reklama
dzien dobry w poludnie. snieg u mnie sypie za oknem, ale tez swieci piekne slonce. planujemy rodzinny spacerek do kosciolka i z powrotem.
Żużaczku, zostawiłaś dla mnie kawałek sernika?? Aż mi ślinka leci... I kawki też bym się napiła, ale z mleczkiem i w miłym towarzystwie. Dobrze, że to tylko o to chodziło z tymi zdjęciami... Czytałam kiedyś chyba u wrześniówek, że one podpatrzyły, że ktoś obcy u nich drukuje zdjęcia dzieciaczków z galerii. Powiem wam, że też mi jakoś nieswojo, jak o tym pomyśle. Atol, ja też się zastanawiałam nad fotowspomnieniami, czy nie wykasować tych zdjęć, na których np. jesteśmy my z mężem. Głupie to, pokazuję zdjęcia tylko wam, nie chcę, żeby ktoś obcy zaglądał nam przez ramię i podglądał.
Żużaczku, zostawiłaś dla mnie kawałek sernika?? Aż mi ślinka leci... I kawki też bym się napiła, ale z mleczkiem i w miłym towarzystwie. Dobrze, że to tylko o to chodziło z tymi zdjęciami... Czytałam kiedyś chyba u wrześniówek, że one podpatrzyły, że ktoś obcy u nich drukuje zdjęcia dzieciaczków z galerii. Powiem wam, że też mi jakoś nieswojo, jak o tym pomyśle. Atol, ja też się zastanawiałam nad fotowspomnieniami, czy nie wykasować tych zdjęć, na których np. jesteśmy my z mężem. Głupie to, pokazuję zdjęcia tylko wam, nie chcę, żeby ktoś obcy zaglądał nam przez ramię i podglądał.
gaga
uzależniona
a mąż mnie wkurzył, mówię mu pzrewiń małą (on to robi w łikendziki) a on do mnie - a ty choc raz nie możesz - nie kur...... bo robię to cały tydzień, a on na to że on pracuje, no a ja na to że ja się obijam, w końcu przewinął i już jest grzeczny coś mu się wyrwało, no ale kawka mnie ominęłą, ale sobie ją zaraz zrobię, a wogóle to idę sobie włoski zafarbować, mała kima więc spoko
Agata, chyba pobiłaś wszelkie rekordy dzisiejszej nocy. 4 rano, ładne rzeczy Ja się położyłam o 2.30, a o 3 przyszedł do nas Michał i przez dwie godziny ryczał, że go nóżki bola i kazał mi masować. O 5 poszedł na swój tapczan, a półtorej godziny później obudził się Marek. Nocka przechlapana...
Gaga, dostanę kawałek ciacha?? Jakaś nienażarta jestem, a wczoraj byliśmy u sąsiada na roczku. Objadłam się słodyczy, a dzisiaj znowu mi się chce. Nałóg???
Gaga, dostanę kawałek ciacha?? Jakaś nienażarta jestem, a wczoraj byliśmy u sąsiada na roczku. Objadłam się słodyczy, a dzisiaj znowu mi się chce. Nałóg???
malaYoo
Fanka BB :)
Gaga, a mój to nigdy sam z siebie małej nie przewinął. Albo ja mu o tym przypominam, albo zapach z pieluchy ;D Ale to ja przewijam Zulkę, a on tylko czasem dostępuje tego zaszczytu. Leń!
Dziewczyny, to co? Teraz czekamy już na pierwszy roczek! Zobaczycie, ale zleci
Dziewczyny, to co? Teraz czekamy już na pierwszy roczek! Zobaczycie, ale zleci
reklama
gaga
uzależniona
ciacho dla wszystkich i zapiekaneczki rónież już gotowe czekają na gości, ale mam na nie chętkę
ja też słodyczy nienażarta jestem, a przed ciążą to mogłam wogóle nie jeść
malaYoo mój musi przewijac bo to nasza dzidzia a nie tylko moja i kupą też się z nim dziele nie tylko przytulaniem małej ;D ;D ;D
ja też słodyczy nienażarta jestem, a przed ciążą to mogłam wogóle nie jeść
malaYoo mój musi przewijac bo to nasza dzidzia a nie tylko moja i kupą też się z nim dziele nie tylko przytulaniem małej ;D ;D ;D