reklama
Mailen
Fanka BB :)
małaYoo mam nadzieje ze i mi wystarczy tyle zapału ze bede chodzic przez dłuższy czas....bo do miodziowej figury ojjjjj to mi bardzo daleko :laugh:
gaga to nie macie tak źle skoro Ty jeszcze tyle dorobisz...my musimy sobie radzic z jedna pensja i to wcale nie taka dużą : z tym ze mamy rodzicow ktorzy bardzo nam pomagaja i za nic nie płacimy, jemy i mieszkamy za friko ;D pieniążki sa na nasze wydatki....teraz głównie na Olka
a ja jakas zmulona jestem po tych wczorajszych baletach i najchetniej bym poszła spac, bo chłopaki spia, ale ma przyjsc kolezanka wiec nie chce sie kłasc bo bede calkiem nieprzytomna, iwec oczy na zapałki
gaga to nie macie tak źle skoro Ty jeszcze tyle dorobisz...my musimy sobie radzic z jedna pensja i to wcale nie taka dużą : z tym ze mamy rodzicow ktorzy bardzo nam pomagaja i za nic nie płacimy, jemy i mieszkamy za friko ;D pieniążki sa na nasze wydatki....teraz głównie na Olka
a ja jakas zmulona jestem po tych wczorajszych baletach i najchetniej bym poszła spac, bo chłopaki spia, ale ma przyjsc kolezanka wiec nie chce sie kłasc bo bede calkiem nieprzytomna, iwec oczy na zapałki
Mailen
żużaczku mi tez sie niby nie spieszy ale bylabym spokojniejsza, bo wiecie jak to jest....jakies głupie schizy, mimo iz nie ma u nas zbyt wielu okazji a do tego biore tableki i uwazamy ale mimo wszystko nieraz mam głupie myśli i z jednej strony juz bym wolala miec @ zeby byla wiekasz pewnosc ze wszystko OK ;D
anecik
Majowe mamy'09
hej!!
Marta Tomuś miał tak od początku ale nie martw się jak by coś to po przez ćwiczenia wszystko jest do naprawienia .... może to jest jej sposób na łapanie równowagi? staraj się rączki dawac do przodu.... nasz Tomek też tak czasem robi głownie z lewą rączką i on tak właśnie łapie równowagę
Będzie dobrze .......
My dziś idziemy spać do moich rodziców i wrócimy dopiero we wtorek.....
Pozdrawiamy
Marta Tomuś miał tak od początku ale nie martw się jak by coś to po przez ćwiczenia wszystko jest do naprawienia .... może to jest jej sposób na łapanie równowagi? staraj się rączki dawac do przodu.... nasz Tomek też tak czasem robi głownie z lewą rączką i on tak właśnie łapie równowagę
Będzie dobrze .......
My dziś idziemy spać do moich rodziców i wrócimy dopiero we wtorek.....
Pozdrawiamy
gaga
uzależniona
Mailen na razie nie narzekamy, choć sa miesiące lepsze i gorsze, z korkami różnie bywa jest martwy okres w święta - grudzień styczeń, bo wolne i wogóle a wtedy kasa najbardziej potrzebna no jak na razie jest ok, ale korki sie skończą i wtedy bedzie lipa, ja musze w końcu zacząć pisac podania o pracę i wysyłać do szkół, oj jak mi sie nie chce, no ale pracę trzeba znaleźć
anda55
Wpadam tylko na chwilkę i dziękuję za życzonka. Moja córcia też przesyła Wam całuski. Właśnie przyszli moi rodzice, czekam na teściów. W ogóle cały dzień stoję dziś przy garach i anio na chwilkę nie weszłam na bb. Może później coś skrobnę. Pa kochane. Jeszcze raz wielkie dzięki za pamięć
Dla Liwci dużo zdrówka
Dla Liwci dużo zdrówka
Ż
żużaczek
Gość
Słuchajcie, czy Wasze maluchy tez tak mają? Witoń zaczał przy jedzeniu nieprzytomnie wiatrakowac rączkami, łapie co sie da, szarpie, jak je kaszkę z butelki to czasem az wybija mi butelkę z rąk....
reklama