reklama
arabella
Mamy październikowe 2007
Moj mężuś, jak już kiedyś pisałam, nic nie robi przy Misiuni. Nigdy jej nie kąpał, chociaż zawze asystuje a przewinął może 3 razy (jak mnie nie było). Kiedyś u lekarza ja musiałam wyjść do rejestracji, a on ubrał Małą po badaniu - koszulka z długim rękawkiem, a na to body z krótkim. Pochwaliłam go, że sobie nieźle poradził, żeby całkiem się nie zniechęcił. Mnie to nie przeszkadza. Wszystkie zabiegi przy Małej sprawiaja mi przyjemność. A jak będzie musiał to sobie jakoś poradzi. Za to dużo się a Misiulą bawi. Twierdzi, że ja jestem od natury, a on od kultury. Tylko ciekawe kiedy ją ukulturalnia, jak więcej go nie ma niż jest.
justyna
Fanka BB :)
Dużo zdrówka dla Arturka !!!!!
Mój chłop umie wszystko przy Liwce zrobić ale palić to sie do tego nie pali a juz jak kupsko jest to mama na pomoc wezwana, ale Liwcior trenuje tatusia i jak mnie nie było to tatusiowi zrobiła trenning z przewijania i mycia ;D a kąpiemy albo razem albo on sam albo ja sama!! W sumie to nie moge narzekac !!
Mój chłop umie wszystko przy Liwce zrobić ale palić to sie do tego nie pali a juz jak kupsko jest to mama na pomoc wezwana, ale Liwcior trenuje tatusia i jak mnie nie było to tatusiowi zrobiła trenning z przewijania i mycia ;D a kąpiemy albo razem albo on sam albo ja sama!! W sumie to nie moge narzekac !!
Ha ha no to dzisiaj mój mial przygotowania do zostania samemu z Julą na kilka dni . I Jula walnela kupsko , co się działo mało się nie posikałam co ten mój facet wyprawiał no i znowu mu się w połowie upiekło bo zadryndała komórka a ja nie chciałam zeby dziecko leżało na wpół umyte to się sama zabrałam . I tak prawdę móiąc to się boję bo mycie dziewczynki z kupki trochę inaczej wygląda niż chłopca, a szczególnie jak młoda walnie laksę. A jedyną czynność którą robi codziennie jest kąpiel młodej.
gaga
uzależniona
ARABELLA JESZCZE NIE PRAłąM, MAłą W NIM JEST OKAZJONALNIE WIęC NIE BYłO PO CO, ALE CHYBA MOżNA W PRALCE, NIE MA NA METCE ???
O caps lock włączony ;D
od nas dziadki już poszły, małą wykąpana z mega wysypą, oj coraz to brzydsze, zakupiliśmu oilatum i zobaczymy, ale musieliśmy posmarować ją po oilatu ( maścią nagitkową) bo sucha była skórka, a ja mam coraz gorsze przeczucia z tą wysypką, nie wiem może ją na samego cyca przestawić ???
zmykam dziś wczesnie bo jakaś zmęczona jestem
O caps lock włączony ;D
od nas dziadki już poszły, małą wykąpana z mega wysypą, oj coraz to brzydsze, zakupiliśmu oilatum i zobaczymy, ale musieliśmy posmarować ją po oilatu ( maścią nagitkową) bo sucha była skórka, a ja mam coraz gorsze przeczucia z tą wysypką, nie wiem może ją na samego cyca przestawić ???
zmykam dziś wczesnie bo jakaś zmęczona jestem
justyna
Fanka BB :)
kurcze Liwcia tez ma jakąs paskudną wysypkę normalnie taki grysik i tylko na buzinie i zastanawiam sie czy to nie od naszej pościeli, bo przebrałam na świeża a ona dwa dni pod rząd spała całą noc z nami, ale w sumie dziennie nad ranem ląduje u nas i nic ! Ale jeszcze mam jednego bardziej podejrzanego Bebiko raz jej zrobiłam kleik rano z tym mlekiem i to chyba po tym !!!
Ja zawsze Liwcie po kupsku myje w łazience, czasem to z 4 razy przyjdzie !!! ;D
Ja zawsze Liwcie po kupsku myje w łazience, czasem to z 4 razy przyjdzie !!! ;D
reklama
No niestety Julka też miała taki grysik odstawiłam wszystko co krowie i jest spokój . Na początku też miałam wątpliwości i myślałam ,ze lekarka na wyrost stwierdziła tą skazę . Ale miała rację . Bo dałam jej dwie łyżeczki szpinaku i nie doczytałam ,ze tam było właśnie mleko dodane i bęc od razu wysypka . A ta skaza właśnie ujawnia się około 5-6 miesiąca.Pocieszam się bo mamy pisały na forum ,ze mija około 2 roku