reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Hej dziewczyny!!!!

gaga kurde to chyba przeze mnie to spięcie z mężęm :mad: bo to ja Ci powiedzialam ze taka "ala gaga" chodzi ze mna na aerobik i Ci sie chyba do głowy nabiło ze to jakis znak ;) :p

A Oluś dzis dał nam pospać do 9, bo wrocilismy z imprezki ok.1 wiec wiedzial ze musimy troszke odpoczac i odespac ;) i w nocy tez byl grzeczny i babci nie dokuczał , bo wiedzial ze rodzicom tez sie cos od zycia nalezy :laugh: chociaz i tak dzwonilismy do niego co godzine....

Sto lat z okazji imieninek dla Oliwki i jej mamy !!!!!

Tysiące buziaczków z okazji kolejnego misiaca dla Liwci :-* :-* :-*

Gaga, u nas podobnie. Ja liczę kaskę i zawsze się szczypie, a mój mężulo ma gest. No, ale jak to w życiu bywa, ja się uczę od niego wydawania kasy, a on odemnie oszczędzania. Nie wiem, gdzie nas to zaprowadzi. Oby nie do bankructwa ;D
Aerobik super sprawa, nie tylko dla ciała, ale i dla ducha :) U nas w pracy zwracają nam kaskę za tzw. W-F, ale ja z pracy biegiem do małej Zulki, więc narazie nie myślę o ćwiczeniach, tym bardziej, że figurka lepsza niż przed ciążą :)
Czy @ przenosi się przez BB, bo widzę, że wiele właśnie przechodzi ;) A ja nie :)

Zaliczyłyśmy długi spacerek, chociaż trochę wiało. Chętnie położyłabym się do łóżeczka, ale niestety Misiulek po dwóch godzinach spania na powietrzu jest teraz jak skowronek. A rano zrobiła mi pobudke o 5:10!

małaYoo fakt moze nie widac efetkow aerobiku (chociaz wczoraj wszyscy mnie chwalili ze schudlam,ale pewnie poprostuchcieli byc mili ;D ) ale jak wracam po godzinie skakania to czuje sie super wiec na psyche to chyba dziala najbardziej :p

a co do tych @ spraw to czy jestem jedyna ktora jeszcze nie miala????? bo zaczynam sie martwic, chociaz wiem ze przy moich tabletkach mozna nie miec no i karmie ale juz schizy łapie ::)

Mailen ;D ja i tak myślałąm o tym żeby dupskiem poruszać coby zmalało ;D
agusek ja doskonale wiem że się nie opier......... ale on chyba tego nie wie, a z korków czasami wyciągam więcej niż jego pensja ;) a do tego mam wychowawczy więc niech mnie cmoknie
teraz myśli że będziemy normalnie gadać i słysze ale kochanie o co ci chodzi ??? o gów..........
mam zamiar teraz ja strzelać focha aż z tego wszystkiego posprzatałąm całą łazienkę, każdy kącik ;)
a zaraz przychodzą moi rodzice i trzeba będzie być miłą dla tego pajaca

Mailen, nie zawsze się chudnie po aerobiku. Tłuszczyk zamienia się miejcem z mięśniami. Za to ciałko zupełnie inne, sprężyste, napięte, podniesione :) Kiedyś się zawzięłam i chodziłam 2x, 3x w tygodniu przez pół roku. Wtedy dopiero był efekt, pupka miodzio, brzuszek twardy, a kondycja... Ho, ho, ho. No, ale to było kilka lat temu ;)

reklama
Gaga, błagam, nie wymagaj zbyt wiele od samców ;) Oni są niereformowalni. No wiesz, zupełnie z innej planety. Nie ma co strzępić swoich nerwów. No, ale przynajmniej łazienka wypucowana :mad:

Do góry