reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hehe :) żużaku może ja mam jakiś trefny?:zawstydzona/y:;-);-):-D
Ewelinko, Julka pije z niego w każdej pozycji, no może poza leżeniem;-), bo wtedy ta rura w środku jest odsłonięta i młoda zasysa powietrze;-)
Pierwszego Nubika kupiłam w hurtowni dla dzieci w Gdańsku, były też wtedy do nich zamienne nakrętki, a później były już tylko Canpole. Ostatnio nie widziałam tutaj nigdzie w sklepach Nuby, dlatego niestety przepłaciłam na allegro. Wydaje mi się, że Julka się specjalnie nie męczy podczas picia, co więcej, najchętniej wypluwa zawartość paszczy do kubeczka a później wylewa to na siebie or na podłogę:blink:

reklama
Kinek mam nadzieje, że się nie obraziłaś:-:)-(. Zdjęcia były cudne. Ale tyle się pisze o róznych zbokach - był nawet specjalny komunikat na BB.:-:)-(
napisałam do moderatorki o udostępnienie Ci naszego wątku zamknietego. mam nadzieje, ze dziwczyny nie maja nic "naprzeciw" ??

witam
u nas tyle sie dzieje a ja nawet nie mam czasu do was napisac. czytam na biezaco . dzieciaczki pieknie rosą no i nowy watek o wyrazikach super.
żuzaczku dom wasz pieknieje ze zdjecia na zdjęcie :rofl2:
evelinka - ja mam tez ta butelke ze słomką jak żużaczek ale u nas sie nie sprawdziła . maja pociaga wode niegazowana nestle z tymi specjalnymi ustikami. maja super ten ,,dziubek i maja ssie jak ze smoczka:-)
gaga trzymaj sie mysli ze juz niebawem odpoczniesz. wakacje . przerwa w szkole bedzie gicior.

ja sie dzis wk..:no::no::no:niemiłosiernie oczywiscie ze przełozono mi urlop startuj e 9 lipca i do 20 lipca laba. mam nadzieje ze wypad letni sie uda, :confused2:chociaz zobaczymy jak jutro dogadamy sie z finalizacja sprzedazy działki . jutro jestesmy umówieni do notariusza a nie wiadomo nic o cenie . skaba jak sie bedziecie na mazurki wybierac to mam nadzieje ze sie spotkamy
kinek - ja nie widziałam zdjec. i chetnie obejrze na zamknietym ;-);-)zreszta synusia skaby też:tak::-D
w poniedziałek jade do warszawy z tata do lekarza, jakas paskudna choroba skóry mu sie przyplątała i nie jest to raczej alergia .

u nas pogoda daje nam ostro w kosc. upał i upał . mam juz czasem dosc. dobrze ze w pracy chłodnij bo w mieszkaniu koszmar. coprawda mamy rolety antywłamaniowe ale zadna przyjemnosc siedziec w dzien po ciemku :tak:
bibi ???hop hop no i margaritos nam sie opuscił.

aaa nie napisałam wam jak maja zareagowała na tatę |: a wiec ogólnie strasznie sie wstydzi. ogólnie męzczyzni ja peszą. nie ma co sie dziwic. pół roku spedział w babińcu :-D:-Dno ale powoli sie przyzwyczaja ze mieszka z nami ktos inny i z dnia na dzien jest lepiej. :tak:ło matko nie zanudzam was . znikam do papierków bo jak szefowa wpadnie to mnie ze skóry obedrze :-D:-D:-D:-D

witam kochane, dziś sobie robię dzień luzu, bo jutro konferencja klasyfikacyjna a ja mam do niej zero przygotowane :-) więc jutro robijam namiot przed szkołą i zaiwaniam żeby się wyrobić
evelinka powiem ci teraz od strony nauczyciela że dzieciaki maja już totalny luzik, no chyba że nic nie robili cały rok, za to nauczyciele, kosmos, no ale nie marudzę już
dostałąm propozycję pracy w LO kilka godzin, tak żeby sobie dorobić i możliwość w LO prywatnym :-) i nie wiem co robić, prywatne odrzucam, a na zwykłym myślę

co do kubków u nas picie jest w dzień tylko ze zwykłego kubka, szklanki, na noc wodę w niekapku aventa a na polu kupuję albo wodę nałęczowiankę sprint, albo kubusia play, albo soczek w kartoniku, już żadnych kubków nie bierzemy, ale też zastanawiałąm się nad takim bidonikiem, tyle że mi się tego myć nie chce :-)

a tak wogóle to obcięłam dziś Majulę, ale szkoda było mi tych loczków, no ale już jej gorąco było

marta, bibi odezwijcie się co u was ???
ja jeszcze dwa tygodnie zgonu i zacznę tu produkować posty na masową skalę :-)

agata przestroga :-) dla tych które się opuszczają w czytaniu
kurcze u nas dzis była taaaaaaaaaaaaaaaka burza, spałyśmy z Majką 3 godziny :szok::szok::szok: łeb mnie teraz boli, więc zaraz zarzucę lekarstewko - redsik malinowy

Heja

Ja zdycham a urlop to może we wrześniu albo !@#$ wie kiedy :confused2:

Gaga - a czemu odrzucasz prywatną szkołę, przecież tam chyba lepiej płacą :confused:

Żużaczku - zrobiłabyś mi album ślubny na prezent. Na ślub jedziemy 30 czerwca. Udałoby ci się :confused:

Ta i to byłoby na tyle. D. źle się czuje :no:

Goga - dbaj o swojego męża, serce to nie przelewki.:no:

cześć!!!
Ja chwilowo zamilkłam, bo mam dostawę ze świata książki i jak tylko mogę to citam i citam ;-)
a poza tym mam wszystkiego dość!!!!!!!!!!!:-(
Żużaczku a dla skaby też napisałaś o dostęp???

reklama
co do picia to też mamy taki bidon, jak pokazała żużak. Ale on tylko jest na wyjazd, tzn. na czas jazdy samochodem, bo byłoby inaczej wszystko zalane.... a poza tym młody pije ze wszystkiego w czym mu podam ( kubek ( już dwa zbite), szklanka itp.) tylko mleko z kaszką jeszcze przez butlę.
A na spacerkach to z butelek z dziubkami albo soczki ze słomkami...

Do góry