reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

a ja to juz chyba druga kawe dzis poprosze :)

troche sie przestraszylam tymi zdjeciami, to juz chyba przestane wklejac te zdjecia :(

reklama
aha arabella ja kupowalam w szfie malucha i jestem zadowolona, z tymze pajace i body kupilam Hani na 68 i sa akurat a myslalm ze beda na wyrost ale juz spodenki i bluzki 68 sa na wyrost wiec chyba bielizne trza wieksza zamawiac :)

a to moze by zablokowac watki ze wszystkimi zdjeciami fotowspomnienia itp bo juz mam paranoje :mad:

Dzięki Atol. Właśnie zamówiłam Michasi 4 bluzeczki :)
Ja też zaczynam schizować z tymi zdjęciami. Zablokujmy!

dzien dobry w poludnie. snieg u mnie sypie za oknem, ale tez swieci piekne slonce. planujemy rodzinny spacerek do kosciolka i z powrotem.
Żużaczku, zostawiłaś dla mnie kawałek sernika?? Aż mi ślinka leci... I kawki też bym się napiła, ale z mleczkiem i w miłym towarzystwie. Dobrze, że to tylko o to chodziło z tymi zdjęciami... Czytałam kiedyś chyba u wrześniówek, że one podpatrzyły, że ktoś obcy u nich drukuje zdjęcia dzieciaczków z galerii. Powiem wam, że też mi jakoś nieswojo, jak o tym pomyśle. Atol, ja też się zastanawiałam nad fotowspomnieniami, czy nie wykasować tych zdjęć, na których np. jesteśmy my z mężem. Głupie to, pokazuję zdjęcia tylko wam, nie chcę, żeby ktoś obcy zaglądał nam przez ramię i podglądał.

a mąż mnie wkurzył, mówię mu pzrewiń małą (on to robi w łikendziki) a on do mnie - a ty choc raz nie możesz - nie kur...... bo robię to cały tydzień, a on na to że on pracuje, no a ja na to że ja się obijam, w końcu przewinął i już jest grzeczny :) coś mu się wyrwało, no ale kawka mnie ominęłą, ale sobie ją zaraz zrobię, a wogóle to idę sobie włoski zafarbować, mała kima więc spoko

ja zapraszam na rafaello, ciacho wyszło na oko ładne, zobaczymy jak będzie smakować :) dzis dziadki do Majuni na te pół roczku przychodzą :), dobra zmykam, bo jeszcze na zakupy lecę i trzeba coś przygotować :)

Agata, chyba pobiłaś wszelkie rekordy dzisiejszej nocy. 4 rano, ładne rzeczy :) Ja się położyłam o 2.30, a o 3 przyszedł do nas Michał i przez dwie godziny ryczał, że go nóżki bola i kazał mi masować. O 5 poszedł na swój tapczan, a półtorej godziny później obudził się Marek. Nocka przechlapana...
Gaga, dostanę kawałek ciacha?? Jakaś nienażarta jestem, a wczoraj byliśmy u sąsiada na roczku. Objadłam się słodyczy, a dzisiaj znowu mi się chce. Nałóg???

Gaga, a mój to nigdy sam z siebie małej nie przewinął. Albo ja mu o tym przypominam, albo zapach z pieluchy ;D Ale to ja przewijam Zulkę, a on tylko czasem dostępuje tego zaszczytu. Leń!
Dziewczyny, to co? Teraz czekamy już na pierwszy roczek! Zobaczycie, ale zleci :)

reklama
ciacho dla wszystkich :) i zapiekaneczki rónież :) już gotowe czekają na gości, ale mam na nie chętkę
ja też słodyczy nienażarta jestem, a przed ciążą to mogłam wogóle nie jeść
malaYoo mój musi przewijac bo to nasza dzidzia a nie tylko moja i kupą też się z nim dziele nie tylko przytulaniem małej ;D ;D ;D

Do góry