reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Halo, halo, śpiochy! A u nas poranna awaria. Mała zbanksztoliła taką kupę nad ranem, że całe plecy upaćkane i pościel też  ::) Musieliśmy zrobić pannie poranną kąpiel, żeby ją porządnie umyć  ;D

Agata, na jelonkach mieszkają moje siostry cioteczne i jak byłam mała, to dużo czasu z nimi spędzałam. Pamiętam jeszcze jak bawiliśmy się na pozostałościach po tym wielkim placu budowy: usypane góry i dołki, super zabawa dla dzieciaków  :)

Najlepsze życzenia dla solenizantów i jubilatów. Niech im zawsze świeci słońce, a jeśli już wiatr, to tylko w plecy  ;D

reklama
dla wszystki solenizantów i jubilatów wszystkiego naj od rodzinki Majeczkowej
444w.gif

Moc uścisków dla dzisiejeszych solenizantów i jubilatów: Wiktora i Julki oraz dla joanny z okazji rocznicy ślubu :laugh:

U nas noc i poranek koszmarny. W nocy Marysia spała strasznie niespokojnie aż się obudziła z płaczem. Okazało się że kupka ją męczyła tak jak nigdy dotąd :(. Jak się uspokoiła zasnęła w 3 sek i odniosłam ją do łóżeczka a tam chwilkę później zwymiotowała :( :mad:. Wczoraj dałam jej nową zupkę i może to dlatego a problem z kupką to chyba marchewka bo w tych zupkach jest jej najwięcej ??? A dzisiaj rano mogła sobie zroić ogromną krzywdę przez moją nieuwagę. Koszmar :mad: :mad: :mad: :mad:. Najchętniej palnęłabym sobie w ten głupi i pusty łeb :mad: :mad: :mad: :mad:. Zastanawiam się czy nie zainwestować w jakiś dywan bo koc to za mało.

Miałam dzisj iść na imprezę ale daruję sobie, wolę zostać z Marysią. Mąż oczywiście pójdzie :-X. Jestem tylko zła bo wiem jak będzie wyglądał jutrzejszy scenariusz. Boląca głowa, spanie Darka a później to on do pracy musi iść a pakowanie to krasnoludki zrobią. Ja mam ogromne opory zostawiać Marysię ale on nie. Czy to normalne ???.
Ja chce mieć jakiś dzień tylko dla siebie. Za godzinę Darek wyjdzie bo ma angielski. Jestem wkur..... na maxa :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:.

Dziewczyny mam pytanie. Kupujecie na alegro może perfumy czy kosmetyki np. kremy. Ja tam zajżrzałam i ceny są baaardzo niskie, szczególnie ceny perfum mnie powaliły. Napiszcie czy warto tam kupować takie rzeczy.

agata ja na szczęście mam dywany w domu, i na to daję koc jeszcze, jak małą zacznie tuptać to się nie poślizgnie
co do alegro, to ja nie kupowałam kosmetyków, ale też się przymierzam, myślę że jak sprzedający ma dobre komentarze, to chyba nie ma się co martwić, powinno być ok
ja sobie dziś zamóiłam 4 książeczki Agathy Christie :) i nie mogę się doczekać aż dojdą, rany tak dawno nic nie czytałam oprócz mam dziecko, mamo to ja, pierwszy rok z życia dziecka :) czas na zmiany

agata jeśli chodzi o zostawienie małej to ja też mam opory a mój mąż lajt :) i chyba ma rację, z moją mamą nic jej nie grozi, a nam się należy od czasu do czasu gdzies wyjść, chociażby razem na zakupy, autka u nas niet, więc wypady większe odpadają, ale jak zrobię prawko (w końcu) to będę brać autko rodziców, tylko coś się nie mogę zebrać do zrobienia prawka, tak mi się nie chce jakoś ;D

a ja jestem zla bo piekna pogoda a maz zabral klucze do wozkarni przez nieuwage i nie moge wyjsc!!!!!

dziekujemy za zyczonka
dla dzisiejszych jubilatow i solenizantów wielkie buziaczki!​

Dziewuszki, byla bym ostrozna w kupowaniu kosmetyków na allegro - szczególnie tych renomowanych firm, pracowalampare lat w perfumetii i co tydzien zdażała sie osoba która przychodzila do nas zeby zapytac, czy to co kupiła na aukcji jest oryginalne. Raz się zdazyło, że było. Pozostałe to lepsze luib gorsze podróbki. NIE WIERZE, ZE CHANNEL MOZE KOSZTOWAC 40ZŁ I BYĆ ORYGINALNA.

reklama
czekamy na gosci a mi sie kater własnie w 2 dziurce objawil. łeb jak sklep, najchetniej poszła bym spać..... wrrrrrrr

Do góry