reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Wszyscy śpią???
To ja składam spóźnione życzenia dla siedmiomiesięczniaków i solenizantek :laugh:
Ta @ mnie dobija, ale gorzej jakby jej nie było!
No to dobranoc PA PA PA

reklama
A ja jeszcze zaglądam :laugh:
Ja też nie miałam @ i bardzo mi z tym dobrze. Mogłam bym się bez niej obejść. A schizy też mam, że jestem w ciąży. Czasami to nawet czuję ruchy  :p

A z rączkami przy jedzeniu to często Marysia trzyma zabawkę bo inaczej nie da rady. Odpychanie łyżeczki mamy opanowane od samego początku karmienia łyżeczką, łapanie łyżeczki też najlepiej jak jest pełna zupki albo kaszki. Dzisiaj w końcu kupiliśmy fotelik do karmienia bo w nosidełku to chwilami ciężko było. Do tego Marysia lubi się bawić swoimi stópkami i wkłada je do buzi pełnej jedzenia ::). Ale tym razem też mamy pecha. Jedno kółeczko do reklamacji :mad:. No ale mała bardzo zadowolona , jutro wkleję zdjęcia.

Chciałam iść do kina w środę a tu grają film, który niezbyt mnie interesuje. Trudno może za tydzień pojadę.
Zbieram się do łóżka. Sama :(. Darek w pracy :mad:.
Dobranoc i słodkich snów.

Witam z samego ranka :)
Bibi, a czy mleka modyfikowanego nie trzeba dawać do ukończenia 2 lat, bo dopiero wtedy można krowie? Gdzieś mi się tak o uszy obiło, no i teraz się zastanawiam. Może doświadczone mamy nam podpowiedzą :)

MalaYoo z tym mlekiem to masz racje, ale moj Badi bedzie sie musial obejsc bez niego bo jest teraz na bebilonie pepti ma taka mala alergie i jak skonczy rok to bedzie sie mogl obyc juz calkiem bez mleka .MojaJulia jadla Bebiko i jadla je do 2 i pol roczku.Znam tez dzieci ktore jak ukonczyly roczek przeszly na zwykle mleko i nic im nie bylo tak ze to pewnie indywidualna sprawa kazdego do kiedy to mleko modyfikowane...

ja to chyba przestanę zagladac na BB bo zaczynam się dołować. Wasze maluchy zaraz w swiat samodielnie wyrusza a mój kloc tylko lezy i piszczy :mad:
Wogóle zła jestem bo będziemy musieli windowsa przeinstalowac....
i zła jestem bo się nie wysypiam - Wituchowi górne jedynki idą....
i zła jestem bo maluch chyba znowu xle reaguje na słodkie...........
i zła jestem bo palić mi się chce...........
i zła jestem bo musimy jechac do Bielska w ten piatek bo zamówilam firme piorąca dywany........a w Bielsku jest stary kot który jest juz tylko roznosilielem chorób.......
i zła jestem bo dostałam uczulenia od pianki która włosy układałam............
i zła jestem bo w Białymstoku panuje pierd. litewska grypa z zaje gorączką...........
i zła jestem bo mam dos tego pier. zasyfionego wynajętego ciasnego zagrzybionego mieszkania na h. 4 piętrze skąd nie dam rady sama z maluchem na spacer wyjsć.......
i zła jestem bo jeszcze wzory do haftowania nie przyszły...........

zdrówka i usmiechów dla naszych siedmiomiesięczniaków kochanych
085ss.gif

reklama
Do góry