reklama
arabella
Mamy październikowe 2007
Ale tu cisza. Chyba wszystkie tulicie się do mężów. A mój 42 km ode mnie. Buuuu, ale jutro mu nie odpuszczę ;D teraz już chyba ide spać, bo najpierw pobudka o 5 rano, a potem całe popołudnie strasznie bolała mnie głowa i jestem padnięta.
justyna
Fanka BB :)
a my po basenie znów Liwcior sie wyszalał, i ostatnio robi okrzyki jakby w góralskiej kapeli była ;D Dla mnie ten basen to tez pewien rodzaj aktywności bo cały czas w kucki i Liwcie na rękach !!
Mailen ja karmię piersią, tabletek nie łykam i @ nie mam ! ale sie tym nie przejmuje !!
Gratulacje dla Majci !!!!
Mailen ja karmię piersią, tabletek nie łykam i @ nie mam ! ale sie tym nie przejmuje !!
Gratulacje dla Majci !!!!
gaga
uzależniona
oj Halcia a co taki nagły zanik ???
Ja @ miała dwa razy a teraz chyba normalnie zajebiste bóle owulacujne, tak mnie napier......... lewa strona że ledwo co chodzę, śmiac się nie mogę no porażka
mój łos skruszony ;D idę spać chyba, jeszcze małej kachy dam, bo cos po samym cycku głodna, może mi też sie mleczko kończy
a powiedzcie mi jak mi mleczka braknie do do kiedy trzeba dziecko modyfikowanym karmić ??? ile razy na dobę musi jeść mleczko ??? bo na razie to tylko cyc, kaszka, obiadek i deserki, nie daję jej dodatkowo mleka
Ja @ miała dwa razy a teraz chyba normalnie zajebiste bóle owulacujne, tak mnie napier......... lewa strona że ledwo co chodzę, śmiac się nie mogę no porażka
mój łos skruszony ;D idę spać chyba, jeszcze małej kachy dam, bo cos po samym cycku głodna, może mi też sie mleczko kończy
a powiedzcie mi jak mi mleczka braknie do do kiedy trzeba dziecko modyfikowanym karmić ??? ile razy na dobę musi jeść mleczko ??? bo na razie to tylko cyc, kaszka, obiadek i deserki, nie daję jej dodatkowo mleka
żużaczku co do warjacji przy jedzeniu , to Bartus tez szaleje .Czasem tak daje czadu ze np.lapie mi lyzeczke i nie chce puscic. Niezle sie musze wygimnastykowac zeby mu ja odebrac a przy tym cala jestem upackana zupka albo nr z butla ,lapie w dwie rece i niespodziewanie mi ja wyrywa.mysle ze to sa dobre odruchy a nie złe.
gaga trzymaj sie i nie daj za wygrana.Ja tez czasem mam dosc mojego mena jak tak głupio gada jak twoj.Te typy chyba tak maja najpierw napsuc krwi a poem sie przymilac. ;D
gaga trzymaj sie i nie daj za wygrana.Ja tez czasem mam dosc mojego mena jak tak głupio gada jak twoj.Te typy chyba tak maja najpierw napsuc krwi a poem sie przymilac. ;D
Halcia nic sie nie martw dasz sobie rade, ale tez mnie zdziwil ten nagly brak mleka w twojej mleczarni-czyzby wymogi unijne? ;D
gaga ja daje mleko 4 razy na dobe ,lekaz powiedzial ze tak do ukonczenia roczku ,ale musze cie zmartwic bo to troche kosztuje.Nie ma to jak cyc. Mozesz powiedziec swemu slubnemu ze tym karmieniem to tez zaoszczedziłaś!!!! a jak przejdziecie na modyfikowane to sie zdziwi jak duzo.Nam taka puszka 400g wystarcza na 5dnia to koszt około 14 zeta (tak ze niech cie na rekach nosi i wysle na ten aerobik)
my dzis znikamy bo dzien ciezki maly dal po garach , poza tym byla moja siostra i troszke sie zeszlo a maly padniety .
dobrej,spokojnej i przespanej nocki zycze!!!
gaga ja daje mleko 4 razy na dobe ,lekaz powiedzial ze tak do ukonczenia roczku ,ale musze cie zmartwic bo to troche kosztuje.Nie ma to jak cyc. Mozesz powiedziec swemu slubnemu ze tym karmieniem to tez zaoszczedziłaś!!!! a jak przejdziecie na modyfikowane to sie zdziwi jak duzo.Nam taka puszka 400g wystarcza na 5dnia to koszt około 14 zeta (tak ze niech cie na rekach nosi i wysle na ten aerobik)
my dzis znikamy bo dzien ciezki maly dal po garach , poza tym byla moja siostra i troszke sie zeszlo a maly padniety .
dobrej,spokojnej i przespanej nocki zycze!!!
reklama
Chyba te wymogi unijne No poprostu karmiłam małą żadziej bo dostawała zupki, deserki i tak zanikało po troszku ale dzisiaj jak ją przystawiłam do piersi to tylko się darła bo nic nie leciało Może tam coś jeszcze jest ale napewno nie tyle żeby sie najadła - ostatnio i tak karmiłam ją już tylko raz dziennie bo tylko na tyle starczało tego mleka :
Dobranoc Kobietki do juterka
Dobranoc Kobietki do juterka