reklama
nenar
Fan(ka)
Witajcie!
Bibi Twoja koleżanka zaciążyła a moja urodziła. 5 tygodni przed terminem ale wszystko ok, chłopak waży 2,5 i 50 długi!
Cieszę się że juz dobrze bo gdyby nie jej rozwaga to szkoda słów... Goga a Ty w Szczecinie rodziłaś? Bo moja koleżanka dziś urodziła w Szczecinie ale trafiła na takich konowałów,że o mały włos a straciłaby swoje maleństwo
Bibi Twoja koleżanka zaciążyła a moja urodziła. 5 tygodni przed terminem ale wszystko ok, chłopak waży 2,5 i 50 długi!
Cieszę się że juz dobrze bo gdyby nie jej rozwaga to szkoda słów... Goga a Ty w Szczecinie rodziłaś? Bo moja koleżanka dziś urodziła w Szczecinie ale trafiła na takich konowałów,że o mały włos a straciłaby swoje maleństwo
nenar
Fan(ka)
I wszystkiego naj, naj, naj dla siedmiomiesięczniaków!
My używamy pampersów 4 i na razie są ok
My używamy pampersów 4 i na razie są ok
arabella
Mamy październikowe 2007
Dla Marysi i Bianki dużo słońca i radości
Ratunku, moje balerony chyba znajdą się w księdze rokordów Guinessa jako największe i najbardziej tłuste. Zamiast chudnąć to ja ciągle tyję i na dodatek ciągle jestem głodna. HELP!!!
Ratunku, moje balerony chyba znajdą się w księdze rokordów Guinessa jako największe i najbardziej tłuste. Zamiast chudnąć to ja ciągle tyję i na dodatek ciągle jestem głodna. HELP!!!
atol
Fanka BB :)
spoznione zyczenia dla wszystkich solenizantow i jubilatow
mam czas niestety tylko na czytanie
pozdrawiam serdecznie, z Hania juz lepiej, uspokajanie po czyszczeniu nosa trwa zaledwie 5 min. :
gdzie jest ten album ze zdjeciami nie moge go znalezc
mam czas niestety tylko na czytanie
pozdrawiam serdecznie, z Hania juz lepiej, uspokajanie po czyszczeniu nosa trwa zaledwie 5 min. :
gdzie jest ten album ze zdjeciami nie moge go znalezc
Mailen
Co do baleronów to ja własnie wracam z lipcówek "bądźmy zgrabne-ćwiczmy" i tam jakies ćwiczenia rozsyłały,może jutro sobie je posciągam i sie zmobilizuje do ćwiczenia w domu....chociaz w to watpie jedyne co mnie mobilizuje to aerobik, ale to tylko dwa razy w tygodniu wiec przy mało a w domu nic anic nie robie, len jestem i juz i brak mi silnej woli
No dobra 560 strona ciekawe ile naprodukujecie jak mnie nie będzie , ja już się wyrobiłam i spakowalam torbę i przy okazji znalazłam kolczyki , które zdjęłam jak jechałam do porodu , a jak wróciłam to nie mogłam ich znaleźć i myślałam ,ze zostały w szpitalu.A tu niespodzianka.Fajnie dziewczyny ,ze jesteście i że pomyślicie o mnie .Mam nadzieję,że się szybko wyrobią z tym laparoskopem i że w niedzielę będę juz w domu, a i ,że schudnę na szpitalnym wikcie . Jak mi wycinali wyrostek to schudłam 5 kg.Boże jak ja będę tęsknić ... bo nie wpuszczą Wojtka z Julką do szpitala.
Mailen
domicela trzymaj sie kochanie, zanim sie obejrzysz bedziesz z nami a przede wszystkim bedziesz tulić Juleczke, wracaj szybko do zdrówka i kondycji
atol gdzie ten album bo ja nie moge tez znalezc????? :
a co do ćwieczen w domu to podziwiam....bo ja nie umiem sie zebrac w sobie, na aerobiku to co innego, a w domu to bb zamiast ćwiczen ;D
atol gdzie ten album bo ja nie moge tez znalezc????? :
a co do ćwieczen w domu to podziwiam....bo ja nie umiem sie zebrac w sobie, na aerobiku to co innego, a w domu to bb zamiast ćwiczen ;D
reklama