reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

wlaśnie wróciłyśmy od lekarza i jest źle Zuzia przybrała tylko 400g w ciagu 2 m-cy, waży 7200 :(:( za dwa tygodnie mamy kontrole wagi :(:(. Ja juz nie wiem co jej dawać do jedzenia żeby przybrała ona wszystko wydala robi 5, 6 kupek dziennie :(:(:(

reklama
Halcia ja np. nie daję samego deserku tylko dodaję owoce do kaszki i mam 2 w 1, do zupek też można dodawać kaszkę ale skoro robi tak dużo kupek i one są w normie to pewnie ma dobrą przemianę materii i tyle. Przecież chyba ładnie się rozwija. Może lekarka powinna zrobić jakieś podstawowe badania ???

halcia Majka tez nie przybiera dużo, waży 6600 więc mniej od Zuzki, jeśli ma krew i mocz ok, i jest radosna to się nie przejmuj, ja już się uspokoiłąm :) jeśli coś by było nie tak to być widziała po małej
a ja wyjątkowo mam dobry humor, boczyliśmy się z mężem na siebie a wieczorkiem >:D >:D >:D >:D bara bara i od razu lepiej
dziś pojechałam na zakupy i zakupiłąm w końcu pierdołki do łazienki, małej szczoteczki do zębów supr z canpolu trzy różne do dziąsełek, ząbków rosnących i dla starszego malucha :)
dla wszystkich złych i smutnych mam​
kfiatek.jpg

i dla naszych solenizantów dzisiejszych​
imprezka.jpg

Agatka, gratuluje niani :) Pamiętam jak przyszła do nas pierwszy raz niania do Michała, to mój synek, który nie lubił do obcych na ręce, do niej nie dość że poszedł, to jeszcze pogłaskał ją po buzi (a miał wtedy cztery i pół miesiąca). I zostali przyjaciółmi do teraz. Ona nie mieszka już w Szczecinie, ale ciągle mamy z nią kontakt.

goga u nas reakcja była bardzo pozytywna. Wyszłam z pokoju żeby coś do picia zrobić i płaczu czy marudzenia nie było. Ta dziewczyna też utrzymuje kontakty z swoimi dawnymi opiekunami i ciepło się o nich wypowiadała :laugh:.

Halcia bedzie dobze! agata ma racje z tym dodawaniem kaszek one naprawde duzo daja.Poza tym Zuzia juz nie tylko lezy i je ,ale sie rusza wiec troszke spala.Moze teraz jak mleczarnia stanela -troszke ja modyfikowanym dotuczysz.ja juz to przerobiłam ,Bartuś tez malo przybieral jak sie urodzil mial4.100 a teraz ma 7.600 i jest o.k grunt ze zdrowy a waga...
No dziewczyny musimy brac przyklad z gagi:bara bara ,zakupy i smutki akysz ,akysz
agata ciesze sie ze z niania sie powiodlo,bo to nie byle problem masz z glowy!

agata gratuluje znalezienie niani, mam nadzieje ze sie sprawdzi i bedziecie z niej zadowoleni i nie bedziesz musiala sie martwic jak juz przyjdzie pora na zostawienia małej.A wlasnie a kiedy wracasz do pracy????

u nas tez zawsze po bara bara jest duzo lepiej, duzo lepiej sie dogadujemy itp ale to nie jest zbyt czesto z mojego powodu
Agata mowie Ci bara bara i tez sie ze swoim Darkiem bedziecie duzo lepiej dogadywac, tylko ze Wy chyba nawet nie macie kiedy.... :mad:

reklama
Mam nadzieję że dziewczyna się sprawdzi. W kwietniu przyjdzie na próbę ale jestem dobrej myśli. Do pracy wracam od września, chociaż tam ostatnio nastroje nie najlepsze więc zobaczymy. Jedna z osób złożyła wymówienie a jej obowiązki przeszły m.in na mnie, no narazie na kolegę, który mnie zastępuje 8) :p. Już pisałam z 30 dni urlopu o który wnioskował dostał 2 dni. Do tej pory ciężko było mi go wygonić na 2 tygodnie a teraz chciał aż 30. Musi być na prawdę ciężko :mad:.

Mailen pisze:
Agata mowie Ci bara bara i tez sie ze swoim Darkiem bedziecie duzo lepiej dogadywac, tylko ze Wy chyba nawet nie macie kiedy.... :mad:

Kolega się zastanawiał kiedy Marysia miała szansę na pojawienie się na świecie ale my wiemy, że długi weekend wystarczy ;D.

Do góry