reklama
Mailen
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!!!!
gaga kurde to chyba przeze mnie to spięcie z mężęm bo to ja Ci powiedzialam ze taka "ala gaga" chodzi ze mna na aerobik i Ci sie chyba do głowy nabiło ze to jakis znak
A Oluś dzis dał nam pospać do 9, bo wrocilismy z imprezki ok.1 wiec wiedzial ze musimy troszke odpoczac i odespac i w nocy tez byl grzeczny i babci nie dokuczał , bo wiedzial ze rodzicom tez sie cos od zycia nalezy :laugh: chociaz i tak dzwonilismy do niego co godzine....
Sto lat z okazji imieninek dla Oliwki i jej mamy !!!!!
Tysiące buziaczków z okazji kolejnego misiaca dla Liwci :-* :-* :-*
gaga kurde to chyba przeze mnie to spięcie z mężęm bo to ja Ci powiedzialam ze taka "ala gaga" chodzi ze mna na aerobik i Ci sie chyba do głowy nabiło ze to jakis znak
A Oluś dzis dał nam pospać do 9, bo wrocilismy z imprezki ok.1 wiec wiedzial ze musimy troszke odpoczac i odespac i w nocy tez byl grzeczny i babci nie dokuczał , bo wiedzial ze rodzicom tez sie cos od zycia nalezy :laugh: chociaz i tak dzwonilismy do niego co godzine....
Sto lat z okazji imieninek dla Oliwki i jej mamy !!!!!
Tysiące buziaczków z okazji kolejnego misiaca dla Liwci :-* :-* :-*
malaYoo
Gaga, u nas podobnie. Ja liczę kaskę i zawsze się szczypie, a mój mężulo ma gest. No, ale jak to w życiu bywa, ja się uczę od niego wydawania kasy, a on odemnie oszczędzania. Nie wiem, gdzie nas to zaprowadzi. Oby nie do bankructwa ;D
Aerobik super sprawa, nie tylko dla ciała, ale i dla ducha U nas w pracy zwracają nam kaskę za tzw. W-F, ale ja z pracy biegiem do małej Zulki, więc narazie nie myślę o ćwiczeniach, tym bardziej, że figurka lepsza niż przed ciążą
Czy @ przenosi się przez BB, bo widzę, że wiele właśnie przechodzi A ja nie
Aerobik super sprawa, nie tylko dla ciała, ale i dla ducha U nas w pracy zwracają nam kaskę za tzw. W-F, ale ja z pracy biegiem do małej Zulki, więc narazie nie myślę o ćwiczeniach, tym bardziej, że figurka lepsza niż przed ciążą
Czy @ przenosi się przez BB, bo widzę, że wiele właśnie przechodzi A ja nie
Mailen
małaYoo fakt moze nie widac efetkow aerobiku (chociaz wczoraj wszyscy mnie chwalili ze schudlam,ale pewnie poprostuchcieli byc mili ;D ) ale jak wracam po godzinie skakania to czuje sie super wiec na psyche to chyba dziala najbardziej
a co do tych @ spraw to czy jestem jedyna ktora jeszcze nie miala????? bo zaczynam sie martwic, chociaz wiem ze przy moich tabletkach mozna nie miec no i karmie ale juz schizy łapie :
a co do tych @ spraw to czy jestem jedyna ktora jeszcze nie miala????? bo zaczynam sie martwic, chociaz wiem ze przy moich tabletkach mozna nie miec no i karmie ale juz schizy łapie :
Ż
żużaczek
Gość
MAILEN ja tabletek nie biorę i tez nie mam @...... i akysz akysz.....
gaga
uzależniona
Mailen ;D ja i tak myślałąm o tym żeby dupskiem poruszać coby zmalało ;D
agusek ja doskonale wiem że się nie opier......... ale on chyba tego nie wie, a z korków czasami wyciągam więcej niż jego pensja a do tego mam wychowawczy więc niech mnie cmoknie
teraz myśli że będziemy normalnie gadać i słysze ale kochanie o co ci chodzi ??? o gów..........
mam zamiar teraz ja strzelać focha aż z tego wszystkiego posprzatałąm całą łazienkę, każdy kącik
a zaraz przychodzą moi rodzice i trzeba będzie być miłą dla tego pajaca
agusek ja doskonale wiem że się nie opier......... ale on chyba tego nie wie, a z korków czasami wyciągam więcej niż jego pensja a do tego mam wychowawczy więc niech mnie cmoknie
teraz myśli że będziemy normalnie gadać i słysze ale kochanie o co ci chodzi ??? o gów..........
mam zamiar teraz ja strzelać focha aż z tego wszystkiego posprzatałąm całą łazienkę, każdy kącik
a zaraz przychodzą moi rodzice i trzeba będzie być miłą dla tego pajaca
malaYoo
Mailen, nie zawsze się chudnie po aerobiku. Tłuszczyk zamienia się miejcem z mięśniami. Za to ciałko zupełnie inne, sprężyste, napięte, podniesione Kiedyś się zawzięłam i chodziłam 2x, 3x w tygodniu przez pół roku. Wtedy dopiero był efekt, pupka miodzio, brzuszek twardy, a kondycja... Ho, ho, ho. No, ale to było kilka lat temu
reklama