reklama
justyna
Fanka BB :)
hej hej !!
a ja dzis takiego lenia załapałam zreszta Liwia tez i zamiast isc na spacer to spałysmy razem
mężuś kolacje zrobił : kromki z bułki z masłem i jabłkiem :laugh: ten to ma wyobraźnie !!
Jeny dzis zrobiłam Liwciorowi zupke i co : skrzywiła sie oczepało ją no to zaczełam jabłko jej dawać (bo tylko to w miare toleruje) zajeła sie rwaniem gazety to po jakims czasie jak zjadła jabłko zrobiłam podejście nr 2 z zupką i dziecko zjadło zajmując sie gazetą, a juz przestałam wierzyć w swoje umiejętności kulinarne
Anda pozdrów chorowitka !!! i niech coś je bo go pajak za szafę wciągnie
a ja dzis takiego lenia załapałam zreszta Liwia tez i zamiast isc na spacer to spałysmy razem
mężuś kolacje zrobił : kromki z bułki z masłem i jabłkiem :laugh: ten to ma wyobraźnie !!
Jeny dzis zrobiłam Liwciorowi zupke i co : skrzywiła sie oczepało ją no to zaczełam jabłko jej dawać (bo tylko to w miare toleruje) zajeła sie rwaniem gazety to po jakims czasie jak zjadła jabłko zrobiłam podejście nr 2 z zupką i dziecko zjadło zajmując sie gazetą, a juz przestałam wierzyć w swoje umiejętności kulinarne
Anda pozdrów chorowitka !!! i niech coś je bo go pajak za szafę wciągnie
arabella
Mamy październikowe 2007
Musiałam iść dzisiaj na urodziny szwagierki. Bleeeeeeee. Rodzina palaczy. I teściowa całująca moje dziecko w usteczka. Fuuuuuuuj. Na szczęście Misiulek płakał i mogłam się ewakuować po godzinie spędzonej w innym pokoju. Hahaha Teściowa mnie jeszcze zdążyła wkurzyć: daj jej babki, to takie kruchutkie, nic jej nie będzie. NIENAWIDZĘ ICH!!!
Ja już idę do łóżeczka. Mężuś wrócił po trzech dniach i przejechaniu ponad 200 km. I już śpi.
Ja już idę do łóżeczka. Mężuś wrócił po trzech dniach i przejechaniu ponad 200 km. I już śpi.
justyna
Fanka BB :)
moze zrobimy nowy wątek i bedziemy wymieniać sie przepisami dla naszych dzidziorów i nowościami, reakcjami na nowinki jedzeniowe ??? bo czasem zastanawiam sie co by tu dac a na sierpniowej mamie czasami umknie i trudno znależć !!
a gdzie Anikawi ???
a gdzie Anikawi ???
gaga
uzależniona
no trzeba koniecznie zablokować bo cholera wie co to za dziady oglądają
arabella normalnie współczuję u nas wczoaraj dzadki były, i teść sruuuuuuu na korytarza na papieroska, a o całowaniu nie mam mowy tylko ja mogę i Krzysiek, no i moja mama ale jej powiedziałąm nie w usteczka i ona całuje w rączkę
arabella normalnie współczuję u nas wczoaraj dzadki były, i teść sruuuuuuu na korytarza na papieroska, a o całowaniu nie mam mowy tylko ja mogę i Krzysiek, no i moja mama ale jej powiedziałąm nie w usteczka i ona całuje w rączkę
reklama