reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Mailen u mnie też jeszcze @ nie było.
A u nas dzisiaj słońce, tylko zimny wiatr ale da się przeżyć. Trochę pospacerowałyśmy.

Agata gratuluję niani. Zapowiada się nieźle.

No nic, dolatuje mnie zapaszek, trzeba zmienić pampusia.

Żużaczku, no coś Ty?? Nawet takie zakupki tylko dla Ciebie nie poprawiły by Ci humoru??

Chociaż ja kiedyś byłam na takich zakupach i też myślałam, że mi humor poprawią, a jeszcze bardziej się zdołowałam, bo nic nie mogłam dla siebie znaleźć:( Rozmiarówka się skończyła:(

joanna no własnie....strach się bac. Mam chrapke na jakiś ciuszek lawendowy.... zwiewna bluzeńke... ale ciekawa jestem jak ta zwiewnosc będzie wygladała, jak w nią swoje cyce wtłocze i balerony.... ;D

uf doczytałam !!!

Przede wszystkim SAMYCH RADOSNYCH DNI DLA MARYSI i BIANKI !!!!!!

Marta duzo zdrówka ! a skoro teście sie tak palą do pomocy to moze sprzedaj im dziewczyny na troszke i prześpij sie troszku !! wiem ze Ci na nerwy działają ale wnusie swoje na pewno bardzo kochają i z chęcia sie zajmą !! Znam ten ból bo mój męzuś tez praca i praca ! tyle ze jak mam dość to wyskoczy mi pomóc !

Goga pampersy to my 4+ używałyśmy a teraz nie było i 5 kupiłam i są ok, takie wieksze ale przynajmniej jak wierci sie w nocy to jej z dupki nie zjezdzają !!

Mailen dokładnie ! to ja robiłam testa i nawet drugi mam kupiony bo isć musze na rtg zęba i mam stracha i najpierw teścik a potem pójde. Ja w ogóle mam schize bo byłam u lekarza i nic mi nie powiedziała a od tego czasu nic z meżem nie robiliśmy a pomimo to musze dla pewności test zrobić !!

reklama
a my po spacerku godzinnym ! słonko u nas pieknie dzis daje czadu !! potem Liwcior jeszcze psiury pooglądała i do domku !!

ja tez nie stosuję ani bara bara za często a o zakupach juz nie wspomne nie pamiętam kiedy byłam ! ale czekam na wiosne bo teraz nie chce Liwci ciągać po sklepach zeby jakiegos choróbska nie załapała bo kazdy chodzi prycha kicha a poza tym z auta na dwór i to ubieranie mnie dobija !! czasem to tak sie drze ze mam ochote jej w tyłek trzepnąć ! :p jakby ze skóry ktoś ją obdzierał !! A sama na zakupy nie pojade bo długo bym nie pochodziła bo z tesciami jak ją zostawie to albo szopke odstawi albo jest ok !! poza tym jakoś nie lubie sie z nią rozstawać !!

Do góry