reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

ja proponuję herbatke zieloną z mietą ;)
doczytam troszke później
nasz mała ma ochote wstać :) dzis trzy razy sie łąpała czego popadnie, dupsko w górę i do stawania :o :o :o no i chyba to kwestia niedługiego czasu
ja zaczytuje się w Agatcie Christie i mambraki na forum,
marta super że majacia w luty sie podoba :)

reklama
Przyłączam się z kawką. Ja tylko z Inką z mlekiem. Od ponad roku nie piłam zwykłej i nawet mi nie brakuje.
Moje dziecko zjadło dzisiaj 40 ml kaszki, z czego część poszła na śliniaczek i dokoła krzesełka, ale to i tak sukces!
Żużaczku, muszę zakupić płatki owsiane i od jutra jem Twoje śniadanko. Przed chwilą wtrzchnęłam kilka plasterków szynki i kawałek sera żółtego. Koniec z chlebem!
Marta, proszę o ćwiczenia arabellaas@yahoo.co.uk

żuzaczku sniadanko super ale ja jak nie zjem czegoś slonego to nie śniadanko?poza tym mnie gubi chyba jednak nie śniadanko a kolacja ;D ;D i w dodatku bardzo pożna!!!
gaga gratuluje tej silnej kobietki-kokietki.Ale nie ma sie co dziwić ma to po mamusi-uparciuszek ;D dopnie swego i tylko patrzeć jak zacznie biegać!!! ::) ::)
Ja sie zwijam bo Badi wzywa :p.

A u nas pięknie, słoneczko i mały kima w wózku na tarasie. Dziewczyny jeżeli macie straszną chęć na słodycze to kupcie w aptece chrom, pomaga ja od tygodnia tylko 1 kostkę czekolady! A kiedyś to potrafiłam całą wrąbać w jeden dzień! ;D

U nas tez pieknie swieci. Co z tego, skoro Micha na dwor nie moge zabrac :( Moze zajrzy do mnie dzis kuzynka, to zostanie z nim, a ja z Markiem sobie wyjde
Gratulacje dla Szymonka. U nas dalej pusto

reklama
Do góry