reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Żużaczku ja to sie załapie ale juz na zimną herbatke !! ale nic kto późno przychodzi ten ....coś tam ;D

z tymi zdj to bardzo dobry pomysł, ja nigdy Liwii golaska nie wklejałam bo czort wie kto tu nas podgląda !! A co do tego kasowania postów to chyba tez chodzi o to ze kiedys na niemowlakach jakaś chora laska zwyzywała dzieci i w ogóle takie rzeczy wypisała ze szok i moderator sie nią zajoł !!

Przyłączam się do porannej kawki/herbatki. Ja od początku ciąży też nie piję kawy. Herbaty nie lubię, ale cigle mi zimno więc piję na rozgrzewkę taka super słabą (z jednej torebki robię 5 herbat) z mlekiem lub ew. sokiem malinowym. Czasami też popijam Hippa albo fitomix na laktację

Liwciornia spała dzis i wczoraj z nami i jak gadanie i piski nie poskutkowało to walneła mnie w łeb grzechotką potem wbiła mi palce w oko i wyrwała całą garść włosów - i taka wdzięczność mnie spotkała :laugh:
Juz po drzemce i urzęduje a ja dzis strajk ogłosiłam i mężuś sie nią zajmuje !!

Kochani solenizanci wczorajsi ze względu na moja wczorajszą nieobecność składam Wam dzis WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam z ranka i mam nadzoieję, ale już mi przeszło i kawki się nie napiję, bo niestety nie
a wrrrrrrrrrrr

reklama
Do góry