reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

żużaczek pisze:
gaga to ma być LAJTOWO???????? :-X

dzieki za życzonka dla mezula.... dzis mu schaboszczaka strzele.... no a wieczorkiem zrobie zestaw GAGi......GAGA - TYLKO DLA CIEBIE TO TOBIE.... normalnie swiat sie kończy... żużaczek zacznie dupe ruszac......
... a ja dzis kupiłam fajoskie zajaczki wielkanocne z glowkami na spręzynkach....przy okazji bo byłam na zakupkach dla Kaliny.... szukałam cos romantycznego i chyba znalazłam......

popłąkałąm się ze śmiechu ;D ;D ;D
ucałuj mężula swego
ja właśnie schaboszczaka wtrąbiłam z mym ślubnym na obiadek :) no i powiem pycha wyszedł :)

reklama
A my byłysmy u lekarza na kontroli i mamy zastrzyki, bo antybiotyk nic nam nie pomógł, kaszel jak był tak jest i mamy skierowanie do pulmonologa. Musze jutro zadzwonić i zapytać czy trzeba się zapisywac, bo to oczywiście nie u mnie w mieście, tylko musimy jechac do Lublina.
Zapomniałam Wam napisać, mój maż ma urlop, pierwszay od 3 lat. Z jednej strony jestem zadowolona, ale z drugiej już mnie wkurza.

A moja Ala waży 7 kg:) Nie wierzyłam nigdy że przegoni Wasze Maluchy, Ania waży 6300 w tej chwili.

marta no łądnie małą goni, zresztą obie maja niezła wagę !!!!!! trzymaj się i nie daj się choróbskom, jak to zuzaczek mówi akysz akysz

marta po zastrzykach na pewno się polepszy.

dziewczyny, ponawiam pytanie, gdzie można zobaczyć zdjęcia naszych dzieci ? :(

dobra dziewczyny jakas cisza tu panuje, ide pocwiczyc i spac (chorobsko mnie bbierze, chyba Hania mnie zarazila :p)

dobrej nocki

Moja juz zasnęła a ja bezskutecznie szukam albumu rodzinnego, a jak wchodzę w ten link, co podała marta to wychodzi mi informacja, że "wątek lub dział którego szukasz nie istnieje lub nie masz do niego dostępu" Pomocy. :mad:

reklama
anda wpisałaś się na listę ??? tą co zuzaczek wysyłał ???
a nie znalazłaś działu album rodzinny ???

Do góry