reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Skaba jakoś znalazłaś siłę na pisanie ;-) I to ile na raz :happy2:
Dziewczyny,napiszcie,jakie butelki/kubeczki zabieracie na spacerki dzieciaczkom.Ma może któraś bidon sportowy firmy nuby ? Mój nadal ciągnie ze smoka(ewentualnie z ustnika),ale widzę,że jest dobry moment na przestawienie go i chciałam taki z rurką,tylko się boję niekapków,bo dałam mu kiedyś baby ono i nie chciało mu się ciągnąć(z resztą i mi z niego ciężko było,może jakiś felerny był:baffled: ) i nie wiem jaki bidon wybrać :baffled: Coś,żeby miało rurkę,lekko leciało a zarazem nie kapało...:sorry2:

reklama
Witam kaffkowo.
My mamy butelkę ze slomką canpola . Taka z zaworkiem i zamknięciem. Tania jak barsz i baaardzo sobie chwalimy ( z niekapka tez nie chciał pić)

56_113.jpg

Kinek super zdjęcia a "Moje Skarby" słodziutkie.Śliczniuchna córunia :tak:
Żużaczku właśnie też myślałam o tym kubku.Biorę pod uwagę dwa-ten canpola i nuby,ale nuby to niekapkowaty i trzeba go przechylać,żeby się z rurki napić(trochę to dziwaczne),więc raczej postawię na ten co Wy:-)
Anecik zdrówka dla Tomusia :elvis:
Dziewczyny nauczycielki trzymajcie się,niedługo wakacje.A teraz to sama nie wiem,kto ma większy zapieprz na koniec roku-uczniowie czy nauczyciele...:confused2:

Kinek. Nie zamieszczaj na internecie zdjęć golutkiej niuni. Juz kiedys mielismy parę "podgladaczy" na forum. Tutaj może wejsć kazdy i pokopiowac sobie co tylko chce. Czasy sa debilne to i po "durnemu" trzeba mysleć niestety. Zdjęcia skadinąd przecudne moga stac się tym czym nie powinne. Wykasuj je wiec prosze i uwazaj na przyszłość.
Buziaczki.

Cześć Sierpnióweczki;-)

Żużaczku właśnie też myślałam o tym kubku.Biorę pod uwagę dwa-ten canpola i nuby,ale nuby to niekapkowaty i trzeba go przechylać,żeby się z rurki napić(trochę to dziwaczne),więc raczej postawię na ten co Wy:-)

Ewelinko u nas Canpol okazał się totalną porażką (może trafiłam na jakiś felerny egzemplarz), wszystko się z niego wylewa:szok: za to bidonik Nuby sprawdził się super!! Mamy już 2 sztukę.
o taki właśnie:
Bidon "Pstryczek" Nuby 420 ml (205664498) - Aukcje internetowe Allegro

:tak:

pozdrówki :tak:;-)

E_mamo a ten bidonik trzeba przechylać kiedy się pije,czy wystarczy,że dziecko trzyma go w pozycji pionowej?No i czy trzeba mocno ssać,bo Dominiś to leniwe chłopaczysko i lubi jak mu lekko leci :-) A i nie wiesz,czy w jakimś markecie te bidony można zakupić,bo ponoć jest problem,żeby je dostać,a z doświadczenia wiem,że akcesoria dla dzieci na Allegro są przeważnie droższe niż w sklepach(bo dochodzi przesyłka)... Kurcze,ale mam problem,ale kubków kubeczków w domu co niemiara i nic mu nie podchodzi a z butlą i smoczkiem do piasku chodzić nie mam zamiaru :dull:

reklama
Do góry