reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Kinek mam nadzieje, że się nie obraziłaś:-:)-(. Zdjęcia były cudne. Ale tyle się pisze o róznych zbokach - był nawet specjalny komunikat na BB.:-:)-(
napisałam do moderatorki o udostępnienie Ci naszego wątku zamknietego. mam nadzieje, ze dziwczyny nie maja nic "naprzeciw" ??

żużaczku, no co ty :eek: ? Ja do obrażalskich nie należę :rofl2:...
O zbokach słyszałam niestety...ale zdjęcia wkleiłam, bo chciałam żebyście oglądneły ;-), po drugie wydawały mi się nie aż tak gołe a po trzecie po cichu liczyłam, że żaden zbok jednak nie zauważy :-p...
Dobrze, że mnie do porządku przywołałaś :blink:

Za dostęp do wątku @ dziękuję :tak:...Zasypię Was toną fotek :-D od narodzin Hankowych począwszy ...

A w ogóle, to dzisiaj, jakoś tak przypadkowo wpadłam na bloga Kaliny i tak się zaczytałam, że łzy ciurkiem leciały....ależ Ona pięknie pisze...

Słowiczku,
Rozumiem Twoje ukochanie czytadeł...ja tez tak mam :tak:..W długi weekend mąż sie Hanką opiekował a ja zaszyłam się pod gruszą i nadrabiałam zaległości książkowe...Z sanktuarium ruszałam sie tylko, żeby fotki strzelić :cool2:

napisała agata :
Ja zdycham a urlop to może we wrześniu albo !@#$ wie kiedy :confused2:

U mnie tak samo :baffled:...Póki co zbieram kartony, bo przeprowadzka tuż, tuż...

kochane my myślimy o pokoju dla Majula i znalazłąm taki oto sklepik z tapetami
TAPETY - Sklep Internetowy - Gamatapet.pl
może sie przyda komuś, naprawdę duży wybór

Goga a co do męża to nie fajna sprawa, może niech się postara o urlop jakiś albo cóś, bo przeciez za młody na problemy z sercem
słowiczku a jak z Łukasiem, macie już odpowiedż ?? i cio citasz??

gaga pokaż jak Majutka ściełaś!!
A swoją drogą ja znow młodego muszę pod kosiarkę wrzucić, bo zarasta...:-) ;-)
nie pokażem bo Majutek lulnął już :-) może w łikendzik cyknę fotę, bo od czwartku do soboty będe wychodzić i wracać jak Majuta będzie spać, chyba mnie trafi :-(

odpowiedzi z Hamburga nie dostaliśmy jeszcze...:-(
W. dzwonił wczoraj do kliniki i okazało się, ze i sekretarka i doktor są na urlopie i kazali nam przkazać, ze jak wrócą ( za trzy tygodnie) to będzie odpowiedź...
Także czekamy dalej...

cio ja citam???
Teraz czytnęłam coś lekkiego...a został mi jeszcze kryminałek.
Generalnie lubię kryminałki i thilerki...
A poza tym teraz to nie mam czasu czytać, bo więcej na dworze, więcej w domu obowiązków i tak mi mutno...a jak coś mi wpadnie w rękę to jak debil chodzę z nosem w książce i robię wszystko szybko byle mieć czas citać...
Kinek też tak masz widzę...reszta świata nie istnieje, co???
Tyle, ze mój dziećmi zająć się nie może bo albo w pracy albo na zewnątrz domu ma robotę...( teraz robi taras...duuuuuzi...:-) )

słowiczku oj ja tez tak wsiąkam w książkę, tylko ja przy małej nie poczytam, więc udaję się na 3-godzinną kąpiel a K się małą zajmuje :-)
ja też znikam do redsika i chyba zaraz lulac bo jutro koszmary mnie czekają w pracy :dull:

reklama
Kobitki jak długo może trwać biegunka??
dziś już było tylko5 kupek ale bóle brzuszka i gorączka dalej są.....lekarka powiedziała że jak temp nie ustąpi to antybiotyk....
wysłała nas też na konsultacje do laryngologa że niby to od uszu albo początek anginy ale laryngolog mówi że wszystko Ok!!,
u nas dziś podali że zmarł 1,5 roczny chłopczyk bo go do szpitala e kędzierzynie nie przyjęli.... i rodzice pojechali z nim do opola do szpitala ale tam po 2 godz reanimacji zmarł..... dziecko miało ropę w płucach i ospę jakąś ciężką odmianę... szok znam tą matkę tego chłopca z widzenia.....
niech ten rok szkolny się już skończy
ja ostatnio nawet w niedzielę byłam w pracy....Caritas....
w sobotę idę na wesele i nie chce mi się...na sobotę mam pracę zaliczeniową do napisania i na następną sobotę kolejną... sprawozdania dyplomy zaświadczenia.........dobrze że nie mam świadectw do pisania
uciekam

Do góry