reklama
arabella
Mamy październikowe 2007
Dla Liwci, Andy i Oliwki - sto lat w zdrowiu, szczęściu i radości!!!
"Żużaczku, jak się "pracuje na kupkę"? Masujesz brzuszek czy jeszcze coś robisz? Bo u nas dzisiaj w końcu się udało, po trzech dniach.
Jestem wykończona nerwowo. Siedzę u rodziców przez weekend i mama rozregulowała mi kompletnie Misiunię. Śpi o innych porach, jeździ na spacerek o innych, je o innych i ciągle jeszcze ja coś źle robię. RATUNKU!!!
Co dajecie dzieciaczkom do picia? Bo moja mama każe mi dawać jej herbatki, a mnie się wydaje, że moje mleko i czasami woda albo soczek wystarcza.
justyna
Fanka BB :)
Arabelka !! to chyba te roczniki tak mają bo mi teściowa tez o herbatce i herbatce ale jak zobaczyła ze i tak robie po swojemu to se odpuściła - dobre rady ! U nas jest tak ze Liwia tylko cycapije bo z butli nie lubi a z niekapka to sie bawi tylko i czasem cos napije ale malutko wiec w sumie tylko cycunia pije !!
agata806
Fan(ka)
Buziaki dla solenizantek i jubilatek :laugh: :-*
U nas pobudka o 8.30 no ale spać poszła ok 23 . Teraz znowu śpi. Ja nie wiem co tu zrobić. Bo ja rano widzę, że Marysia wyspana do końca nie jest ale zasnąć nie chce. Jeść też nie.
Arabela - u nas tylko mleko bo jak wypije coś innego to mleka wtedy już nie a i tak mało go pije. Teściowa też zapytała się czemu nie dopajam (było gorąco na dworze) ale wyjaśniłam że teraz jest taka szkoła że się nie dopaja. A że karmiłam prawie non stop w dzień to co innego. Byłam wykończona. Rodzice też się pytali czy daję coś innego do picia. Te pytania to pewnie dlatego, że kiedy my byliśmy maluszkami to tak się robiło. W pewnym czasie przecież uważano, że mleko matki jest niewystarczające i zalecano przechodzenie na sztuczne mleko. Moja siostra chyba właśnie dlatego była karmiona sztucznym mlekiem mimo, że na początku naturalnie.
U nas pobudka o 8.30 no ale spać poszła ok 23 . Teraz znowu śpi. Ja nie wiem co tu zrobić. Bo ja rano widzę, że Marysia wyspana do końca nie jest ale zasnąć nie chce. Jeść też nie.
Arabela - u nas tylko mleko bo jak wypije coś innego to mleka wtedy już nie a i tak mało go pije. Teściowa też zapytała się czemu nie dopajam (było gorąco na dworze) ale wyjaśniłam że teraz jest taka szkoła że się nie dopaja. A że karmiłam prawie non stop w dzień to co innego. Byłam wykończona. Rodzice też się pytali czy daję coś innego do picia. Te pytania to pewnie dlatego, że kiedy my byliśmy maluszkami to tak się robiło. W pewnym czasie przecież uważano, że mleko matki jest niewystarczające i zalecano przechodzenie na sztuczne mleko. Moja siostra chyba właśnie dlatego była karmiona sztucznym mlekiem mimo, że na początku naturalnie.
agata806
Fan(ka)
Piękna pogoda a ja mam popsuty wózek. Niestety poszła dętka a nowych brak. Kupiliśmy zestaw do naprawy ale Darek nie miał kiedy się tym zająć. Chyba szlak mnie trafi . Teraz Darek będzie miał ciężki tydzień i nie wiem czy uda mu się naprawić to koło . Chyba sama muszę spróbować .
Arabella, ja daje moim dziewczynom soczki. Potrafią dziennie wypić około 150 ml soczku każda, ale dlatego, że ja karmię mlekiem modyfikowanym,a wtedy trzeba dopajać. A jak Ty karmisz naturlanie to nie musisz dawać jej pić.
Moja jedna po obiadku, zjadła zupke jarzynową z kalafiorem, pierwszy raz zobaczymy jaka będzie reakcja. Ania narazie śpi, ale tej zupki jej nie dam, bo ma olej sojowy w składzie, a Ania ma uczulenie na soję.
Moja jedna po obiadku, zjadła zupke jarzynową z kalafiorem, pierwszy raz zobaczymy jaka będzie reakcja. Ania narazie śpi, ale tej zupki jej nie dam, bo ma olej sojowy w składzie, a Ania ma uczulenie na soję.
A my wróciłyśmy z kościółka no i koniec spania już jest. Teraz Zuzia robi popisuwe na dywanie w dużym pokoju, zaraz obiad dostanie i jedziemy po starego do pracy
Zuzia dostaje herbatke od 1 m-ca HIPP - ułatwiająca trawienie - jak była mała miała problemy ze zrobieniem kupki ale teraz jak je zupki to się jej uregulowało pozdrawiam
odezwe się wieczorem
Zuzia dostaje herbatke od 1 m-ca HIPP - ułatwiająca trawienie - jak była mała miała problemy ze zrobieniem kupki ale teraz jak je zupki to się jej uregulowało pozdrawiam
odezwe się wieczorem
gaga
uzależniona
u nas po spacerku, i po szrpaninie słownej, siedzimy sobie osobno w pokojach, mąż udaje że pracuje, a ja jak zwykle z małą, szlag mnie powoli łapie na niego, takiego durnia z siebie robi że szok !!!!!!!!!
jeszcze mi powiedział że na aerobik się zapiszę jak znajdę prac ę, na razie nie, PEWNIE a jak on sobie chciała kupić głośniki za 200 zł to było ok, a i tak ja je kupiłam dla niego, chyba zdebilał do końca z takimi tekstami, będzie ryz samżarł na obiad a na aerobik i tak się zapisuję tylko niech sie wiosna zrobi
ale jestem zła, oj strasznie
jeszcze mi powiedział że na aerobik się zapiszę jak znajdę prac ę, na razie nie, PEWNIE a jak on sobie chciała kupić głośniki za 200 zł to było ok, a i tak ja je kupiłam dla niego, chyba zdebilał do końca z takimi tekstami, będzie ryz samżarł na obiad a na aerobik i tak się zapisuję tylko niech sie wiosna zrobi
ale jestem zła, oj strasznie
reklama
cześć dziewczyny!!!
wszystkiego najlepszego dla ANDY, LIWCI I OLIWKI
oj mało czasu jest na bb kiedy się pracuje, niestety
a jeszcze dopadlo mnie choróbsko i @
no i mąż pojechał sobie na 3- dniowe szkolenie, smutno mi trochę
a teraz trochę o weselszych sprawach, otóż:
Wiktorek zaczął mówić mama ,
powoli szykuje sie tez do raczkowania, stoi już na czworaka i buja się do przodu i do tyłu i nie bardzo wie co dalej '
no i wyrznęły mu się już górne jedynki, tak więc wszyskie mleczne jedynki juz obecne ;D, zgrzyta sobie tymi ząbkami
i chichra sie przy tym; fajniutki jest
wszystkiego najlepszego dla ANDY, LIWCI I OLIWKI
oj mało czasu jest na bb kiedy się pracuje, niestety
a jeszcze dopadlo mnie choróbsko i @
no i mąż pojechał sobie na 3- dniowe szkolenie, smutno mi trochę
a teraz trochę o weselszych sprawach, otóż:
Wiktorek zaczął mówić mama ,
powoli szykuje sie tez do raczkowania, stoi już na czworaka i buja się do przodu i do tyłu i nie bardzo wie co dalej '
no i wyrznęły mu się już górne jedynki, tak więc wszyskie mleczne jedynki juz obecne ;D, zgrzyta sobie tymi ząbkami
i chichra sie przy tym; fajniutki jest