reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Julka ślicznie dziękuje za życzenia
Najlepsze życzenia dla Tomusia , Wiktorka i Joanny :-* :-* :-*
A ja nie mogłam dzisiaj wejść na booma :(
Jeżeli chodzi o perfumy z allegro to jest tak jak mówi żużaczek , niestety są to najczęściej tureckie świetne podróbki pudełka , po prostu genialne, gorszze flakonu i zapachu a poznać można po korku że to podróbka. Ale zapach jest ok tylko że to nie orygianał.

reklama
hej!!
Wszystkiego naj naj dla sześciomięsięczniaków!!!!
Tomuś dziękuję za życzonka!!!
Odkąd wróciłam do pracy mam mało czasu na czytanie i zaglądanie na BB strasznie mi Was brakuje!!!!
Dajecie już Waszym maluszkom żółtko?? Bo mój Tomuś wcina budyń z żółtkiem..........
Pozdrawiamy

anecik twój Tomuś prawie miesiąc starszy od Majci, my dalej na etapie zupek, może jutro kupię małej zupke z mięskiem jakim, pewnie od króliczka zaczniemy
zuzaczku jak tam imprezka ??? ja własnie robię ciacho rafaello, bo jutro goście na pół roczku do Majkuni przychodzą

sto lat dla Tomusia

u nie jzu po imprezce polroczniakowej, a teraz musze spadac bo Hania kapieli sie domaga

kurcze a my nie zdążyliśmy wykąpać i małą usnęła mężowi na rękach :), no trudno poczekamy

Dla wszystkich półroczniaczków, solinizantów i Joanny dużo radości!

My też na etapie samych zupek, bez mięska. Jak wykończę zgromadzone zapasy to zacznę podawać coś "konkretniejszego"
Byłam dzisiaj na ślubie syna znajomych moich rodziców. Żeni się z dziewczyną młodszą o 15 lat. Misiunia wytrzymała całę 15 minut (najpierw w wózku na leżąco, potem na siedząco, potem na rękach, a potem szybka ewakuacja bo włączyła syrenę). Pochodziłam z nią przed kościołem, ale tak wrzeszczała, że boję się czy nie nałykała za dużo tego zimnego powietrza, bo za ciepło u nas dzisiaj nie było.

a ja wczoraj ogladałam Matrixa.... i teraz sie zastanawiam kto własciwie jest tym wybrancem????????

Neo, czy Harry Potter? ;D ;D ;D

Cześć Mamusie.

Ja pisze dopiero teraz bo cały dzień byłam u brata na wsi na urodzinach jego córeczek. Strasznie mi było dobrze, nie chciało mi się wcale wracać do domu.

Wszystkiego najlepszego dla wszytskich dzisiejszych solenizantów!!!!

reklama
Arabella, a przepis na bliźniaki jest taki, żeby mieć bliźniaki w rodzinie. Mój Tata jest z bliźniaków i tak jak to piszą w książkach, że bliźniaki często zdażają się co drugie pokolenie, to u nas wyszło ksiązkowo. Ale zapewniam Cię, że jeżeli chcesz mieć dziecko teraz to przy rocznym chodzącym Malucju, ciężko Ci będzie zająć się bliźniakami. Ja nie mam innych dzieci i czasami wymiękam.

Do góry