reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Witam z kawusią :laugh:

Ja też poproszę o ćwieczenia. Czy słuchanie ćwiczeń coś pomorze? ;D :p. Mój mail agataharbaty@yahoo.co.uk

Gratulacje dla Majki i współczucie dla gagi ;). Teraz się zacznie. Będziesz tęsknić do czasów gdy córcia leżała spokojnie w łóżeczku i nie w głowie było jej chodzenie.
Nie pamiętam czy pisałam ale widziałam ostatnio w sklepie jak dzieciaczek uciekał tacie na schody ruchome, tylko na te które zjeżdżały. Tata widział gdzie malec biegnie ale po prostu nie zdążył. Mały upadł ale sekudnę później tata już go trzymał. Nic się dziecku nie stało.

no no gratulujemy kolejnych ząbków u nas dalej bida
zuzaczku Majka chce chodzić a ty masz ząbki u Wicia, twój Wicio mnie dołuje ;D ;D ;D
my własnie po spacerku, sprawdziłam stan konta i się załamałam, łoj bida, oby korki się utrzymały
a Majka to wogóle w lerzaczku już sie nie chce opierać tylko siedzi prosto jak struna i sobie patrzy :)
ja tez poprosze ćwiczenia agachem@o2.pl
a jeśli chodzi o jedzonko to ja tak jak bibi, śniadanko musi być solne i kolacja najwazniejsza ::) ::) ::) a d.u.p.a. rośnie i rośnie i niedługo przerośnie..........

gaga jaka d.u.p.a jak Ty zawsze chudzina bylas i chudziną zostaniesz ;) :laugh: no i z tego co poczytywalam na lipcowkach wczoraj to ostro ćwiczyłaś ;D a my....lenistwo i tylko przepisami sie wymieniamy na smakołyki zamiast ćwiczeniami!!!! :mad:
Dziewczyny od dzis ostra mobilizacja dopingujemy sie na wzajem moze cos z tego wyjdzie tylko najpierw poczekajmy na cwiczenia od Marty.

Mailen pisze:
Dziewczyny od dzis ostra mobilizacja dopingujemy sie na wzajem moze cos z tego wyjdzie tylko najpierw poczekajmy na cwiczenia od Marty.

I do poniedziałku zaczynamy ;D ;D :p. Ja już któryś tydzień próbuję :p. Ale będzie niania to w końcu na areobik pójdę. Ale słodyczy chyba nie ograniczę, nie mam tyle silnej woli :p :mad:.

A Słowiczek biedny chyba bez neta w nowym mieszkanku. :( Słowiczku pamiętamy i duuuużo produkujemy, żeby było co czytać  :laugh:.

Gratulujemy Szymusiowi ząbka!!!,U nas nadal nic nie ma :(
marta ale bedziesz miała robty z tymi mailami, ja tez poprosze moze z wami mi sie uda pozbyc kilku kg.bibi31@o2.pl
My dzis juz jeden spacerek zaliczylismy ale jak Julinek wroci z przedszkola to wybierzemy sie na drugi, trzeba kożystac ze slonka :D
goga wspolczuje ci ze nie możesz wyjsc .Oby ta kuzynka przyszła!!!Wiem jak to jest z dwójka dzieci a jeszcze nie daj boże jak chorują.

reklama
Do góry