reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam witam!!!
Joanaon wreszcie.
U nas w niedziele też zawsze rosołek:-D to taka tradycja.
Jak rosołku niet to i niet niedzielki.
A marzenaalicja to jeszcze chyba od tej wichury tu nie zaglądała:confused:
Odezwij sie kochaniutka.:tak:
Agata nie ma nic gorszego niż chory ,jeczący ,stekający mąz.
U nas zawsze to samo.
Ale cóż my babeczki to jednak silne i wytrwałe jesteśmy.:tak:
To tak jak w tym porzekadle."gdzie diabeł nie może tam Babe pośle":laugh2:
Sprawdza sie co.......????
A co do miśków haribo to przysmak mojego Badinka.:tak:
Gaga ale mieliscie przygody.Grunt że pojeżdzić sie udało.:tak:
Goga to korzystaj ,grzej sie i zdrowiej.
Madzia to ty masz zdrowie kobieto
.Od 6 na nogach i jeszcze do pracy.
Oby Majcia po takim spacerku szybko padła.
A mój ostatnio jak sie kłuci o coś to mówi"BELE ,BELE"albo "bliku ,bliku"
tylko ja nie mam pojecia co to znaczy:szok:

reklama
bibi - na szczescie padła dos szybko a ja leze....ale juz powoli sie szykuje
goga-napewno zajrze w pracy i nakrece wszystkich zeby głosowali. kuruj sie szybko
agata - mój tez jak chory to marudzi.....ale i jak ja choruje to on mnie dba i jest taki kochany:-D
no włąsnie gdzie marzena???????????
joanna -fajnie ze jestes i czesciej zagladaj
gaga- boze jak fajnie wam z tymi nartami i przygody były extra;-) :-) kiedy ja sie gdzies wyrwe. moze na to winko do bibi?????
a gdzie reszta kobitek....no tak weekend - zapomniałam :-D u mnie kazdy dzien wyglada identycznie :-D

a pogoda przecudna , sniezek pada , nie ma duzego mrozu az sie chce wyjsc na dwór......................ale nie do pracy:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

hallo szukam tuszu do rzęs czy ktos nie widział..................:wściekła/y: :wściekła/y: ma szczęscie ta mała złodziejka ze spi .....:wściekła/y: :wściekła/y: i jak wstanie to mnie nie bedzie :-D

Madzia u nas zgubiony tusz to narmalka, gorzej jak jesteśmy wszyscy gotowi do wyjścia , a tu niet kluczy :wściekła/y: i zgrzani latamy po domu, otwieramy wszystkie szuflady, kosz na bieliznę i zawsze w takich dziwnych miejscach znajdujemy.
A tak w ogóle to czesć kobiteczki, trochę Was poczytałam w tamtym tygodniu i teraz też muszę nadrobić. Ale czy starczy czasu? Produkcja , że ho ho ho.:-) ;-)
Moja córcia też sobie teraz śpi, mężuś dogorywa, bo wczoraj miał bal gimnazjalny i ....wrócił rano.....i jeszcze mu się co nieco zachciało...;-) oj, te chłopy.

Goga ja zaraz idę głosować
buty narciarskie znalazły się u........ teściów :szok::szok::szok:
bibi placki dziś robię :-D:-D:-D nasze marzenie szpitalne, chce któraś ???

u nas sypie, wieje i wogóle zima pełną parą, na sanki idziemy w najbliższym czasie, jak tylko je dziadek przywiezie
jutro do pracy.............:-:)errr::hmm::oo2:

no ale póki co idę za chwilkę do wanny, pewno zejdzie ze dwie godzinki, a potem smażymy placuszki

witam juz z pracki
tusz sie znalazł w bucie :-D :-D :-D :szok: :szok: :szok:
gaga-rzuc do mni e placuszkiem . :-)
marzenaalicja-fajnie ze juz jestes .
goga -głos oddany zaraz zapecze kolezanke z pracy niech tez głosuje:-D

znimkam.....ale pewnie dzis bede miec pewnie warte na bb.jak bede juz zanudzac to prosze mnie wygonic:-) :tak: :eek: :tak: :eek: :-D

Witam ja jak zaczynam do was pisać to zawsze coś no to przed chwila szwagier zadzwonił na skype i Amelka popstrykała i mi posta skasowało więc od nowa
'nadrobiłam zaległości
Dzieś tylko godzinkę na wykładaach bo mi sie nie chciało tak to bym dopiero wracała wczoraj kolejna ocenka dzieki waszym kciukom 4.0 razem z meżowym :-D dzieki za kciukasy kolejne zaliczenie za 2 tyg w niedziele i jeszcze ta @#$ matma i %%^ gość mi zostanie bo jest taki głupi ze cos nie chce podac wyników dopiero w sesji a nastepna poprawka nie wiadomo kiedy moze w srodę powie ale mam nadzieje że mamy zaliczone
Amelka śpi pogoda fajna ale tez sanek nie mamy i nie wiem czy bedziemy kupowac moze sie na kilka razy pożyczy ale nie chce jej wietrzyc za duzo bo na szczepienie we wtorek idziemy
Co do pampersów nadrabiam to my uzywamy juz ok 3 miechy 5 i jest ok Amelka jest wysoka dość wiec 4+ sa takie na styk i kiedys wyleciały jej siuski w nocy i kupiłam juz 5
maz za chwilke z pracki wraca wiec ide mu obiadek ppodgrzac
iii nudy bede nianie dzis ogladac i moze póżniej zagladne

reklama
Wszystkim chorym zycze szybkiego powrotu do zdrowia.To chyba ta pogoda daje sie w kosc.
Widze ze Wy z dziecmi na sanki chodzicie.U nas nie ma sniegu tylko leje i leje i leje.Normalnie mam juz dosyc takiej pogody.Z dzisiejszego spacerku sa oczywiscie nici.Sarah i Fabian tez czekaja na snieg i powoli traca nadzieje.
Co do pampersow to ja juz od maja kupuje 5-ki.Jak narazie to jestem z nich zadowolona.Maximilian nadal nic nie mowi tylko po swojemu nadaje,ale swietnie mu to wychodzi.Katar mamy za soba i maly nareszcie w nocy ladnie spi.Ostatnio coraz czesciej nie klade Milianka w obiad spac bo on nie chce i "pozbywam" sie go wieczorem o 20.30.Nawet mi sie to podoba i mogloby tak pozostac,ale on chyba jeszcze jest za maly.Czas pokaze.A teraz ide na kawe:-) .

Do góry