reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

nenar pisze:
Goga a jak wychodziły Michałowi?
Bo Szymkowi prawie tak samo jak Marcie, różnica 2,3 dni!
Michał jest "starszy" o dwa miesiące (maj - lipiec). Zęby mu wyszły tydzień przed Bożym Narodzeniem, więc Markowi powinny wyjść w drugiej połowie lutego. A tu nic...

reklama
Mailen pisze:
gaga jaka d.u.p.a jak Ty zawsze chudzina bylas i chudziną zostaniesz ;) :laugh: no i z tego co poczytywalam na lipcowkach wczoraj to ostro ćwiczyłaś ;D

no ćwiczyłam ostro do momentu aż mój brzuch ostro zaprotestował, chyba jeszcze nie zrośnięta byłą, a teraz mi się nie chce, ale musze zacząć, bo robiłą po 100 brzuszków, muszę znowu się wziąść za siebie

wicei co może nowy wątek o ćwiczeniach ??? będziemy się nawzajem wspierać :) i chwalić sie ile wypociłyśmy hihi

Można o ćwiczeniach, może się zmobilizujemy w kupie.
A ja bym chciala jeszcze jeden wątek - o książkach i filmach. Gaga, pisałaś, że czytasz Agatę Christie. Dziewczyny, co ostatnio fajnego przeczytałyście albo obejrzałyście?
Jest kuzynka i przyjechała mama. Spadam na spacer.

SUPER pomysł....damy radę razem ;) jedna bedzie chciała byc lepsza od drugiej i dzięki temu do lata bedziemy lasencje :laugh: ;D

gaga to ma być LAJTOWO???????? :-X

dzieki za życzonka dla mezula.... dzis mu schaboszczaka strzele.... no a wieczorkiem zrobie zestaw GAGi......GAGA - TYLKO DLA CIEBIE TO TOBIE.... normalnie swiat sie kończy... żużaczek zacznie dupe ruszac......
... a ja dzis kupiłam fajoskie zajaczki wielkanocne z glowkami na spręzynkach....przy okazji bo byłam na zakupkach dla Kaliny.... szukałam cos romantycznego i chyba znalazłam......

Ja wreszcie po dwóch dniacjh tu zaglądam. Wczoraj od 7 byłam w pracy, p[otem przydjechałam o 13 do domku po całe jedzonko i wio , znów do pracy wyprawić tam imieniny. I tak sobie siedzieliśmy do 19, więc byłam wczoraj wyrodną matką. Rano mama się opiekowała a od 15 mężuś. Za to jak wróciłam to małej z ramion nie wypuściłam. A dziś z rana też do pracy, ale już o 13 się zerwałam i poszłam z malutką na spacerek. Teraz popijam popołudniową kafffkę a malutka siedzi w zabawkach io gaguli sobie.
Od trzech dni nie mogę przestać myśleć o tym 4 latetnim chłopcu, co go tak mama i konkubent wykończyli. :(
Ryczę przed zaśnięciem i w ogóle jestem wściekła na ten cały świat i to nasze, porypane sądownictwo. :(

Co do pampersów to używam już 5 od jakichś 2 tygodni, bo 4+ są za 2wąskie w brzuszku. Dada 4 są jescze na styk.

reklama
Do góry