reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Justyna chyba nie tak zapracowana co słabo zorganizowana ;-):-D:-)
Widzę, że sezon sankowy w pełni. Ania też korzysta, chociaż chyba jednak woli sama zaiwaniać po śniegu i kulki nosić. Efektem są mokre rękawiczki :-(. Co tam, mamy 3 pary ;-).
A ja dzisiaj odkurzyłam łyżwy na lodowisku. Było superowo. Szkoda, że mąż musiał małej pilnować koło bandy i nie ma łyzew, ale i tak sobie pojeździłam.

reklama
Heja

Marysia niedawno usneła. Dzisiaj zjadła - mleko rano, niecały słoiczek obiadku i mleko na noc 90 ml.:no: :no: :no: Temperatura mineła. Ale badanie moczu nas nie minie. Marysia jakis czas temu pokazała, że boli ją poniżej brzuszka -ale niestety nie wiemy czy rzeczywiście ją boli czy nagłe zainteresowanie jej wypowiedzią spowodowało, że zapytana gdzie boli - pokazuje i mówi ała. :baffled: :confused:

No i Darek nadal źle się czuje. Zostawiony z dzieckiem na 3 godzinki (bo ktoś musiał pojechać na zakupy) oglądał z dzieckiem tv :wściekła/y: :wściekła/y: Do tego ponieważ źle się czuje nic biedny nie może robić - tylko cholera jak ja byłam chora to musiałam awanturę zrobić, żeby mnie w weekend nie zostawił samą z dzieckiem :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Strasznie delikatne te chłopy :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
No i nie mam pralki od zeszłego piątku. Do rodziców musieliśmy kupić nową, przyjechała we wtorek ale Darek źle się czuje cały czas i nie może jej podłączyć bo okazało się, że gwit zaworku jest rozwalony i nie chce sie przewód przykręcić. No ale zadzwonić do hudraulika też nie. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

W związku z moim podłym nastrojem jem miśki haribo :no: :eek: :cool2:

Ania mówi: trzy, sześć. Tak ją jakoś nauczyłam :happy:. Ostatnio zaczęła mówić: nie ma. I wczoraj się nauczyła: sierce (serce). Tak śmiesznie mówi ziaba. I co tam jeszcze? nie pamiętam :baffled:..... aha: pampa (pępek)
Gaga to ciekawie było....

Ania mówi: trzy, sześć. Tak ją jakoś nauczyłam :happy:. Ostatnio zaczęła mówić: nie ma. I wczoraj się nauczyła: sierce (serce). Tak śmiesznie mówi ziaba. I co tam jeszcze? nie pamiętam :baffled:.....
Gaga to ciekawie było....

Joanna - u nas trzy i sześć też było na topie. Zostało tylko 3 :eek: Ze słów najczęściej używanych jest NIE, o cokolwiek człowiek sie nie zapyta to jest NIE.

A sanek nie mamy :-( . Nie kupiliśmy wcześniej a teraz bieda.

Kobitki cześć! Aleście popisały - od ponad godziny nadrabiam zaległości.
Żużaczku a jaki zabieg miał mieć Wiktorek-Basza?(nie byłam w stanie nadrobić całego roku i czasami jestem nie w temacie).
Ja dziś byłam na jedynej mojej rozrywce czyli na zakupach w hipermarkecie(ż(rz-dysgrafia)ałosne). Bibi mogę spokojnie powiedzieć rozniósł Auchana. Patrzyli się wszyscy z 6 kas przed i za nami. W całym sklepie nie było takiego demolanta jak mój.
Wracajcie do zdrowia bajtle duże i małe, starawe i te młode!

hej hej

Nocka całkiem znosna. Mniej kaszlania i smarkania
Mąż cały w skowronkach przytulac sie chciała...
a ja @ dostałam buhahahahahahahaha..............

mobugaj itoń ma miec operowana przepuklinę pachwinowa (nie zarasta tak jak ta pepkowa i nie ma innej ewentualnosci - zawsze operacja)

teraz zadzieram kiece i lece do szkatulki Justynowej, a właściwie Liwciorowej. A Justynie 100 punktów za pomysł - szktułki na pamiatki Liwciora. :cool2:

witamy
spcerek zaliczony godzine brodzenia w sniegu wrrrrr zmarzłam jak sopel a maja nie chciała wracac do domu wiec ryk na maxa:szok:
teraz powoli szykujemy sie do spanka bo juz od 6.00 na nogacj ale zobaczymy cow wyjdzie, dzis na 14.00 do pracki ale mi sie nie chce :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: dzis ciezki dzien , pozdrawiam

reklama
Sprzedaliśmy dzieci do dziadków i idę chorować. Może szybciej się wyleczę, jak nie będę co chwilę wyłazić spod koca tylko się wygrzeję.
Zajrzyjcie w wolnej chwili tu:
Fotograficzne pasje - Onet.pl Blog
a jak Wam się spodoba, to zagłosujcie (jeszcze dziś i jutro do południa). To strona mojego kuzyna. Polecam zwłaszcza podstronki polecane przez Onet.

Do góry