak tam Domiś nocke przespał????
Olek bierze leki, ta ostatnia lekarka przepisała mu Bactrim, Zyrtek i do noska takie do psiukania tylko nazwę zapomniałam....coś na E ;-):-)

bez kawy to dziś będzie ciężko chyba idę zapodać bo usnę:confused2:

MIŁEGO DNIA :tak:

witam kochane
podczytuje was.
skaba wielkie gratki ;-)( intuicja kobiety to najlepsza rzecz na świecie nijak sie ma do testów )szkoda ze ominełam gdzies fakt ze na mazurkach byliscie :angry:ale to tak zawsze wychodz jak sie nie czyta dokładnie tylko expressem :rofl2:pospiech w każym razie nie wskazany :-p
gaga - ty nie czekaj kochana tylko idz do medyka zebys na weekend z bolącym zębem nie została
domicela - piekne fotki widac ze wakacje sie wam udały .
evelinka ,mailen - zdrówka dla szkrabików

znikam bo szefowa z batem zaraz mnie pogoni :rofl2::rofl2:

skaba trzymam kciuki aby było wszystko OK. Pogratuluję później:-)
Marta witaj!
domicela to gdzie tym razem jesteś??? Ale Ci fajnie...
Madzia nie dawaj się starej;-)
Noooo, Mailen dziś bez kaffki ani rusz...też śpiąca strasznie jestem...
gaga :elvis:, może mała gimnasytka szczęki pomoże???;-)

Nie wiem czy mogę pochwalić, ale od trzech dni ( i nocy )Łuki nie używa gumowego pocieszyciela. Postanowiłam go oduczyć i jakoś idzie. Może młody już do tego dorósł... Wolałam najpierw to zrobić a potem zająć się pampkami, bo może potem z żalu posikiwać za dydusiem...a tak to będzie z głowy...
Ale nie mówię jeszcze hop, że ten problem z głowy...

Madzia kiedy to chyba nie ząb, normalnie aż mi ciężko banana ugryźć bo szczeny nie mogę otworzyć

słowiczku no to gratki za smoka, Majka ostatnio na smoka mówi luluś ;-) no i zasypia z nim, ale my na razie z nocnikiem walczymy, potem będzie pokój i przeniesienie małej, a na końcu smok

u nas kolejny dzień pada, mam już dość, raz ciepło raz zimno, słońce, deszcz, pogoda zmienia się dosłownie co 30min, zwarjować można

reklama
Hej kobiałki ;-),

A mi kawa skończyła się :szok:. Za oknem leje, więc do sklepu nie pójdę...Przyjdzie mi zejść na śpiączkę :dull:

POchwalę się ....Dzisiaj był pierwszy spacer bez pampka :tak: udany. Hanka lata już tylko w majtasach i za każdym razem woła, gdy ma ciśnienie. Smoka nie używamy już miesiąc :yes:
A jutro, podpisujemy finalną umowę i jestem Panią na włościach małego białego :-D...przy ulicy Słonecznej 3...Ładnie, nie :happy2: ?

gaga, może Ci 8 wychodzić :crazy:. Ja ze swoimi miałam straszne przeboje. Szczękościsk i antybiotyki...

Do góry