reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Justyna chyba nie tak zapracowana co słabo zorganizowana ;-):-D:-)
Widzę, że sezon sankowy w pełni. Ania też korzysta, chociaż chyba jednak woli sama zaiwaniać po śniegu i kulki nosić. Efektem są mokre rękawiczki :-(. Co tam, mamy 3 pary ;-).
A ja dzisiaj odkurzyłam łyżwy na lodowisku. Było superowo. Szkoda, że mąż musiał małej pilnować koło bandy i nie ma łyzew, ale i tak sobie pojeździłam.

reklama
Heja

Marysia niedawno usneła. Dzisiaj zjadła - mleko rano, niecały słoiczek obiadku i mleko na noc 90 ml.:no: :no: :no: Temperatura mineła. Ale badanie moczu nas nie minie. Marysia jakis czas temu pokazała, że boli ją poniżej brzuszka -ale niestety nie wiemy czy rzeczywiście ją boli czy nagłe zainteresowanie jej wypowiedzią spowodowało, że zapytana gdzie boli - pokazuje i mówi ała. :baffled: :confused:

No i Darek nadal źle się czuje. Zostawiony z dzieckiem na 3 godzinki (bo ktoś musiał pojechać na zakupy) oglądał z dzieckiem tv :wściekła/y: :wściekła/y: Do tego ponieważ źle się czuje nic biedny nie może robić - tylko cholera jak ja byłam chora to musiałam awanturę zrobić, żeby mnie w weekend nie zostawił samą z dzieckiem :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Strasznie delikatne te chłopy :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
No i nie mam pralki od zeszłego piątku. Do rodziców musieliśmy kupić nową, przyjechała we wtorek ale Darek źle się czuje cały czas i nie może jej podłączyć bo okazało się, że gwit zaworku jest rozwalony i nie chce sie przewód przykręcić. No ale zadzwonić do hudraulika też nie. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

W związku z moim podłym nastrojem jem miśki haribo :no: :eek: :cool2:

Ania mówi: trzy, sześć. Tak ją jakoś nauczyłam :happy:. Ostatnio zaczęła mówić: nie ma. I wczoraj się nauczyła: sierce (serce). Tak śmiesznie mówi ziaba. I co tam jeszcze? nie pamiętam :baffled:..... aha: pampa (pępek)
Gaga to ciekawie było....

Ania mówi: trzy, sześć. Tak ją jakoś nauczyłam :happy:. Ostatnio zaczęła mówić: nie ma. I wczoraj się nauczyła: sierce (serce). Tak śmiesznie mówi ziaba. I co tam jeszcze? nie pamiętam :baffled:.....
Gaga to ciekawie było....

Joanna - u nas trzy i sześć też było na topie. Zostało tylko 3 :eek: Ze słów najczęściej używanych jest NIE, o cokolwiek człowiek sie nie zapyta to jest NIE.

A sanek nie mamy :-( . Nie kupiliśmy wcześniej a teraz bieda.

Kobitki cześć! Aleście popisały - od ponad godziny nadrabiam zaległości.
Żużaczku a jaki zabieg miał mieć Wiktorek-Basza?(nie byłam w stanie nadrobić całego roku i czasami jestem nie w temacie).
Ja dziś byłam na jedynej mojej rozrywce czyli na zakupach w hipermarkecie(ż(rz-dysgrafia)ałosne). Bibi mogę spokojnie powiedzieć rozniósł Auchana. Patrzyli się wszyscy z 6 kas przed i za nami. W całym sklepie nie było takiego demolanta jak mój.
Wracajcie do zdrowia bajtle duże i małe, starawe i te młode!

hej hej

Nocka całkiem znosna. Mniej kaszlania i smarkania
Mąż cały w skowronkach przytulac sie chciała...
a ja @ dostałam buhahahahahahahaha..............

mobugaj itoń ma miec operowana przepuklinę pachwinowa (nie zarasta tak jak ta pepkowa i nie ma innej ewentualnosci - zawsze operacja)

teraz zadzieram kiece i lece do szkatulki Justynowej, a właściwie Liwciorowej. A Justynie 100 punktów za pomysł - szktułki na pamiatki Liwciora. :cool2:

witamy
spcerek zaliczony godzine brodzenia w sniegu wrrrrr zmarzłam jak sopel a maja nie chciała wracac do domu wiec ryk na maxa:szok:
teraz powoli szykujemy sie do spanka bo juz od 6.00 na nogacj ale zobaczymy cow wyjdzie, dzis na 14.00 do pracki ale mi sie nie chce :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: dzis ciezki dzien , pozdrawiam

reklama
Sprzedaliśmy dzieci do dziadków i idę chorować. Może szybciej się wyleczę, jak nie będę co chwilę wyłazić spod koca tylko się wygrzeję.
Zajrzyjcie w wolnej chwili tu:
Fotograficzne pasje - Onet.pl Blog
a jak Wam się spodoba, to zagłosujcie (jeszcze dziś i jutro do południa). To strona mojego kuzyna. Polecam zwłaszcza podstronki polecane przez Onet.

Do góry