reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Jeszcze raz w imieniu Olka dziekuje za dziesiejsze życzonka i buziaczki!!!!

Ciocia chcrzestna też oczywiscie pamiętała (zreszta ona zawsze o wszystkim pamięta co dotyczy Olusia) i przysłała mu karteczkę z życzeniami, to baaardzo miłe :)

Nie zdążyłam się ze słowiczkiem pożegnać :mad: ale mam nadzieje ze juz niedługo bedziemy się witać spowrotem ;)

A ja też dziś się żegnam, bo nie wiem czy dam radę jutro zajrzeć do Was bo jade na cały dzień do szkoły :(

Spokojnej nocki kochane, buziaczki papa

reklama
Ja też spadam do łózia. Jeszcze tylko trochę brzuszków, bo już patrzyć a siebie nie mogę.

Dobranoc. Kolorowych snów.

marta mi by się też przydało brzuszków trochę ale mi się nie chce, jeszcze parę miesięcy temu to cisnęłam a teraz nie mam jakoś siły
chyba też się położę, jakoś nic mi się nie chce
Majce ta wysypka schodzi trochę po sudokremie

Doczytałam :laugh:

malaYoo sto lat w zdrowiu i szczęściu :-*

Słowiczku będziemy na ciebie czekać i dużo pisać, żebyś miała co nadrabiać ;)

Ja też z W-wy z Nowodworów za Tarchominem. A na Woli, dokładnie na jelonkach mieszkałam wcześniej :laugh:.

Gaga o tych testach z krwi pisała kiedyś Klinke, chyba już je robiła swojemu synkowi więc nie ma ograniczeń wiekowych. Klinke robiła je chyba w centrum medycznym LIM (kurcze dużo tych chyba :p). W Krakowie też jest ich przychodnia
http://www.cmlim.pl/new/cm-lim/index.php?p=237&sid=3184eb808bab93e69daa7062f75173b7

WITAM nareszcie doczytalam do konca :):):):)

DZIEKUJE ZA ZYCZONKA - ZUZIA :):):)

Zyczenia dla wszystkich ktorzy maja dzisiaj swieto. No znowu nocke same sprzedzamy i jeszcze jutro tez. Tylko szkdoa ze ja w ciagu dnia za bardzo nie moge posiedziec na bb :(:(:( musze wieczorem zaleglosci nadrabiac :):):)

A moje dziecko nabyło dzisiaj nową umiętność - prychania w czasie jedzenia ;D :p. Uważam, że śliniaki powinny być również dla karmiących. Na mojej bluzce jest zupka jarzynowa i deserek. A w ogóle Marysia zaczęła jeść w końcu zupki. Na razie daję po pół słoiczka, takie najprostsze w składzie bez selera a wieczorkiem deserek z połówki banana i połówki małego jabłka. Nawet Marysia to je ale na początek kamię ją jak jest na brzuchu i jak się przekona to dopiero sadzam w foteliku, tylko czasami musi być niestety włączony tv. Moje śpiewanie jakoś jej tak nie zajmuje ::). Ale teraz wiem, że na pewno będę gotować. Na tych zupkach i deserkach można zbankrutować. Co jakiś czas na pewno będzie słoiczek ale tak na codzień to będzie domowe jedzonko.

reklama
witam zrana na chwilke

Julka niech nam zyje sto lat :-* :-* :-*

Wiktorku wszystkiego dobrego z okazji imienin :)

jo-anna-on duzo szczescia z okazji rocznicy slubu :)

na razie ide jeszcze pospac z Haniutkiem, milego ranka,pa

Do góry