reklama
justyna
Fanka BB :)
z tymi zdj to bardzo dobry pomysł, ja nigdy Liwii golaska nie wklejałam bo czort wie kto tu nas podgląda !! A co do tego kasowania postów to chyba tez chodzi o to ze kiedys na niemowlakach jakaś chora laska zwyzywała dzieci i w ogóle takie rzeczy wypisała ze szok i moderator sie nią zajoł !!
arabella
Mamy październikowe 2007
Przyłączam się do porannej kawki/herbatki. Ja od początku ciąży też nie piję kawy. Herbaty nie lubię, ale cigle mi zimno więc piję na rozgrzewkę taka super słabą (z jednej torebki robię 5 herbat) z mlekiem lub ew. sokiem malinowym. Czasami też popijam Hippa albo fitomix na laktację
justyna
Fanka BB :)
Liwciornia spała dzis i wczoraj z nami i jak gadanie i piski nie poskutkowało to walneła mnie w łeb grzechotką potem wbiła mi palce w oko i wyrwała całą garść włosów - i taka wdzięczność mnie spotkała :laugh:
Juz po drzemce i urzęduje a ja dzis strajk ogłosiłam i mężuś sie nią zajmuje !!
Kochani solenizanci wczorajsi ze względu na moja wczorajszą nieobecność składam Wam dzis WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juz po drzemce i urzęduje a ja dzis strajk ogłosiłam i mężuś sie nią zajmuje !!
Kochani solenizanci wczorajsi ze względu na moja wczorajszą nieobecność składam Wam dzis WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama