reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Dziewczyny ja już powoli szykuję się do szpitala i zamiast bać się operacji to ja się boję o to jak sobie poradzi mój mąż...Tak się zajęłam prasowaniem ,że spaliłam czajnik, bo chcę wszystko zdążyć zrobić ,jeszcze muszę obiad na jutro ugotować jeszcze to jeszcze tamto... ::)
A Julka dzisiaj jak ją rozebrałam przed kapielą na golaska to podniosła dupkę do góry na kolankach ale nosem zaryła w łóżko . I robiła takie ruchy jak taka dżdżownica. ;D
Mój mąż teraz pojechał na mega zakupy zywieniowe ale wcześniej stwierdził ,że jakby co to chyba będzie tu zaglądał żeby was pytać co ma zrobić.Także pod loginem domicela w najbliższym czasie to nie ja mogę pisać ;D ;D ;D
Najbardziej boję się tego ,że będę miała zabronione dźwigania a Jula przecież to klocek już niezły :(a teraz już slodko śpi

Domicelka trzymaj sie kochana i wracaj szybko !!! a męzusia przygarniemy ;D Liwia tez należy do klubu dżdzownic :D No to nic sie nie martw masz na pewno dzielnego męża i jeszcze dzielniejszą córeczkę !!

Domicela no własnie wracaj szybko :):)

Własnie nie wiem jak z tą kaszką ??? Kupiłam dzisiaj NAN2 z priobiotykami to ma niby pomóc bo podobno Zuzia nie przyswaja zwykłego mleka :) Mam nadzieje że pomoże

żużaczek pisze:
a ja z tego zestawu to tylko "akysz akysz" >:D
no widze ze ostra gra wstepna :laugh: :laugh:

domicela wracaj szybciutko do nas i do zdrowka.Co do meza to sluzymy rada i tylko rada... :p
halcia szkoda ze ta doktor nie przepisala ci bebilonu pepti-naprawde dzieci po nim szybko na wadze przybieraja moj Bartuś w przeciagu 3 tyg. przybrał 700g.a tez mial problemy z waga,moze i Zuzi by pomoglo.Bez recepty to mleko kosztuje u nas 25zl, na recepte połowe ceny.
Dziewczyny zapomnijcie sie troszke ::)na zakupy to ja ...dawno nie bylam bo funduszy brak ,ale bara bara-too, too nic nie kosztuje :p
Ja dzis odwiedzilam kolezanke ,ktorej corcia jest z wieku mojej Juluni.Okazalo sie ze zaciazyla i nasz Bartuś bedzie miał kolege o roczek młodszego-ciesze sie razem z nią.Fajnie ze nam dzieci przybywa!!!

reklama
witam wieczorowo...
Justynka - wiedziałam, że Liwia z Marasem są w klubie dziesięciokilogramowców i pieluchy noszą pewnie takie same. Nie pomyliłam się :-)
Domicela - trzymaj się w tym szpitalu, szybko zdrowiej po ciachaniu i wracaj do nas.
Gaga - dołączam do zasiłkowców :-) Właśnie dostałam pismo z urzędu, że przyznali mi zasiłek wychowawczy. Dzięki za wszystkie porady. Dzięki Tobie nie musiałam tam latać po kilka razy.
bibi21 pisze:
Dziewczyny zapomnijcie sie troszke ::)na zakupy to ja ...dawno nie bylam bo funduszy brak ,ale bara bara-too, too nic nie kosztuje :p
A wiesz Bibi, że ja ostatnio tak samo to sobie tłumaczyłam... Nawet pomogło ;D

Do góry