reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

witam po poludniu
Duzo zdrowia dla chorowitek i wysypki precz!!!!

jo-anna-on ja tez mam wozek deltim x-lander tylko 3 kolowy i nie jestem z niego zadowolona, teraz bym kupila emmaljunge czy jak to tam sie pisze, mam taki w wozkarni bo sasiadka tez ma mala dzidzie i jest o niebo lepszy

moj maz robi wlasciwie wszystko przy Hani i przewija i kapie, karmi butla. Jak na poczatku trzeba bylo wstawac w nocy kilka razy to wstawal razem ze mna, narzekac nie moge. Na poczatku troche sie burzyl i uslyszalam pare razy ze w koncu to ja SIEDZE w domu a on pracuje, ale szybko sobie wyjasnilismy o co chodzi i teraz jest spokoj :)

malaYoo ja tez mam godziny pracy 8-15 i 13-20, teraz to roznie jak mi pasuje ale przed urodzeniem to raz tak, raz tak.

my jutro idziemy na szczepienie to bede tez wiedziala ile Hania wazy, ciekawa jestem.

my tez z jedzonka to non stop to samo cwiczymy czyli marchewka, dynia, ziemniak, kukurydza, indyk, pietruszka i soczek jablkowy, albo jablkowo jakistam, co probuje cos nowego to jakas wysypka i potem znow czekanie. Poniewaz juz jej ta wysypka prawie zeszla to jutro cos nowego postaram sie dac.

reklama
no cóz.... odkad Witoń jest na świecie to w nocy wstawalam do niego tylko pare razy - jak maz był chory i kurował sie u teściów.
Nie kapalam malucha ANI RAZU chyba, że liczy sie wspólne z Witoniem moje plawienie sie w duzej wannie. Wszystko robi mój Tomek.

i bardzo dobrze, ja myślę że faceci powinni robić jak najwięcej przy maluchach, a nie tylko zabawa
kurcze zamówiłam sobie zdjęcia małej i nie moge się doczekać, takich na kompie to mamu hoho, ale paierowych nie a ja wolę takie do ręki

gaga ja też mam sporo zdjęć do zrobienia, bo jedyne takie w albumie to od urodzenia i pierwszy miesiąc Olka a reszta na kompie, muszę się za to wziąc.
I za chłopa też się muszę wziąć zeby wiecej robil przy małym, nie narzekam interwesuje sie nim , ale z tego co widze to mozna bardziej. Tego zeby wstawal w nocy to nie oczekuje, bo co to da skoro ja karmie piersią, w czym on mi może pomóc????? a poza tym i tak ma niewiel godzin snu, kładziemy się ok.22-23 a wstaje o 4 wiec juz mu odpuszcze, chociaz kiedys zawarlismy umowe, za jak maly bedzie jadł butle w nocy to on bedzie wstawał.

atol my też jutro idziemy na szczepienie i się okaze ile mały teraz waży, pewnie cos ok.8kg.

mailen ja tez karmie piersią a mimo to nie wstaję. Mąż mi maluszka przynosi do karmienia a potem odstawia do łóżeczka ;)

a ja karmię na siedząco więc w czym mi moze mogóc, chyba ze juz nie mam sily to kłade małego obok siebie, ale lóżeczko jest z mojej strony....

a ja sobie zmienilam suwaczek i zdjecie, tamto juz mi sie znudzilo

mailen Hania to pewnie z 6 kilo no moze 6500 na wiecej nie licze...

ja tez mam pelno zdjec na kompie juz nawet zgrane na plytke ale sie wybrac nie moge zeby wywolac a na allegro nigdy nie robilam to nawet nie wiem czy dobrze robia ???

atol jak przysla to ci powiem :) jest duzo taniej bo 25zł za 50 zdjec (10x15) + kalendarz +2 zdjecia 20x30 i przesylka gratis, zobaczymy jaka jakosc
a my spimy z mala wiec ja tylko cyca wywalam :)

reklama
i to jest wygoda karmienia cycem

no ale z kolei ja moge sobie wszystko jesc i pic, tym sie pocieszam

Do góry