reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

marta mogła dostac od samego danonka, nawet nie od truskawek. Dla malutkich dzieci sa specjalne jogurciki z innym skladem bakterii

sierpnióweczki dostałam odpowiedź od moderatora. Zakładam tymczasowy watek - niech sie na niego wpisza wszystkie aktywne sierpniowe mamusie. Lista posłuzy do blokowania dostepu do naszych fotek.

reklama
zuzaczku oki
marta ja chyba tez zrobie, a ile to kosztuje ??? jeszcze zobaczymy co powie lekarz, tak siie zastanawiam moze odstawic wszystko i dawac samego cyca ??? ale ona chyba bedzie głodna, od dwoch dni je słoiczek zupki i słoiczek deserku i kache 180ml i dopycha cycem ostro, nie wiem co robic

Gaga, u nas takie testy kosztują 100 zł. Ja też czekam na to co powiem mi lekarka w poniedziałek. I wtedy zobaczę. I napewno Ci napiszę.

Witam z wieczorka oczywiscie :):)

Mala juz spi maz odwieziony do pracy - LUZ!!! Ale jestem zmeczona bylismy dzisiaj u meza siostry i tam maz robil kompa siostrzenicy swojej no i cale popoludnie spedzilismy tam :(:( w domu nawet nie posprzatalam tylko autko odkurzylam zeby bylo czysciutko :):) Na dodatek zab zaczal mnie bolec :(:(:(

Dziewczyny, kupowałyście coś w "Szafie malucha"? Jakoś nie mogę się przemóc, żeby kupic coś używanego. Właśnie przeglądam "Szafę malucha" i "Wójcika" i chyba się nie powstrzymam.

reklama
Żużaczku, tu masz dokładną odpowiedź:
"Test alergiczny: 100 zł - Test podstawowy obejmuje grupę ponad 250 alergenów. W razie potrzeby podczas testu lekarz wykonujący może stwierdzić potrzebę rozszerzenia testu o kolejne palety alergenów, nawet do ponad 1000 za co nie pobiera dodatkowej opłaty. Posiadamy probówki alergenów z wszystkich grup, mi.n. wziewne, pokarmowe, chemiczne, metale i inne. Dodatkowo podczas testu lekaż może sprawdzić alergeny doniesione przez pacjenta np. Posypki używane przy niemowlakach, kosmetyki itp. "

Do góry