reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Domicela wracaj do nas szybko, cała i zdrowa.

My z mężem znowu w nienajlepszych stosunkach :p.

Marysia zamiast zjeść po kąpaniu to nie, po co? Godzinkę zajęło karmienie i usypianie. Dzisiaj zjadła zupkę mamusi i chyba to ją zamuliło bo dałam jej jeszcze mleka. Jutro tego błędu nie popełnię i dam samą zupkę. Ale cieszę się bo nawet się nie wykrzywiła. Ostatnio w trakcie karmienia Marysia jakoś się dziwnie upspojaja, zamyślona jest i nie przełyka. Kaszka czy zupka to minimum pół godziny ::).

reklama
Mi tez się tak wydaje, że nie przysługuje. A ja do 8 marca mam urlop i właśnie jestem w trakcie załatwiania wychowawczego. W zakładzie chcieli mnie dać do pracy codziennie od 12 do 20, a z dwójką dzieci to raczej niemożliwe! Dlatego mam ich w nosie i zostaję z maluchami w domku :laugh:

No mówili mi że jak nie mam umowy na stałe z pracodawcą to mi nie przysługuje :(:( ale co tam już się pogodziłam z tym że nie mam dla siebie ani grosz :(:(

reklama
Do góry